berkan shell konusunda katılıyorum sana nerden aldıysam hep arabada bı garıplık hıssettım km belkı az ama full depo kullanmıyorum su an ıcın aracı 50 50 dolduruyorum hep ama senınde dedıgın gıbı shell sanırım en ıyısı bırazda opet dıyebılırım.1.6crdi shell nitro dizel ile güzel ikililer cogu markayı denedim shell gibi menzil yapanı cıkmadı aynı zamanda sessiz calısanıda
Altı ileri otomatik astra'da gaza hafif basıp yine hafifçe çekince vites değişiyor. Ne kadar yumuşak basarsan o kadar az yakar. Eski dört ileride ne kadar yumuşak basarsanız basın vites aralığı uzun olduğu için hemen vites değişimi yapmıyordu.
GT-I9100 cihazımdan gönderildi
Halit bey dediğiniz şekilde sabit gittiğimde 5.1Lt bile yakaladım ama kaç km ile gittiğimi hatırlamıyorum hatta birazda bastım 5.4lt ile bitirdim yolu. Shellden başka yakıt kullanmıyorum artık ve memnunum araç 32.000km'de.otobanda hız sabitleyici ile (120km/h) 1.5 saat lik sürüş 6.1 litre/100km değerim var aracım 9000 km de , araçta iki kişi birde bebek , birada yük vardı ... depo full ken yola çıktım , yakıtı shell den aldım
Yakıt tüketimini etkileyen bir sürü neden olabilir. Kısa mesafeli bir güzergahınız varsa fazla yakması normal. Zaten bu şanzımanın bir özelliği de çok yakmasıSelam arkadaslar 2013 concept plus 17000de yeni bir hsfta oldu aldigimda 6.5 di su an sehir ici 9.0 a cikti otomatik ilkdefa kullaniyorum bundan olabilirmi yoksa bu deger normalmi sehir ici
Samet bey bende gop ta ikamet ediyorum. O bolgenin trafigi inisli cikisli yollari icin krali gelse daha az yakmaz. Bende yeni kasa consept plus otomatik vardi. Yazilimli sehir ici 6-7 arasinda degisiyordu. Simdi gt aldim yakita bakmiyorum bile keyfini cikartiyorumGüzergah olarak GOP dan çağlayana ortalama gidiş dönüş 16 km durkalk çok fazla yok ama rampa biraz fazla, aldığım kişi bursada kullanıyordu ve çoğunlukla uzun yol iş seyehati yapmış buda etkilidir. Çok fazla yormam arabayı genelde ani kalkış ani duruş vb. şeylerden uzak dururum tabi arabnında acemesi olmak var ilk etabda alışana kadar bir iki hafta geçer.