Servis paşaoğlu kalite ve güvencesi ile yazilim

• Konbuyu başlatan Josefsalvatini
  • Başlangıç tarihi

josefsalvatini

Yasaklı Üye
stock rom manuel ceed im le bi çok arabayla otoyolda deneme şansım oldu şu haliyle bile beni memnun etti.

golf focus leon a3 jetta bmw i10 ne bunları kaale dahi almıyorum.

ancak 2.0 motorlar 3.20d ler scroccolar bide 170 liklar bunlar geliyor yanımda dediğim gibi aracın stock romunu yabana atmamak lazım

josef hocam 105 lik golf demiş sanırım latife yapmış :)

değil 105 lik tsi hangisi gelirse gelsin desemde gelemez :)) dediğim gibi ancak 2.0

segemntindeki bir çok aracı açık ara şu haliyle rahat rahat geçiyor, geçiyorum.. 180-190 km çok hızlı ivmelenmeyle çıkıyorum ben şu halinden gayet memnunum

170 ps olmasını istermiyim evt isterim ama ne getirir ne götürür orası belli değil

170 ps olunca zaten 190 km -200 km hızları kısa sürelerde gören ben ne alacağım tork mu daha iyi olacakk ?
yoksa hızmı daha yüksek olacak yazılım atılmış 180 ps bi ceed in hız denemesini video da olsa suraya koysanız bizimkinden farkı ne görmek isterim

ne yapıyor bizimkinin yapmadığı ? lafta kalmasın beygirler

aracın stock 128 lik halinde segmentinde tokatlayamayacağı araba yok
Denemeler öyle olmuyor malesef iki araba yan yana gelir 60 km hızda 3 vites 3 korna sonunda gaza basar 200 e kadar kim gecmis belli olur
Malesef ceed in 1.6 105 lik makina karşısında şansı yok :(

Ama yazılım yapılınca ikiside Yazılımli olsa dahi ceed alır

Latife değil gercek malesef ve birçok kez denendi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

berkan1981

New member
Ynt: Servis paşaoğlu kalite ve güvencesi ile yazilim

stock rom manuel ceed im le bi çok arabayla otoyolda deneme şansım oldu şu haliyle bile beni memnun etti.

golf focus leon a3 jetta bmw i10 ne bunları kaale dahi almıyorum.

ancak 2.0 motorlar 3.20d ler scroccolar bide 170 liklar bunlar geliyor yanımda dediğim gibi aracın stock romunu yabana atmamak lazım

josef hocam 105 lik golf demiş sanırım latife yapmış :)

değil 105 lik tsi hangisi gelirse gelsin desemde gelemez :)) dediğim gibi ancak 2.0

segemntindeki bir çok aracı açık ara şu haliyle rahat rahat geçiyor, geçiyorum.. 180-190 km çok hızlı ivmelenmeyle çıkıyorum ben şu halinden gayet memnunum

170 ps olmasını istermiyim evt isterim ama ne getirir ne götürür orası belli değil

170 ps olunca zaten 190 km -200 km hızları kısa sürelerde gören ben ne alacağım tork mu daha iyi olacakk ?
yoksa hızmı daha yüksek olacak yazılım atılmış 180 ps bi ceed in hız denemesini video da olsa suraya koysanız bizimkinden farkı ne görmek isterim

ne yapıyor bizimkinin yapmadığı ? lafta kalmasın beygirler

aracın stock 128 lik halinde segmentinde tokatlayamayacağı araba yok varsa yazın bende öğrenmiş olayım ?
Valla yazilim anlatılmaz yaşanır başkada bişi demiyorum :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdar1457

New member
Cevap: Ynt: Servis paşaoğlu kalite ve güvencesi ile yazilim

Valla yazilim anlatılmaz yaşanır başkada bişi demiyorum :D

hocam şöyle sorim sana ozaman maksimum hız ne aldın bu yazılımdan sonra yada 100 km den 200 km hıza kaç saniye sürdü çıkman bunlara hiç dikkat ettinmi bi video görürsek farkı daha iyi kavrarız diyorum.

motor sesi farklı çıkıyorsa varsın çıkmasın yada kalkışlarda daha atikse varsın yavaş kalksın bunlar önemsiz benim için ama ivmelenmesi stoc araca göre 4-5 saniye farklı ise maksimum hız stockdan 20-30 km fazla ise ozmn tmm bizde bakalım nedir diye ;)

dediğim gibi aracın stock halini yabana atmayın devirli hızlanmalarda saniyeler içerisinde kadranda 190-195 km rahat görüyorum.

kaldıki c segmenti bir çok araçta bu sürede bu hızlar ya kağıt üzerinde kalıyor yada hayallerde. alman lar dahil buna az düğüm atmadım otoyolda bunlara :D

serdar1457

New member
Denemeler öyle olmuyor malesef iki araba yan yana gelir 60 km hızda 3 vites 3 korna sonunda gaza basar 200 e kadar kim gecmis belli olur
Malesef ceed in 1.6 105 lik makina karşısında şansı yok :(

Ama yazılım yapılınca ikiside Yazılımli olsa dahi ceed alır

Latife değil gercek malesef ve birçok kez denendi

valla hocam doğru sölüyor olabilirsin ama ben daha öyle bir 105 lik görmedim bundan önceki aracım

115 lik fsi jetta idi değil geçmek kasasını taşıyamıyordu 115 lik jetta bi yerde bi yanlış var ama anlamadım.

0 105 lik araç ozaman scroccoyuda geçer 2.0 larıda

josef hocam 105 lik bahsettiğiniz araçla 3 kormalı bi video eklerseniz daha açıklayıcı olur.

bence bu ceed yazılımsızda gerçekten hızlı ve güçlü ..

berkan1981

New member
Maximum hiz esp kapali 220 dahada basmadim ama digerlerini merak etmedim neden dersen cunki istegimi bi hayli fazlasiyla karşıladığı için he tokatlama işine gelince bu haliyle ben kendi segmenti ve bi ust segmentteki araclarin bir coguyla dans ediyorum :) ama yazılımın tadi şehirler arasi yolda daha fazla cikiyor

muratkılıclar

New member
valla hocam doğru sölüyor olabilirsin ama ben daha öyle bir 105 lik görmedim bundan önceki aracım

115 lik fsi jetta idi değil geçmek kasasını taşıyamıyordu 115 lik jetta bi yerde bi yanlış var ama anlamadım.

0 105 lik araç ozaman scroccoyuda geçer 2.0 larıda

josef hocam 105 lik bahsettiğiniz araçla 3 kormalı bi video eklerseniz daha açıklayıcı olur.

bence bu ceed yazılımsızda gerçekten hızlı ve güçlü ..
Dizel le dizel kıyaslıyoruz 1.6 tdi 105 golf yada Leon atık ceed i çok üzer

serdar1457

New member
Maximum hiz esp kapali 220 dahada basmadim ama digerlerini merak etmedim neden dersen cunki istegimi bi hayli fazlasiyla karşıladığı için he tokatlama işine gelince bu haliyle ben kendi segmenti ve bi ust segmentteki araclarin bir coguyla dans ediyorum :) ama yazılımın tadi şehirler arasi yolda daha fazla cikiyor

220 km diyorsun keşke ivmelenme zamanınıda bir video ile surda paylaşma imkanın olsa

yazılımı atan paşaoğlu bunu yapmaktan aciz

220 ciddi bi rakam bi timing videosu olsa süper olur eğer ivmelenmede iyi ise 3.20 d bmw ye scroccoları tokatlarsın 2.0 ları saymıyorum bile ;)

josefsalvatini

Yasaklı Üye
220 km diyorsun keşke ivmelenme zamanınıda bir video ile surda paylaşma imkanın olsa

yazılımı atan paşaoğlu bunu yapmaktan aciz

220 ciddi bi rakam bi timing videosu olsa süper olur eğer ivmelenmede iyi ise 3.20 d bmw ye scroccoları tokatlarsın 2.0 ları saymıyorum bile ;)
Acizlik soz konusu değil sitenin her yerinde video dolu arayıp bulmanız yeterli aslında 320 d 184 lük scirocco gecmek imkansız
Onları gecen bir ceed vardı oda 198 bg 450 nm olan Manuel Gökhan in araba idi

serdar1457

New member
hocam sizin aracın videolarını heryerde görüyoruz malum yeni kasa bir ceed de paşa oğlu tuning bu işi yapıyor videolarınıda görmeyi istiyoruz

josefsalvatini

Yasaklı Üye
hocam sizin aracın videolarını heryerde görüyoruz malum fakat paşaoğlunun yada yazılım attıranlarınk ni görmek isterdim yeni kasa bir ceed de paşa oğlu tuning bu işi yapıyor videolarınıda görmeyi istememiz gayet normal değilmi hocam
Pasaoglu derken anlamadım benim aracımada Pasaoglu yazılım yaptı zaten ...
Yeni kasa yaptıran arkadaslar meraklı değiller bu konuda anladığım ayrıca motor aynı sadece sanziman 6 ileri

Kaldıki eski kasa zaten yeni kasadan hızlı :)
Otomatikler icin diyorum

Yani kasa eski kasa gibi gitmiyor malesef ve yeni kasa kullanıcıları bizler gibi buluşma deneme vs hiç yapmıyor

Bizlerde artık uğraşmıyoruz malesef

Ama bir boş zamanda oncesi sonrası videolar ile ve pbox ile reel süre ölçümü yaparız yeni kasa ile

serdar1457

New member
olur hocam olur merak etmekteyim bende dediğiniz gibi eski kasada maksimum hız videolarda daha yuksek ilginçtirki yeni kasada daha doğru düzgün bir video yok manul de

bende görmek istiyorum yeni video yok piyasadada okadar çok yeni kasa ceed varken..

kimse aracına kıyamıyor sanırım :) stock deilde paşaoğlunda yeni kasa ceed e yazılım atıldıktan sonra dyno üzeri nde değil otoyolda bi 220 km videosu görmek isterim attıran arkadaşlara duyrulur :)

josefsalvatini

Yasaklı Üye
olur hocam olur merak etmekteyim bende dediğiniz gibi eski kasada maksimum hız videolarda daha yuksek ilginçtirki yeni kasada daha doğru düzgün bir video yok manul de

bende görmek istiyorum yeni video yok piyasadada okadar çok yeni kasa ceed varken..

kimse aracına kıyamıyor sanırım :) stock deilde paşaoğlunda yeni kasa ceed e yazılım atıldıktan sonra dyno üzeri nde değil otoyolda bi 220 km videosu görmek isterim attıran arkadaşlara duyrulur :)
220 görmek yeni kasada Suan icin zor malesef 211 max oda gösterge hatasından yeni kasada başka yerlerede limitor koyuldu

serdar1457

New member
josef hocam ozaman benim aracım yazılımsız 190- 200 km (yol bulup daha fazlaını yapamadım ) leri görürken 10 km içinmi yazılım attırıyoruz araca ?

tork artması kalkışlarda atiklik vs bunları geçelim yani hızlanmada bi getirisi yok ozmn

josefsalvatini

Yasaklı Üye
josef hocam ozaman benim aracım yazılımsız 190- 200 km (yol bulup daha fazlaını yapamadım ) leri görürken 10 km içinmi yazılım attırıyoruz araca ?

tork artması kalkışlarda atiklik vs bunları geçelim yani hızlanmada bi getirisi yok ozmn
Yazılım ile hiç bir aracın son hızı artmaz
Önemli olan o hıza çıkış sürenizdir

Mesela suan kullandığım araç icin bir ornek vereyim
Stok olarak 100-200 23 sn
Yazılımli olarak 100-200 13.5 sn

Son hız stok 266 yazılım li yine 266

Son hızı sanziman dişli oranı belirler malesef kia araçlarda son dişli tasarruf amaçlı Yüksek hız icin değil

Birde ben eski kasada 235 km son hi yapıyordum ama sürekli o hızda gitmek dizel motor icin yüksek devir demek

Ama başka bir ornek bir golf 105 lik Yazılımli araç 260 km hıza çıkabiliyor çünkü sanziman uzun

Burada belirgin etken sanziman oranları

Serkan OĞUZ

New member
220 görmek yeni kasada Suan icin zor malesef 211 max oda gösterge hatasından yeni kasada başka yerlerede limitor koyuldu

Daha uzun yola çıkmak için fırsatım olmadı ancak 220 Km hız bana fazlası ile yeterli gelirdi ama aracın dediğiniz gibi bu hızlara şanzuman oranları sebebiyle çıkamayacağına %100 katılıyorum.Ancak genel anlamda hep şehiriçi kullanmak zorunda kaldığım için yazılımın ataklığını hissediyorum en azından bu konuda fazlası ile tatmin ediyor.

akrepkral86

New member
Video'daki o araçtan çıkan siyah dumanı gördükten sonra aracıma asla yazılım yaptırmam çevreye ve motora verdiği zararı siz düşünün artık