[MENTION=1547]Berkan[/MENTION] neler yapmadılar aslında ondan bahsetmek gerek; en son maceramdan hafifce yine bahsedeyim; dün aracı teslim aldım sanki mal kaçırır gibi çıktım kimse hop nereye gidiyorsun vs. demedi düşün! neyse yola çıktım, resmen aşkla kullandığım aracımdan birdenbire soğudum, neden; sözüm ona rottan çıkan aracım ki birazdan anlatıcam detayını, servise girmeden resmen yere yapışan direksiyon hissi mükemmel olan kaplanım sanki demir yutmuş gibi direksiyon hissi gitmiş yerine ordan oraya dolaşan bir araç!
şimdi başa dönelim; aracı geçen hafta çarşamba teslim ettiğimde kaza-kasko ile bıraktım buarada bakım için değil tadilat için bıraktım; tampon değişir demelerine rağmen hasar danışmanı hanımefendiciğim Ayşe hanım, ısrar etmeme rağmen yok ona biz müdahele edemeyiz exper ne derse o, diyorumki ayşe hanım sizin mekanikciniz tampon değişir diyor eğer değişecekse ben değişmesinden yanayım boyayla uğraşmayalım vs, yok ben birşey yapamam exper ne derse o zaten biz söküp kinge göndericez yada kasko kimle anlaştıysa ona gönderiyoruz ordan sonuç çıkınca biz müdahele ederiz( sonra aklıma şu soru geliyor ve sesli sordum zaten; yahu ben 5 senedir size getiriyorum aracımı kaza yada bakım için neden; yakınlık, esnaf ilişkisi, samimiyet, birde kiadan kia anlar vs. ) peki siz ne yapıyorsunuz rot yok rota aracı dışarı çıkarıyorsunuz kasko böyle dedi onu yapıyoruz, ben birdaha adımımı atarmıyım peki???
herneyse perşembe günü aradım ayşe hanımı dün göndermedik tamponu bugün göndericez dedi : ))) iyi dedim c.tesi sabahı aradım tampon değişim verdiler sipariş verdik p.tesi teslim alabilirsiniz dedi, p.tesi öğleden sonra aradı aracınız hazır dedi, bende neler yapıldı diye sordum, direkt dediği rotlar vs. sağ ön amortisör eğik çıktı kaskoya girmediği için değişim yapılmamış notunu iletti...bu bilgiden sonra zaten iyiden iyiye güvenim azaldı ersuyurda..salı günü akşam teslim almaya gittim, ilk baktığım sol arka kapı üzerindeki çiziklerdi, e ee buraya birşey yapılmamış dedim, söylemedinizki??? dedim söylememmi gerekiyordu kaza fotoğraflarında vardı zaten darbe aldığına dair, e sizin kaza önden oraya müdahele edemem vs. yahu müdahele edip ne yapacaksın hafif ince bir çizik işte pasta at ufak boya 5 dakikanı almaz demedim artık çünkü bıktım!!! bagajı açtım eksik gedik birşey varmı diye kırık sis farı vardı ayşe hanım gördü hehh bunu teslim alıcaz dedi

)) ya okadar hizmet dışıki çalışanlar neyin nerde olduğundan haberleri yok..ayrıca jantlar ilk dikkatimi çekendi şöyleki jant takımları aldığımda personelin benden ricası; abi dedi sen dışarda yıkatmazsın zatende ben sana söyliyeyim yinede; jantlara kimyasal parlatıcı falan sürüyorlar sürdürme, zarar görmesin vs. ulan bir baktım aracı alıcam, jantları parlatmışlar malum kimyasalı şöyle sıvamışlar

(((((((( onuda görünce bu ne ya dedim kim sürdü bunu, ayşe hanım;- e söylemedinizki sürmeyelim diye :/// komedi bunlar yapın dediğimizi yapmıyorlar ne yapacaklarınız bilmediğim şey içinde e söylemedinizki ne yapalım

)) herneyse aldım aracı ben direkt rotcuma gittim, netice servis rotcu ayağına önce direksiyonu eğmişler sonra rot ayarlarını hatalı vermişler...rotcuda canlı verilere baktık ve kamber açı değerleri hepsi sınırlar içinde çıktı, abi dedi taş gibi sıkma canını, yola çık sıkıntı yok dedi...anladımki ersuyurt rotcu ile ortak çalışıyor telefondaki söylediğine inanarak bilgisiz ve duyarsız bir kullanıcı olsaydım amortisörü değiştirin diyecektim onlarda sorunsuz amotrisörü değiştireceklerdi vs..vs..
netice; 45bin bakıma 5 bin kaldı Erbek e gidebilirim yada en olmadı dışarda özelde başında durur yaptırırım..zaten garantilik bir durumda yok..