Yeni kia ceed jant seçimi

Sam

New member
Ynt: Yeni kia ceed jant seçimi

Bu arada arda kardesim photoshop ile koydugun ac schnitzer jantlar yeni ceedlere yakisir yeni astrada cok denk geldm resimlerine ok gibi duruyo ama arabayi basman lazim oyle 2 3cm ile olacak is degil arkalarada bi sekilde sigarsa 9.5 ofsrtlisinden taktinmi 18 guzel durur bende suan jant arayisindayim iki jant var yazmistim aklimdakileri herturlu arkaya 9.5 ofset koyarim alirsam kamber verir surtmeyi engellerim bi sekilde. Konkav jantlar hem moda hemde cok tatli duruyo.:):)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ceronimo1978

New member
Benim eski proda OZ jant vardı. 10 numaraydı. İleride Pro Ceed GT alma şansım olursa yine OZ yapıştırırım. Ama şu anki 4 kapılı ve ön arka tamponu bence sportif olmayan bir ceed için OZ lüks olur.

Ardylm

New member
Cevap: Ynt: Yeni kia ceed jant seçimi

Bu arada arda kardesim photoshop ile koydugun ac schnitzer jantlar yeni ceedlere yakisir yeni astrada cok denk geldm resimlerine ok gibi duruyo ama arabayi basman lazim oyle 2 3cm ile olacak is degil arkalarada bi sekilde sigarsa 9.5 ofsrtlisinden taktinmi 18 guzel durur bende suan jant arayisindayim iki jant var yazmistim aklimdakileri herturlu arkaya 9.5 ofset koyarim alirsam kamber verir surtmeyi engellerim bi sekilde. Konkav jantlar hem moda hemde cok tatli duruyo.:):)

Konkav konusuna kesinlikle katılıyorum bizim araçları paklayacak en güzel jantlardan birtanesi :)

erendurmus

New member

suan jant arayisindayim iki jant var yazmistim aklimdakileri herturlu arkaya 9.5 ofset koyarim alirsam kamber verir surtmeyi engellerim bi sekilde. Konkav jantlar hem moda hemde cok tatli duruyo.:):)

selman bu 9.50" işini ben denedim bugun oturtamadık , şaseciye gidip arkayı ustten bastırıyım dedim bilya dagıtacak seviyede oluyo dedi :confused:. ama bir yolunu bulursan paylaş benimle :cool:

Sam

New member

selman bu 9.50" işini ben denedim bugun oturtamadık , şaseciye gidip arkayı ustten bastırıyım dedim bilya dagıtacak seviyede oluyo dedi :confused:. ama bir yolunu bulursan paylaş benimle :cool:
Eren 9.5 ofset kamber ile kurtarmazmi. Ben denemedim ama arkalara sigacak kanaatindeyim zamani gelsin kurcalariz onuda:D

Sam

New member

Srhn

New member
photoshopta koydugun jantlar çok güzel bence

Ardylm

New member
Ac. artık her aracın altında var ondan soğudum Ac den büyük ihtimal alacağım jant vossen olacak 9.5 ofset benim araca sığmazsada ya kamberle yada iyi bir çamurluk acma işlemi ile halledilebilir diye düşünüyorum

Sam

New member

Aynn ac. Ayak alti oldu ama bak yaz gecsin vossende oyle olcak sikilcan janttan

Ardylm

New member

Aynn ac. Ayak alti oldu ama bak yaz gecsin vossende oyle olcak sikilcan janttan

evet bu konuda haklısın ama yapacak birşey yok cok fazla jant seçeneği yok malesef.

erendurmus

New member

Eren 9.5 ofset kamber ile kurtarmazmi. Ben denemedim ama arkalara sigacak kanaatindeyim zamani gelsin kurcalariz onuda:D

ben vossen denedim on 8.50" arka 9.50" ve Et değeri 20-25 fln hem geniş hem çok dışarı atıyo ama bende istiyorum 9.50 çalışmalar devam ediyo ;)

Ardylm

New member
Proceed geldiğinde drek onu alayım diyorum ben :)

Cee'dillac

New member
Evet sanırım bu daha iyi bir çözüm. Arab emirine trenle okula giden arkadaşlarından utanmasıyla oğlunun yazdığı mektup sonucu(çocuğun arabası altın kaplama ferrari) babasının oğlum gerekli parayı hesabına yatırdım git ve kendine bir tren al demesine benzedi :D