Dikkat et premium aracınız yoksa gelen panelde start tuşu olan kisimla geliyor concept plus aracınız varsa sıkıntı olurAlmaya'ya bi arkadaşım gidiyor yarın 3 gün sonra gelecek avrupa modellerindeki orjinal navigasyonlu teybini sipariş ettim bakalım alabilecekmi ve kaç para fiyatı? Türkiyeye gelmesini bekleyemedim sipariş ettim sizide bilgilendiririm
ya bu aracın avrupa modellerinde hep var standart olarak yani bence yurtdışı servislerde kesin vardır yedek parça olarak. orjinali hemde.Bende sormustum y.disinda bayi arac sase no istedi, ona ilave edip siparis ediliyormus, ben sonra ararim dedim
Turkiye ye necvox 1 nisanda getiriyormus yan sanayisini
GT-P6800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Standart en ust pakette var, diger paketlere de ilave yapiliyor,60 gun teslom suresiyle ne istersrn ekleniyir, deri doseme vsvsya bu aracın avrupa modellerinde hep var standart olarak yani bence yurtdışı servislerde kesin vardır yedek parça olarak. orjinali hemde.
Sase no ile alabiliyorsunya bu aracın avrupa modellerinde hep var standart olarak yani bence yurtdışı servislerde kesin vardır yedek parça olarak. orjinali hemde.
Valla verdim ruhsat fotokopisini arkadaşın eline yolladım almanyaya gelecek birkaç güne arkadaş,öğrenelim bakalım varmıdır yokmudur fiyatı nedir?Sase no ile alabiliyorsun![]()
Al o zaman bana ne hava atıyorsunSase no ile alabiliyorsun![]()
Bence zor almasi stok yok, siparisle geliyorValla verdim ruhsat fotokopisini arkadaşın eline yolladım almanyaya gelecek birkaç güne arkadaş,öğrenelim bakalım varmıdır yokmudur fiyatı nedir?
DiyorsunAl o zaman bana ne hava atıyorsun![]()
Cin malindan ne olcak, necvox da bunun gibimenu falan çok çakmagidin paşa paşa yeni ipad alıp koyun
küçüklerinden daha iyi