Arabayı hayatında ilk defa bende görmüş ama netten 0-100 değerine bakıp bu araçlar yürümüyo diyen çok atarlı Type'r-ı olan bi arkadaş vardı bi kere geçtim sonra egsoz'a taktı sanki 50 bg veriyo araca, neyse öylede geçtim tabi güzel bi iddia vardı ortada öyle yani.. Açık konuşamicak ne var ki arabada sorun olsa nolur olmasa nolur araba benim sonuçta, sanki forumun ortak arabası da egsoz yaptırdım arabayı bozdum
Abi orası sana gelmez yazılımlı roccolar falan var bi çoğunun aracı 1.4 300 bg görünümlü 160'lıklar

.. Altında ki araba tabii ki boru değilde dizel ceed sonuçta oraya gelenler birbirlerini geçmeye geliyo dostane deneme falan yalan yani
Ceyhunun arabası mı bi acayip gidiyodu yapma yaa ceyhun kimle denemişte arabası acayip gidicek bi kere çağırdım dedim benim arabada sıkıntı var gel deneyelim aradaki farkı göriyim orda da beni geçti herkese anlatmış erolu geçiyorum diye

sonra çağırdım araba düzeldi gel diye gelmedi

Zamanında da cuprayı geçiyorum diyodu ceyhun'la çok yakın bi arkadaşımız cupra'sıyla deneyelim dedi onada egsozu var diye gelmedi yani ceyhunu severim ama doğrularıda konuşmak lazım
Erkan sen bizim dizelcileri bırakta şu kendini 300 bg sanan 160'lıkları bi geç bende cumartesi orda olmaya çalışıcam inş

Geç derken araya uçak indirde biraz sussunlar