Servis paşaoğlu kalite ve güvencesi ile yazilim

• Konbuyu başlatan Josefsalvatini
  • Başlangıç tarihi

Bugra

New member
Sorusu olanlara ben de Service Paşaoğlu yazılımı kullanan biri olarak çok net söyleyebilirim ki bir saniye bile düşünmeyin. Anakra'da yaşıyorum, %50-50 şehir içi ve dışı bir yoldan işe gidip geliyorum günlük yolum 35km. Arabayı ilk aldığımda yakıt tüketimim gaza doğru düzgün basmamama rağmen 6,5lt'nin altına inmiyordu, yazılımdan sonra 5,5lt görüyorum biraz daha da gaza basarak.

Yazılımın ilk yapıldığı zamanda kendime hakim olamayıp sürekli gaza asılıyordum ara hızlanmalar olsun kalkışlar olsun, o durumda bile gördüğüm max 7lt ki bu değer çoğu kullanıcının zaten stock haliyle gördüğü bir değer. Bu durumda yazılımın getirdiği yakıt ekonomisi zaten bir süre sonra yazılımın maliyetini amorti edecektir.

Aracın kullanım zevkinin 3'e katlanması ise bence paha biçilemez. Arabadan keyif almaya başladıkça yakıt ekonomisinden amorti etmesinin hiç bir önemi olmadığını anlıyor insan. Hele de (Ankara'yı bilenler bilir) Sabancı Bulvarı'nda V6 Tuareg'e yol vermemenin keyfi inanılmaz. Adam Havelsan'a gelmeden önceki 70 radarının orda camı açıp "ne var bu arabada" diye sordu :)

Duman konusunda da, standart kullanımda hiç duman yok ama yüklendiğim zaman 4000 devirden sonra ciddi bir duman var, o kadarı da olacak artık. Sonuçta sürekli 4000 devir üzeri yüklenerek kullanmıyoruz arabayı.

Özet geç notu: 1 SANİYE DÜŞÜNMEYİN, ARACINIZI BEKİR'İN USTA ELLERİNE TESLİM EDİN...

dehseth

New member
iyi günler arkadaşlar
2012 yeni kasa kia ceed 128bg manuel aracım var. henüz 2500km de. chip tuning yaptırmak istiyorum. Fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz? ayrıca servis paşaoğlu hangi şehirlerde var. Hatayda oturuyorum.

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Ynt: Servis paşaoğlu kalite ve güvencesi ile yazilim

iyi günler arkadaşlar
2012 yeni kasa kia ceed 128bg manuel aracım var. henüz 2500km de. chip tuning yaptırmak istiyorum. Fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz? ayrıca servis paşaoğlu hangi şehirlerde var. Hatayda oturuyorum.
PM attım

TeamPASAOGLU*

enjanka

New member
Cevap: Ynt: Servis paşaoğlu kalite ve güvencesi ile yazilim

Hafta sonu Bursa'ya gidip geldim. İlk kez arabadan bu kadar zevk aldım. Az yakayım, basmayayım demedim. Otobanda genellikle 120-130 arası, bazen 160-170 ve araçta kaba hesapla 250kg'den fazla yük vardı. Diğer yerlerde hız limiti ne ise o. Sonuç 4,9Lt/100km. Velhasılı Paşaoğlu'na ve Yusuf Abiye buradan tekrar teşekkürler.
Bu arada giderken ve gelirken belirli kısımlarda eşim kullandı. Bir ara otobanda baktım 150 ile gidiyoruz. Biraz hız yaptığımda bana hemen "yavaşla" diye çıkışan eşime "Hayırdır, sen korkardın, ne oldu da basıyorsun" diye takıldım. Gelen cevap "Araba gidiyor, ben basmıyorum" :D.

06meto06

New member

bende yazılım istiyorum burda olumlu izlenimleri okuyunca ama , sonra başka forumları okuyorum hep kötülüyorlar yazılımı buseferde kafamda bisürü ??? :confused:
kararsızım açıkcası ...

zerogravity

New member
bende yazılım istiyorum burda olumlu izlenimleri okuyunca ama , sonra başka forumları okuyorum hep kötülüyorlar yazılımı buseferde kafamda bisürü ??? :confused:
kararsızım açıkcası ...
Bilen yapar , az bilen akıl verir , bilmeyen eleştirir derler;)

Herseyini kaybedebilirsin, dostlarını asla kaybetme…

c@n

Super Moderator

kararsızım açıkcası ...
Yazılımı bilen biri yaparsa sıkıntı olmaz... hatta aynı araba üzerinde uzmanlaşmışsa, ki Bekir için bunu söyleyebiliriz, hiç sıkıntı olmaz... Neticede arabanın limitleri ni çok iyi biliyor.... Risk her zaman var ama bu sıfır alınan arabada bile var... ;)

BLUE ICE

New member

Arkadaşım bende arac daha 1500km civarı iken yazılım yaptırdım,kesinlikle tavsiye ederim .Bekir ve Yusuf'a tekrardan çok teşekkürler iyiki varsın paşaoğlu:)

ceedlove

New member

Bekir Bey'e bende yazılım yaptırdım ekonomik tüketim için ancak Yusuf Bey'in ve diğer arkadaşların aldığı sonucu alamadım. Otoyolda İzmit Gebze, Gebze İzmit arası ortalamayı sıfırlamama rağmen ve anlık tüketimi de zaman zaman izlememe rağmen tüketim aracı ilk aldığım gibi. 5 litre düz yollarda test ettim Dilovası yokuşunu vs denemedim orada yanıltıcı olur. Hatta defalarca anlık izleme yaptım ortalama tüketimi hızım 80 km iken düz yolda sıfırlayarak denedim 4.5 litre olsa bile memnun olacağım Bekir bey ile görüştüm İstanbul ziyareti yaptığımda uğrayacağım bir bakacak sizin aldığınız sonuçları almayı çok isterim bu arada aracım 115 hp sw 2010 a/t. Tavsiyeleriniz, teknikleriniz varsa anlatırmısınız ben oldukça dikkatli bir kullanıcıyım bu arada cc ile de denedim gelgelelim cc arttırıyor tüketim ortalamasını . Son olarak aracımdan memnunum tüketim değerleri yüksek olsada full a/t çok konforlu aracı eşimde rahatlıkla kullanıyor ve görüş açısı güzel bir araç birçok ekstrası olan bir araç görünümü de çok hoşuma gidiyor. Herkese iyi forumlar selamlar saygılar.

enjanka

New member

Bekir Bey'e bende yazılım yaptırdım ekonomik tüketim için ancak Yusuf Bey'in ve diğer arkadaşların aldığı sonucu alamadım. Otoyolda İzmit Gebze, Gebze İzmit arası ortalamayı sıfırlamama rağmen ve anlık tüketimi de zaman zaman izlememe rağmen tüketim aracı ilk aldığım gibi. 5 litre düz yollarda test ettim Dilovası yokuşunu vs denemedim orada yanıltıcı olur. Hatta defalarca anlık izleme yaptım ortalama tüketimi hızım 80 km iken düz yolda sıfırlayarak denedim 4.5 litre olsa bile memnun olacağım Bekir bey ile görüştüm İstanbul ziyareti yaptığımda uğrayacağım bir bakacak sizin aldığınız sonuçları almayı çok isterim bu arada aracım 115 hp sw 2010 a/t. Tavsiyeleriniz, teknikleriniz varsa anlatırmısınız ben oldukça dikkatli bir kullanıcıyım bu arada cc ile de denedim gelgelelim cc arttırıyor tüketim ortalamasını . Son olarak aracımdan memnunum tüketim değerleri yüksek olsada full a/t çok konforlu aracı eşimde rahatlıkla kullanıyor ve görüş açısı güzel bir araç birçok ekstrası olan bir araç görünümü de çok hoşuma gidiyor. Herkese iyi forumlar selamlar saygılar.
Açıkçası yazdığınız güzergahta yazılımdan sonra 4.5 litre görmemeniz garip. Kullanım farkı olabilir mi diye düşünüyorum zira daha yazılımı alır almaz testi yaptım ve Maslak'tan Ümraniye'ye 80-90 arası geldim. Oto sanayiinden çıkarken sıfırladım ve 3.9 ile Ümraniye kavşağından girdim. Trafik gayet akıcıydı. Ümraniye içi dolaştım ve malum dur kalk arada biraz yokuş... 6.1 oldu. Tabi sizin aracın ağırlığı da fazla olabilir. Ancak bunlar sadece varsayım. İnşallah istediğiniz değerleri yakalarsınız. Bu arada yazılım sonrası değerler nedir?

trburock

New member

bugün bende paşaoğluna yazılım yaptırdım bekir abiye teşekkür ediyorum yalnız dönüşte araç lastik basınç sensörü hatası verdi lastiklerin havasında sorun yok ama ışık yanık kalıyo servise gidip aracı makineye bağlatıcam bakalım

zerogravity

New member
bugün bende paşaoğluna yazılım yaptırdım bekir abiye teşekkür ediyorum yalnız dönüşte araç lastik basınç sensörü hatası verdi lastiklerin havasında sorun yok ama ışık yanık kalıyo servise gidip aracı makineye bağlatıcam bakalım
Baglatma servis yazılımı atarlar Bekir'in yazılım gider;) Bekir'e git obd den silsin;)

Kendini bil…

trburock

New member
Işık kendi kendine söndü bakalım yazılımı bende herkese tavsiye ediyorum megersem araç gitmiyomuş :)

bir.mann

New member
Arkadaşlar ben de bu ay yazılım yaptıracaktım, fakat Yusuf Bey forumdan çıktı. Bizim indirimler yalan mı oldu şimdi? :(

rayen

Super Moderator
Olmamıştır. Bekir'le konuşursanız foruma yaptığı tarifeden size de yapar sanırım.

babıesrar

New member
Arkadaşlar belki burda başka yazılımcıdan bahsetmek doğru değil ama benim yazılım için gidebileciğim en yakın yerler kayseri ve antep . Buralarda Megachips Chiptuning Hizmetleri megachips diye bi markanın bayileri var. Elemanla görüştüğümde siz aracı götürüyorsunuz kayseri yada antebe. ben bayinin pcye bağlanıyorum istanbuldan. İşlemi direk ben yapıyorum dedi Mehmet gazihan. İçinizde buraya yaptıran hiç oldu mu ? Çok istiyorum bu işi ama paşaoğlı dışında bi yere gitmek beni korkutuyor bi taraftan :(

mehmet gezihan a bulaşma bırak araban stok kalsın yada istanbula gelince bekir'e yaptırırsın...

Bekir demeyim direk ama en azından güvenilir bir yer bul
mehmet gezihan a bulaşma
forumu araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın...

babıesrar

New member
Bülent abi biraz açıklar mısın ? Epey arabaya yazılım atmış bu adam.

Bende tam olarak bilmiyorum ama forumda sıkınta yaşayanlar vardı hatta diğer forumda da

şöyle bir başlık hatırlıyorum "Mehmet Gezihan yalanları" diye o yüzden dedim bildiğim kadırı ile çok kişi yazılımdan dolayı sıkıntı yaşamış...