Berkan
New member
tam dalga olmuş ozaman haha1 hp az diyelim... yeni 1.5 dci'ler, EURO 5 olanlar 110 hp...![]()
tam dalga olmuş ozaman haha1 hp az diyelim... yeni 1.5 dci'ler, EURO 5 olanlar 110 hp...![]()
fısfıs sarı renkliyi siseyi diyosan kayıp gitmesinde problem yok öyle olması lazım ıslak üstüne püskürtcen zaten hidrofobik çünküvalla güzel oldu buradan arakdaşla yaptık ... hele kar yağdığında karı bile tutmadı üstünde kaydı gitti :=)
sadece cilayı yapamadan arabayı bi tur kurulamak lazım yoksa cila fazla tutmuyor cok sıvı kalıyor
Kış geldi 400 km gitmeye başladım ? [MENTION=1547]Berkan[/MENTION]bende 0ın bir üstündeki cizgiye gelince menzil 180 e iniyor[MENTION=1967]ErbekOtomotiv[/MENTION]
onun dışında ceedin sınır komsusunu tanıştırıyımHas Oto'nun garajında çektim kendilerini CLA 180 CDI
![]()
60 tl mazot ile 230 km yapdim nasil ceed sw at kac kurus yaktiCok iyi bana göre bende yaklaşık 200-210 tl ye en fazla 550 gittim en fazla [MENTION=1857]slhyldz[/MENTION]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günaydın sabah sabah akü sıkıntı çıkardı iyi mı![]()
Hayırdır neden bi daha değiştiGünaydınlar 1 aylık bekleme sonucu dün ön ızgaram ve değişen sol aynam yeniden değişti daha kurcalatacak bir tarafı kalmadı aracı![]()