dışta asagı yukarı aynı. benim actıgım konumdaki yapılanlar için 300 falan tutar en en fazla. yanlıs bilmiyorsam cokta bir kmsi ve yaşıda yok aracının dogal olarak cok cizigi vs. ugrastıracak kısımları yoksa cook daha uyguna gelirdışından haber et @Berkanayrıca kaput kaplama içinde bir yer var demiştin fiyat makulse onuda aradan çıkarsma iyi olacak ikinci taş izine rastladım geçen
![]()
Şu kaput korumayı bir an önce yaptır Ünal...ben çok faydasını görüyorumdışından haber et @Berkanayrıca kaput kaplama içinde bir yer var demiştin fiyat makulse onuda aradan çıkarsma iyi olacak ikinci taş izine rastladım geçen
![]()
Ünal ön kaput ve ön tampon yarım için 350 tl fiyat veriyor özel...normalde sadece kaput 400...ctsleri 7 ye kadar açık 2 saat sürüyor işlemşuan anca kaput koruma![]()
Ünal ön kaput ve ön tampon yarım için 350 tl fiyat veriyor özel...normalde sadece kaput 400...ctsleri 7 ye kadar açık 2 saat sürüyor işlem
yarım derken kaputu yarım mı kaplıyorsendekidemi öyle biraz yarım yamalak olur sanki öyle
KİA Türkiye organizasyonu değil mi?Eylül ayı icin kendinizi hazirlayin. Yeni ceed lansman sonrasi organizasyon yapacagiz.
Valla hiçbir buluşmaya gelmiyorsun Berkan buna bari gelEvet Baris,mail attilar Eylül gibi planlasak sıkıntı olur mu diye. Bende olmaz dedim bakalim bekliyoruz