..:: Günlük Sohbet ::..

aLi

Yönetim Ekibi
Ufak bir buluşma derken!!! :eek: sadece siteden birbirini tanıyan arkadaşlara mı açık olacak :)
Yok estafurullah, tabiki sizde gelebilirsiniz. Tanimak onemli degil bizim siteden. Gelip gorunce anlayacaksiniz. Hic yabancilik cekmezsiniz :)

Bunlar munferit uye bulusmasi babinda yapilan bulusmalar. Site bulusmalarini daha boyle bahar aylarinda yapmaya ozen gosteriyoruz diyelim daha fazla katilim olmasi acisindan. Ama bu ufak bulusmalar bazen anlamini asip site bulusmasina donusebiliyor :)

Berkan

New member
büyütelim abi ufak olcak diye birşey yok :D

43YD620

New member
Yok estafurullah, tabiki sizde gelebilirsiniz. Tanimak onemli degil bizim siteden. Gelip gorunce anlayacaksiniz. Hic yabancilik cekmezsiniz :)

Bunlar munferit uye bulusmasi babinda yapilan bulusmalar. Site bulusmalarini daha boyle bahar aylarinda yapmaya ozen gosteriyoruz diyelim daha fazla katilim olmasi acisindan. Ama bu ufak bulusmalar bazen anlamini asip site bulusmasina donusebiliyor :)
Tamamdır Adminim :) çok teşekkürler

Berkan

New member
Sıkıntı olmazsa oyle yapalim o zaman.Sen bi konus ona gore haber ver Berkan.
abi yer sıkıntısı yok 30-35 arac rahat rahat sıgıyor hatta fazlası bile. zamanda sorunu yok (akşam dedigim saatte 6-7 gibi gittigmiz sürece, garaj bizim aksam+ gece 11-12-1- ... :D ) cayımızı kolamızı iceriz (stok sıkıntısı yok üstü migros :D ) arabasını isteyen yıkatır dürüm servisimizde var yada her ne siparis edersek oda sorun degil yemeksepeti saolsun :cool:;)

serkanuludag

New member
biz burakla yılbaşından önce uygulama yaptık güzelde oldu iki araç için iki kişi bir arabaya girişince cabuk btiyor. ama dediğim gibi kayganlaştırıcıyı sürdükten sonra cila için mutlaka (bence) bi kurulamak lazım . biz durulamadan yaptık su ve kimyasal cok tutmadı cilayı.
bir sonrakinde iyice durulayıp cilalayacağım cilayı iyice yedirdikten sonra kurumaya bırakacağım ve sonra üstüne ince durulayıp kurulayacağım

elimdeki tek foto bu :( Ekli dosyayı görüntüle 2144

Berkan

New member
bulursak serkan ben sana yapim bir :D gyeoun un su görmesi şart

brkrhn61

Active member
Serkan bana o mavi üründen alırsan Banada sipariş wer

MuSTaNG

New member
@MuSTaNG gecen senin ekurinin aracini Florya'da gordum 07 plakayi.
Ceyhunu diyosun abi o geziyo valla ben dönüşte trafik olucak diye karşıya geçmeye korkuyorum :D

taktıkları aynanın motoru bozuktu Erol kaparken kapanmıyo yada acarken acılmıyordu yarım kalıyordu illa elle desteklemek lazımdı :cool:

1.300 küsür yazmayı biliyorlar aynaya bozuk taktılar bende ızgara değşicek diye 50 kere git gel yapmıyım diye bekledim. malum sol ayna olunca kalsın dedim idareten gelicem degişeksiniz nasısa :D ikisi aynı anda cıktı
Ya bu yeni kasalar milleti çok yoruyo bende aldığımdan beri servistekilerle akraba olduk hem farda hem siste zenon var diye sis farı kolu bozuldu servis alışıkmış bunu garantiden hallederiz ama ya sisi çıkart ya da bi yol yordam yap oraya dediler çünkü yine bozulacak ve bidahakini garantiye sokamayız dediler iyi dedik ama işin ilginç tarafı benim eski kasa ceed'dede far ve sisler zenondu hiç böyle bi problem yaşamadım elektrikçiyle görüştüm abi dedi eski kasanın elektroniği yeni kasadan daha iyi ve sağlamdı ondan sorun yaşamamışsın gelde şimdi delirme :eek::eek:

rayen

Super Moderator
Günaydın.
Geçmiş olsun Nurbanu. Nasıl oldu?

ErbekOtomotiv

New member
Günaydın,
Fren tutmadı ya böyle bir sey yok yani bildiginiz bomboştu fren kizaklama flan değildi öndekine korna çaldım fren tutmadığı icin o da anlamadı tabiki niye çalıyorum diye bana bakarken pat vurdum, karşı araçta hiçbir sey yok benim araba bu halde simdide hararet yaptı sanırım o içerdeki gösterge 130 da yardım bekliyorum ?
Hızlı gitsem de vursam gam yemiycem yada telefonla konusuyo flan olsam bosu bosuna olunca insanın morali bozuluyo. Fren tutmadığını da kimseye anlatamıyosun teste çıksalar fren tutuyo sinirlerim bozuldu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

berkan1981

New member
Günaydın,
Fren tutmadı ya böyle bir sey yok yani bildiginiz bomboştu fren kizaklama flan değildi öndekine korna çaldım fren tutmadığı icin o da anlamadı tabiki niye çalıyorum diye bana bakarken pat vurdum, karşı araçta hiçbir sey yok benim araba bu halde simdide hararet yaptı sanırım o içerdeki gösterge 130 da yardım bekliyorum ?
Hızlı gitsem de vursam gam yemiycem yada telefonla konusuyo flan olsam bosu bosuna olunca insanın morali bozuluyo. Fren tutmadığını da kimseye anlatamıyosun teste çıksalar fren tutuyo sinirlerim bozuldu ?

Geçmiş olsun nur o dertten bende muzdariptim ama ustesinden geldik onunda ayni kazayi bende yapmistim senin yine iyi benim kaput ve tampon izgara degisti mahkemeye vercegimi duyunca celik motor pazarliga oturdu tavsiyem koreye direk mail at fotolari yolla beklemeye gec tekrardan gecmis olsun

ErbekOtomotiv

New member
Bakalım simdi bi arabayı sirkete götürebilirsem yapıcam biseyler, tesekkur ederim Berkan abi [MENTION=1207]berkan1981[/MENTION]

Berkan

New member
gecmis olsun [MENTION=1967]ErbekOtomotiv[/MENTION].

çok ilginçtir her zaman yapmıyor ozellikle yaptıgı 2 nokta kesfettm dikkat ediyorum ozellikle oralara ilki üstünde kış lastiği + yeni ıslanmıs yada çig yagmıs yere gelirse katien tutmuyo ikincisi en ayar oldugum kısım asfaltta yada parke taş üstünde ufak bir cukur tümsek vs. üstüne denk gelirse fren sırasında banamısın demiyor yine durmuyor. 2-3 kez yaşadım birinde 20 ile giderken sucu minibusune dümdüz dokundum adamda sasırdı nası oldu diye digerinde kaldırıma dümdüz gidiodum baktım yine kimsecikler yok frende, ayagmı cekip bidaha abandım frene ozaman geldi kendine

ErbekOtomotiv

New member
Iste sizin o yaşadığınız sanırım kızaklama gibi oluyo mesela çukura girince flan bana da oluyo o dediğiniz bende frenden çekip tekrar bastığımda düzeliyor, ama bu farklı biseydi bildiginiz bomboştu fren hic hızı azaltma gibi bi tenezzülü flan olmadı ya tam anlatamıyorum ama her zaman olan gibi degildi ? [MENTION=1547]Berkan[/MENTION]