Yeni Cee'd Tıkırtı

aLi

Yönetim Ekibi
Çözümü ön cam altindaki bakalitin arasina giren tozlardan kurtulmak icin bakaliti kaldirip alti temizlendikten sonra silikonla tekrar yapistirmak.Servis bunu bu sekilde yapmiyor iste.İsrafil'in aracina da bu yapilmisti yanilmiyorsam.

ozgurnergiz

New member
Bunu yapabilecek ya da becerebilecek, yapması gereken bir servis var mı Anadolu yakasında.

sadik170

New member
Çözümü ön cam altindaki bakalitin arasina giren tozlardan kurtulmak icin bakaliti kaldirip alti temizlendikten sonra silikonla tekrar yapistirmak.Servis bunu bu sekilde yapmiyor iste.İsrafil'in aracina da bu yapilmisti yanilmiyorsam.
Hocam golf dediğin araç çok mu sorunsuz acaba? Onunla da ilgili birçok şikayet var. En azından araçlarımız mekanik konularda en sorunsuz araçlardan biri. Tıkırtının elbet çözümü bulunur. Dsg alıp 10bin masraf çıkarsa daha mı iyi?

2berk

New member
Hocam golf dediğin araç çok mu sorunsuz acaba? Onunla da ilgili birçok şikayet var. En azından araçlarımız mekanik konularda en sorunsuz araçlardan biri. Tıkırtının elbet çözümü bulunur. Dsg alıp 10bin masraf çıkarsa daha mı iyi?
Aynen katılıyorum. Bir tıkırtı için araç satılır mı? Kesin çözümü mutlaka bulunur. Sorun servislerde anladığım kadarıyla.

ozgurnergiz

New member
Evet sorun servislerde kesinlikle. Servis iyi olmaz ise insanı canından bezdirir ise ve gidecek iyi bir servis bulamaz da arabanızdan soğursanız başka bir seçenek kalmıyor galiba. Ne biçim iş anlamıyorum biz aramızda servisler kötü ilgisiz ve bilgisiz diye yakınıyoruz ne Çelik motor ilgileniyor servislerinin kalite standardı ile ne de servisler özelinde kendilerini düzeltmiyorlar. Anlayacağınız marka değeri yerlerde sürünüyor bu sayede.

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Ynt: Yeni Cee'd Tıkırtı

Evet sorun servislerde kesinlikle. Servis iyi olmaz ise insanı canından bezdirir ise ve gidecek iyi bir servis bulamaz da arabanızdan soğursanız başka bir seçenek kalmıyor galiba. Ne biçim iş anlamıyorum biz aramızda servisler kötü ilgisiz ve bilgisiz diye yakınıyoruz ne Çelik motor ilgileniyor servislerinin kalite standardı ile ne de servisler özelinde kendilerini düzeltmiyorlar. Anlayacağınız marka değeri yerlerde sürünüyor bu sayede.
Ozgur az sabret ben yardimci olacağım sana

TeamPASAOGLU*

ozgurnergiz

New member
Tamam Yusuf. Sabredecegim :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ozgurnergiz

New member

rayen

Super Moderator
Ben o yöntemi uygulattım serviste. Silikonla yapıştırmadık ama temizledik yeniden monte ettik, ses kesilmedi. :) Ben sesin nereden geldiğini buldum. Fırsat bulduğumda aklımdaki yöntemi uygulayacağım. :)

c@n

Super Moderator
@aLi rio daki ses o degil... onun cozumu iicn torpidonun sokulmasi gerekiyor... fabtika cikisi az sikilmis civata mevcut...

Arkadaslar bu tikirti sesleri malesef butun arabakarda oluyor netucede yollarimiz cok berbat.. bir cukurdan kacarken otekisine dusuyorsunuz.. bu durumda arackardan ses gelmesi kaciniomaz oluyot.. birda tum suc arabanin degil...

Servisler konusunda ise evet haklisiniz, malesef oratik cozumlere fazla acik degiller... ama onun sebebleride vardir... biraz araya iyi tutara k ve basinda durarak en iyi hizmeti aliyorsunuz malesef ..:(

Sent from my GT-N7100 using Xparent Red Tapatalk 2

halil27

New member
Cevap: Re: Yeni Cee'd Tıkırtı

merhaba abiler arkadaslar sizden ricam birde soyle denemenizi isterim zamanı musait olan birisi aracını servise bıraksın alın size yakıt alın araba bu arızayı cozun desin bırakıp cıksın ve telefonlarını beklesinn ozaman bulunur bnce biz ne yapıyoruz ses geliyo sıfır arabadan satacam bunu deyip pisikolojik olarak servistekileri uzuyoruz hatta bende dahil bi bakımı yarım saatte yapmaları için bagırmıstım.Oyuzden sorunumuz hal olmuyor

ozgurkinali

New member
aynen katılıyorum.. dsg arızası yazın internete de görün bakalım wv mucizesini.. ve ne hikmetse hepte garanti bitince çıkıyor o arıza.

ozgurnergiz

New member
Konuyu tekrar hortlatayım bakalım. Havalar soğudu ön cam sağ tarafından gelen gıcırtı, tıkırtı, hörültü, hırıltı v.s sesler tekrar başladı. Bu ses yaklaşık olarak havalar 15 derece altına inince başlıyor. Mayıs gibi tekrar bitiyor. Çözümü torpidoyu komple sökmekmiş. Ben de söktürmek istemiyorum. Başka bir çözümü olanlar var ise paylaşırlarsa sevinirim.

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Konuyu tekrar hortlatayım bakalım. Havalar soğudu ön cam sağ tarafından gelen gıcırtı, tıkırtı, hörültü, hırıltı v.s sesler tekrar başladı. Bu ses yaklaşık olarak havalar 15 derece altına inince başlıyor. Mayıs gibi tekrar bitiyor. Çözümü torpidoyu komple sökmekmiş. Ben de söktürmek istemiyorum. Başka bir çözümü olanlar var ise paylaşırlarsa sevinirim.
Hoş geldin kıs :)
Mehmet Ali ye uğra bence güzelce silikon sprey yaparlar 1-2 ay rahat edersin özgür

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

inimicus

New member
Fabia RS'çiler sizden n'aber ses tıkırtı konusunda? Var mı kış hastalığı sizin araçlarda da? :)

sadri80

New member
Elveda torpidodaki ses

Torpidodan gelen sesi sonsuza dek kestim.Benim ceed ilk kasa ve torpidodan oldukça ses geliyordu.Bugün camlara takılan bantlardan aldım ve torpidoma 30cm civarı yapışdırdım.2-3 mm lik boşluğu bant sayesınde kapattım ve şu anda ses falan kalmadı..Özellikle eski kasa ceedlerde kesin çözümm..

maximous

New member
Aynı ses bende de var. Hatta eşimle kavga ettik ben bir şey duymuyorum diyor :)