..:: Günlük Sohbet ::..

eyup

New member
Selamlar, arkadaşlar! Lansman için bilgilendirme buradan mı yapılacak? Tüm üyelere bildirim atılıyor mu?

aLi

Yönetim Ekibi
Evet Eyüp burdan ilgili konuyu açıp bilgilendirme yapıyoruz.

pepe

Active member
Herkese günaydın...

Bugün harika bir TEM trafiği vardı:mad:

esenlik

New member
Selam Arkadaşlar
iAracı 2 haftadır yerinden oynatmıyordum dün kontrol edeyim dedim akü bitmişti, araç daha 2 yaşına gelmediği için akü garantide olacağı için Kia Erbek'i aradımgetir abi bakalım dediler.
Akşamda aküyü takviye ettim ama takviye eden Ustam bu akü tamamı ile gitmiş yarında çalışmaz dedi, neyse bende bir müddet sürdüm getirdim akü başını söktüm tek marş şansımız olursa oda sabah olsun diye :) Bu arada araçta necvox ekran var çalışmıyordu usta kendini shocka almıştır yarın servis ayarlar onu dedi inşallah oradan bişey çıkmaz
2 haftada akü bitmeyeceği düşüncesindeyim ve 1,5-2 ay önce Erbek'te cam kaldırma modülünde bir sorun olacağını düşünüyorum bakalım yarın ne olacak tabi önce aracın çalışması lazım :eek:

eyup

New member
2 hafta çalışmayan arabanın akusu mu bitermiş! Araç standartları haricinde bir uygulama mi var? Kaçak olabilir mi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

43YD620

New member
Selam Arkadaşlar
iAracı 2 haftadır yerinden oynatmıyordum dün kontrol edeyim dedim akü bitmişti, araç daha 2 yaşına gelmediği için akü garantide olacağı için Kia Erbek'i aradımgetir abi bakalım dediler.
Akşamda aküyü takviye ettim ama takviye eden Ustam bu akü tamamı ile gitmiş yarında çalışmaz dedi, neyse bende bir müddet sürdüm getirdim akü başını söktüm tek marş şansımız olursa oda sabah olsun diye :) Bu arada araçta necvox ekran var çalışmıyordu usta kendini shocka almıştır yarın servis ayarlar onu dedi inşallah oradan bişey çıkmaz
2 haftada akü bitmeyeceği düşüncesindeyim ve 1,5-2 ay önce Erbek'te cam kaldırma modülünde bir sorun olacağını düşünüyorum bakalım yarın ne olacak tabi önce aracın çalışması lazım :eek:
sonucu bekliyoruz :eek:

Burak

New member
Kedidir o kedi ☺

Sent from my iPhone using Tapatalk

esenlik

New member
Bakalım servise getirdim açılmasını bekliyorum, aracı bırakcam sanırım bugün belli olur sebebi.
standart harici sadece cam kaldırma modülü var. Ayrıca sislerde bir ayarsızlık hissediyordum bu olaydan önce buraya gelirken kontrol ettim sisler çalışmıyor dvd sistemi normale dönmüştü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

slhyldz

New member
Bir şey merak ettim. Bizim ceed ler ile atmosferik honda civic ler 0-200 km kapışırsa sonuç ne olur?

Berkan

New member
Bir şey merak ettim. Bizim ceed ler ile atmosferik honda civic ler 0-200 km kapışırsa sonuç ne olur?
güncel otomatik civic sedansa; ceed bayıltır üstünden zıplar katlar böler :D (manuel ve otomatik ceed ikisde).

civic manuel olursa kestiremiyorum ama heyecanlı olur baya :)

yok dizel civiten bahsedersen denk gelmek istiyorm merak ediyorum bende baya onu ama tahminimce oda bas basa yada baya yakın olurlar birbirine gibi geliyor

pepe

Active member
güncel otomatik civic sedansa; ceed bayıltır üstünden zıplar katlar böler :D (manuel ve otomatik ceed ikisde).

civic manuel olursa kestiremiyorum ama heyecanlı olur baya :)

yok dizel civiten bahsedersen denk gelmek istiyorm merak ediyorum bende baya onu ama tahminimce oda bas basa yada baya yakın olurlar birbirine gibi geliyor
Dizel Civic'ler hem daha hafif hem de torku daha yüksek olduğu için bizimkileri ilk metrelerden itibaren dikiz aynasına hapseder diye düşünüyorum :)

slhyldz

New member
Ya bir eniştem var. Sürekli bana kafa tutuyor. Yahu gelemezsin peşimden desemde sinirleniyor bu sefer :) Evi uzak olmazsa gidip boyunun ölçüsünü alacağımda. KAfama takılan şu oldu. Acaba civic 5-6 bin devir çevirip 100 km hızdan sonra atak yapıp bizim aracı geçme şansı olur mu?

Berkan

New member
Dizel Civic'ler hem daha hafif hem de torku daha yüksek olduğu için bizimkileri ilk metrelerden itibaren dikiz aynasına hapseder diye düşünüyorum :)
sadece torku yüksek. bizimde 8 beygir fazlamız var :) ağırlık olarak farkımız yok gibi birşey ceed 1385 civic 1378. ilk kalkısta geride kalsakta 2 den 3'e attıktan sonra ince ince yanasırız. ceedin en dolu oldugu ve harika düsünülmüş 3 ve 4. vitesimiz var :D bayılıyorum valla ayrı kuduruk o viteselerde ;)

@slhyldz dene gitsin valla dedigim gibi otomatikse yakar orda arabayı sende bide yazılım var manuelsede cok sans vermiyorm ne yalan soyliyim :D

pepe

Active member
[MENTION=1547]Berkan[/MENTION] ben Civic HB 'leri 1280 kg zannediyordum...Cidden bizimki ile aynı klasmandaymış maşallah:D

esenlik

New member
Akü ile ilgili sorunum hakkında;
Bugün Kia Erbek'e bıraktığım aracımla yine herzamanki gibi Nurbanu hnm hemen ilgilendi, herhangi bir elektrik kaçağı tespit edilemedi bundan dolayı akü garantiden değişti plaka ampüllerinde birinde sorun varmış o da değişti. Direksiyonda hafif soyulmalar vardı onun içinde garantiye gönderim için fotoğraf çekildi
Öğlen aracımı teslim aldım buradan tekrar Erbek Otomotive ilgilerinden dolayı teşekkür ederim :eek:

pepe

Active member
Haftasonu sağ led farımı değiştirmeye Bayraktara gidiyorum...Gitmişken kısaları da değiştireyim diyorum. Philips extreme vision h7 bulabileceğim yer var mı bildiğiniz?

unalks

New member
[MENTION=1764]pepe[/MENTION] kaput kaplamayı yaptırdım bir abimiz vesile oldu sağolsun baya uyguna geldi :) kaputu koruyalım dedik taştan, hafta sonu camı çatlattı taş sekip iyimi :(

pepe

Active member
@pepe kaput kaplamayı yaptırdım bir abimiz vesile oldu sağolsun baya uyguna geldi :) kaputu koruyalım dedik taştan, hafta sonu camı çatlattı taş sekip iyimi :(
Kaput filmin hayırlı olsun çok işine yarayacaktır eminim;)
Cam çatlağını ise kafaya takma benim 3 aydır çatlak öyle dolaşıyorum. Allahtan çok fazla büyümedi...Büyürse de kaskodan değiştiririz en kötü:cool:

unalks

New member
Kaput filmin hayırlı olsun çok işine yarayacaktır eminim;)
Cam çatlağını ise kafaya takma benim 3 aydır çatlak öyle dolaşıyorum. Allahtan çok fazla büyümedi...Büyürse de kaskodan değiştiririz en kötü:cool:
bizim araçlarımız cidden çok dikkat çektiği için nazara geliyor :) camı müsait olduğumda değiştireceğim ya yolda falan olmadık yerde bir uğraşta o çıkarmasın :(