..:: Günlük Sohbet ::..

Berkan

New member
Haklısın tabi çok geçmiş olsun demekten baska bişey kalmamıs cok can sıkıp morali bozma gbi klasiklerle bitiriyim :eek: [MENTION=1967]ErbekOtomotiv[/MENTION]

akrepkral86

New member
Geçmiş olsun Nurbanu hn. bu fren meselesi halloldu biliyordum yazılımla halen daha aynı mı ben kendi aracımda uzun bir süredir böyle bir durumla karşılaşmadım en son 1 seneye yakın oldu karşılaşmıştım ondada kazadan zor yırtmıştım ondan sonra frenlere yazılım geldi dendi yaptırdım ondan sonra karşılaşmadım böyle bir sorunla inş sizde bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsınız Allah daha büyük bir kaza vermesin tekrar geçmiş olsun

aLi

Yönetim Ekibi
Haydaaa gecmis olsun [MENTION=1967]ErbekOtomotiv[/MENTION]

43YD620

New member
Geçmiş olsun [MENTION=1967]ErbekOtomotiv[/MENTION]

pepe

Active member
Nurbanu çok geçmiş olsun...

Öncelikle sormak istiyorum aracına yazılım yükletmiş miydin? Fren problemi sonrası revizyon yiyen yazılımdan bahsediyorum. Sana sormak biraz abes ama emin olalım ki yazılımdan sonra da fren problemi devam ediyor mu diye...

Onun dışında somak istediğim bir soru daha var. Frene ilk bastığın andan itibaren mi frenler tepki vermedi? Yoksa frene bastıktan bir müddet sonra fren ve pedal tepkisiz kalarak boşa mı düştü?

tekrar geçmiş olsun

ErbekOtomotiv

New member
Benim aracım güncelleme istememişti 2014 çıkışlı olduğu icin sanırım bakımı kendim yaptım ellerimle ama yani cihazda cikmadi.

Frene ilk bastığımda andan itibaren bomboştu, hasarı bitince frenle ilgilenicem bilgisini sizlere de gecerim neler yapıldı nedenmiş gibi.

Tekrardan tesekkur ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

c@n

Super Moderator
Çok geçmiş olsun Nurbanu.. :( Cana geleceğine mala gelsin... :(

gelişmelerden bizi de haberdar edersen çok sevinirim..

deadgarden

New member
Hadi bakalım Bismillah 

geçmiş olsun nurbanu. senın nedemek istediğini anladım frenden. basıyorsun sonuna kadar ama. sanki pauclar fren diskinin üstünde sıkıştırma yapmadan kayıyor. orda freni sık bırak sık bırak denedinmi.

inimicus

New member
Geçmiş olsun. En azından süratli giderken olmamış ve Allah korumuş. Umarım bu fren sorunu derhal düzeltilir.

akrepkral86

New member
Hayret yani bu sorun hala devam ediyorsa hepimiz satalım arabaları gitsin fren bir arabada en hayati önem taşıyan ekipmandır bu konu hiç şakaya gelmez arkadaşlar kendimize bir zarar vermesede düşük hızlarda olduğu için bir yaya veya hayvan çıksa onu sırf bu yüzden yaralasak yada dahada kötüsü ölümüne sebep versek nasıl vicdanımız rahat eder Allah korusun bunun için bu konuyu bir an önce çözüme kavuşturalım yoksa dediğim gibi Araçları satalım gitsin

slhyldz

New member
[MENTION=1967]ErbekOtomotiv[/MENTION]

Nurbanu çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Korkmadım desem yeridir. Araca çok güvenerek bazen limitlerini zorluyorum. Gerçi frenlerde bugüne kadar hiç sorun yaşamadım ama bu yorumları okuduktan sonrada tırsmaya başladım.
Bu arada karşı araç neydi ?
Arkadaşlar eski kasada bu tarz fren problemi oluyormu acaba?

berkan1981

New member
[MENTION=1967]ErbekOtomotiv[/MENTION]

Nurbanu çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Korkmadım desem yeridir. Araca çok güvenerek bazen limitlerini zorluyorum. Gerçi frenlerde bugüne kadar hiç sorun yaşamadım ama bu yorumları okuduktan sonrada tırsmaya başladım.
Bu arada karşı araç neydi ?
Arkadaşlar eski kasada bu tarz fren problemi oluyormu acaba?
Eski kasada yok salih bey ekseri yeni kasalarda

ErbekOtomotiv

New member
Merak etmeyin ben araştırıp bilgi vericem herkese buradan yeni bir güncelleme daha geliyormuş zaten onun da bilgisini veririm çok teşekkür ederim teker teker tekrardan.

aLi

Yönetim Ekibi
Rasim agaaaaaaaaa nabusun sesin solugun cikmiyor hic.

rayen

Super Moderator
ohooo sesi çıkmayan sensin. Millet burda benden bıktı ya!.. :D:D:D