serkanuludag
New member
ya fiyat alsana
benim diğer araç için
captiva jeep için detaylı iç temizlik kuaför
benim diğer araç için
captiva jeep için detaylı iç temizlik kuaför
Ufak bir buluşma derken!!!Tamam soyleyelim Faruk'a ayarlasin bizim icin ufak bi bulusma yapariz.
Yok estafurullah, tabiki sizde gelebilirsiniz. Tanimak onemli degil bizim siteden. Gelip gorunce anlayacaksiniz. Hic yabancilik cekmezsinizUfak bir buluşma derken!!!sadece siteden birbirini tanıyan arkadaşlara mı açık olacak
![]()
Tamamdır AdminimYok estafurullah, tabiki sizde gelebilirsiniz. Tanimak onemli degil bizim siteden. Gelip gorunce anlayacaksiniz. Hic yabancilik cekmezsiniz
Bunlar munferit uye bulusmasi babinda yapilan bulusmalar. Site bulusmalarini daha boyle bahar aylarinda yapmaya ozen gosteriyoruz diyelim daha fazla katilim olmasi acisindan. Ama bu ufak bulusmalar bazen anlamini asip site bulusmasina donusebiliyor![]()
Sıkıntı olmazsa oyle yapalim o zaman.Sen bi konus ona gore haber ver Berkan.büyütelim abi ufak olcak diye birşey yok![]()
abi yer sıkıntısı yok 30-35 arac rahat rahat sıgıyor hatta fazlası bile. zamanda sorunu yok (akşam dedigim saatte 6-7 gibi gittigmiz sürece, garaj bizim aksam+ gece 11-12-1- ...Sıkıntı olmazsa oyle yapalim o zaman.Sen bi konus ona gore haber ver Berkan.
Ceyhunu diyosun abi o geziyo valla ben dönüşte trafik olucak diye karşıya geçmeye korkuyorum@MuSTaNG gecen senin ekurinin aracini Florya'da gordum 07 plakayi.
Ya bu yeni kasalar milleti çok yoruyo bende aldığımdan beri servistekilerle akraba olduk hem farda hem siste zenon var diye sis farı kolu bozuldu servis alışıkmış bunu garantiden hallederiz ama ya sisi çıkart ya da bi yol yordam yap oraya dediler çünkü yine bozulacak ve bidahakini garantiye sokamayız dediler iyi dedik ama işin ilginç tarafı benim eski kasa ceed'dede far ve sisler zenondu hiç böyle bi problem yaşamadım elektrikçiyle görüştüm abi dedi eski kasanın elektroniği yeni kasadan daha iyi ve sağlamdı ondan sorun yaşamamışsın gelde şimdi delirmetaktıkları aynanın motoru bozuktu Erol kaparken kapanmıyo yada acarken acılmıyordu yarım kalıyordu illa elle desteklemek lazımdı
1.300 küsür yazmayı biliyorlar aynaya bozuk taktılar bende ızgara değşicek diye 50 kere git gel yapmıyım diye bekledim. malum sol ayna olunca kalsın dedim idareten gelicem degişeksiniz nasısaikisi aynı anda cıktı
Geçmiş olsun nur o dertten bende muzdariptim ama ustesinden geldik onunda ayni kazayi bende yapmistim senin yine iyi benim kaput ve tampon izgara degisti mahkemeye vercegimi duyunca celik motor pazarliga oturdu tavsiyem koreye direk mail at fotolari yolla beklemeye gec tekrardan gecmis olsunGünaydın,
Fren tutmadı ya böyle bir sey yok yani bildiginiz bomboştu fren kizaklama flan değildi öndekine korna çaldım fren tutmadığı icin o da anlamadı tabiki niye çalıyorum diye bana bakarken pat vurdum, karşı araçta hiçbir sey yok benim araba bu halde simdide hararet yaptı sanırım o içerdeki gösterge 130 da yardım bekliyorum ?
Hızlı gitsem de vursam gam yemiycem yada telefonla konusuyo flan olsam bosu bosuna olunca insanın morali bozuluyo. Fren tutmadığını da kimseye anlatamıyosun teste çıksalar fren tutuyo sinirlerim bozuldu ?
Sent from my iPhone using Tapatalk