sonucu bekliyoruzSelam Arkadaşlar
iAracı 2 haftadır yerinden oynatmıyordum dün kontrol edeyim dedim akü bitmişti, araç daha 2 yaşına gelmediği için akü garantide olacağı için Kia Erbek'i aradımgetir abi bakalım dediler.
Akşamda aküyü takviye ettim ama takviye eden Ustam bu akü tamamı ile gitmiş yarında çalışmaz dedi, neyse bende bir müddet sürdüm getirdim akü başını söktüm tek marş şansımız olursa oda sabah olsun diyeBu arada araçta necvox ekran var çalışmıyordu usta kendini shocka almıştır yarın servis ayarlar onu dedi inşallah oradan bişey çıkmaz
2 haftada akü bitmeyeceği düşüncesindeyim ve 1,5-2 ay önce Erbek'te cam kaldırma modülünde bir sorun olacağını düşünüyorum bakalım yarın ne olacak tabi önce aracın çalışması lazım![]()
güncel otomatik civic sedansa; ceed bayıltır üstünden zıplar katlar bölerBir şey merak ettim. Bizim ceed ler ile atmosferik honda civic ler 0-200 km kapışırsa sonuç ne olur?
Dizel Civic'ler hem daha hafif hem de torku daha yüksek olduğu için bizimkileri ilk metrelerden itibaren dikiz aynasına hapseder diye düşünüyorumgüncel otomatik civic sedansa; ceed bayıltır üstünden zıplar katlar böler(manuel ve otomatik ceed ikisde).
civic manuel olursa kestiremiyorum ama heyecanlı olur baya
yok dizel civiten bahsedersen denk gelmek istiyorm merak ediyorum bende baya onu ama tahminimce oda bas basa yada baya yakın olurlar birbirine gibi geliyor
sadece torku yüksek. bizimde 8 beygir fazlamız varDizel Civic'ler hem daha hafif hem de torku daha yüksek olduğu için bizimkileri ilk metrelerden itibaren dikiz aynasına hapseder diye düşünüyorum![]()
Kaput filmin hayırlı olsun çok işine yarayacaktır eminim@pepe kaput kaplamayı yaptırdım bir abimiz vesile oldu sağolsun baya uyguna geldikaputu koruyalım dedik taştan, hafta sonu camı çatlattı taş sekip iyimi
![]()
bizim araçlarımız cidden çok dikkat çektiği için nazara geliyorKaput filmin hayırlı olsun çok işine yarayacaktır eminim![]()
Cam çatlağını ise kafaya takma benim 3 aydır çatlak öyle dolaşıyorum. Allahtan çok fazla büyümedi...Büyürse de kaskodan değiştiririz en kötü![]()