yalcin
New member
yok abi bir daha işim olmaz
))
Yalcin gecmis olsun. Gitme oraya lanet olsun bee.
Yalcin gecmis olsun. Gitme oraya lanet olsun bee.
Dün Erbek'te yaptırdım bakımımı,çok ilgililer ve usta bir yandan işini yaparken bir yandanda soru yağmurlarıma cevap verdi,benden geçer not aldı...uğur ve nurbanu'ya tekrardan teşekkürler...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benimde 900km sonra bakima girmem gerekiyor. Kafamda eresin yada erbek var.Dün Erbek'te yaptırdım bakımımı,çok ilgililer ve usta bir yandan işini yaparken bir yandanda soru yağmurlarıma cevap verdi,benden geçer not aldı...uğur ve nurbanu'ya tekrardan teşekkürler...
Yalcın ben 15k bakımımı Erbek'te yaptırdım...İlgi alaka herşey güzel ama işçilik pek beğenmedim dikkatinekaç bin bakımdı, ücret bilgisi verirmisiniz?
acaba ilk defa ve kulüpten olduğunuzu söylediğiniz içinmi ilgililer yoksa aynı alakayı herzaman gösteriyorlar mı , malum ben yetkili servis olunca daha bir beklentiyle götürüyorum aracı.. herkesede böyle ise artık tercihim erbek ten yana olacak??
Benimde 900km sonra bakima girmem gerekiyor. Kafamda eresin yada erbek var.Dün Erbek'te yaptırdım bakımımı,çok ilgililer ve usta bir yandan işini yaparken bir yandanda soru yağmurlarıma cevap verdi,benden geçer not aldı...uğur ve nurbanu'ya tekrardan teşekkürler...
Erkan ben memnun kaldım,söylemeden aklımdaki herşeyi yaptılar,sonrf temizleme ve spray,servis geri sayım güncelleme,elektrik aksamının tamamının kontrolü,lastik havaları.v.s...Benimde 900km sonra bakima girmem gerekiyor. Kafamda eresin yada erbek var.
Yalçın selam,kaç bin bakımdı, ücret bilgisi verirmisiniz?
acaba ilk defa ve kulüpten olduğunuzu söylediğiniz içinmi ilgililer yoksa aynı alakayı herzaman gösteriyorlar mı , malum ben yetkili servis olunca daha bir beklentiyle götürüyorum aracı.. herkesede böyle ise artık tercihim erbek ten yana olacak??
Gelicem tekrardan Nurbanu,[MENTION=769]HAKAN1979[/MENTION] Tekrar bekleriz. [MENTION=1547]Berkan[/MENTION] Bizzat ellerimle temizledim. [MENTION=1764]pepe[/MENTION] Bir aksilik olmuştu tekrardan özür dilerim arkadaslarım adına. [MENTION=116]ceronimo1978[/MENTION] Bekliyoruz![]()