Bahsettiğin yer kaplama da yapıyor mu?yazmasında bile hata yapmışım uygulamada yapmam normalmeguiars quık detaıler sildikçe leke çıkıyo gibi umarım çıkar
![]()
araç içi temizliği için kullandığım ürün bu. kaplama işi çok pahalıya geliyor bir iki araştırdımda sadece kaputu yaptıracağım benimde aklımda var o işBahsettiğin yer kaplama da yapıyor mu?
herzaman yani nezaman isterseniz fark etmez@Berkan ayarlayalım görüşelim tanışalım![]()
Detaylı temizliği kaça yapıyorlar Berkan? Makul mü? Ben daha 2 ay önce boya koruma yaptırdım...Sonrasında sadece 2 kere yıkattım aracı...Cilalı bir yıkama istiyor artıkherzaman yani nezaman isterseniz fark etmez
koltuk tavan vs. tarzı yerdeki lekeyi lokal siliyim deme cünkü silemeyecegin için tamamıyla bulastırman veya dagıtman cok olası yaptıgın gibi. rasim abnin dedigi ürün yada herhangibi marka apc. ile komplesini yapman gerekirki makinayla ıslaklıgı cekip kurutmazsan cok muhtemel yine leke kalır iyice delirirsin busefer![]()
güzel sampuanla yıkamayla yada hızlı cilayla desteklemen yeterli olur. yeterki dandik kopuk veya 1 tl at kopugu bas seklinde kısımlara girmeDetaylı temizliği kaça yapıyorlar Berkan? Makul mü? Ben daha 2 ay önce boya koruma yaptırdım...Sonrasında sadece 2 kere yıkattım aracı...Cilalı bir yıkama istiyor artık