Tamam abi acmaya calisicam tapatalktan konu acmayi ogretin bana bulamdm bugun meguiars komple temizlik boya korumaya giriyo araba cekerim resimleriSelman detaylı resimleri bekliyruz... inik kalkık falan filan...![]()
![]()
arkadaşlar Kia Türkiye KIA The Power to Surprise yeni proceeddeki jantlardan aracıma taktırmak istiyorum. çok mu şey istiyorumoluru var mı acaba?
hakkaten soner gt'deki çok daha seksiodeğil sana yenı proceed gt deki jant bile gider abi.![]()
abi haklısın da para olsa da jant yokParayı verdikten sonra neden olmasın abi![]()
![]()
servislerde satılmıyormu abi pro jantıabi haklısın da para olsa da jant yok![]()
kafa bulma benle yaservislerde satılmıyormu abi pro jantı![]()
babi ben mi oluyorum soner? tam anlamadım dababi abi istanbula. gel. geçen srhn la jant bakmıştık. sanada bakarız güzel jantlar var gideceğimiz yerde. ben mat siyah vossen beğendim. . onun senın arabaya göre. metalik rengini alırız. 18" düşünüyordum ben. resmını bulursam koyarım.
3bin mi? oy oy oy oooyyyServislerde vardır olmasına da onlardan jantları alırsan kafadan 3 bin bayılırsın gibime geliyor....![]()