osman04400
Yasaklı Üye
200 cm ekranlı samasung 3d tv koyacak arabaya 4 k fiyat olsun

niye ne olmuş ARABA DEĞİL UÇAKMI DİZAY EDİYOR
vw ler audi mersıo bmw (AURİS )4 katı MI
Hala demek istediğimizi anlatamamisiz200 cm ekranlı samasung 3d tv koyacak arabaya 4 k fiyat olsunniye ne olmuş ARABA DEĞİL UÇAKMI DİZAY EDİYOR
vw ler audi mersıo bmw (AURİS )4 katı MI
Evet vartahminim doğru ise çelik motor ile bir bağlantınız var
Tanıtma bölümünde kendinizi tanitirsaniz sevinirimneyse boş işler için bir birimizin kafasını şişirmeyelim en iyisi
o zaman boş boş yazma..... git başka yerde insanların kafasını şişir....neyse boş işler için bir birimizin kafasını şişirmeyelim en iyisi
Eline sağlıkMemnuniyet ile sileriz....
Cycleone veya necvox bulabilirsin , alibaba.com da var 2012 Ceed yaz çıkar karşına ha bunlar oem orj kia değil kia da nerden alır bilmem bellimde necvox dan alıp takıyordur...Merhaba arkadaşlar ben yeni kia ceed premium araç sahibiyim.Ben aracıma orjinal navigasyon almak istiyorum yurtdışından internet üzerinden satış yapan bildiğiniz site var mı acaba
Ben zaten o Çin malı navigasyonları aracıma taktırmak istemiyorum onun yerine aracın kendi orjinal multimedia ekranı kalır daha iyi ben kia'nın orjinal navigasyon sistemini(aracın üzerinde olan yurtdışında) nereden temin edebilirim onu öğrenmek istedim Çelik motora sordum onlarda tek kişi için navigasyon getiremeyiz dediler ama belki arkadaşlar toplu olarak Çelik motora isteğimizi iletirsek onlar navigasyon sistemini getirirler böylece daha ucuzada gelir
Bana pek mümkün değil gibi geliyor ama iç donanımı bilemem tabikiBen yeni aracım için servisle konuştuğumda, kendilerine Çelik Motor toplantısında Kia Ceed Premium modellerinde bulunan dokunmatik ekranlı teybine Navigasyon özelliğinin ekleneceğinden bahsetmişler. Bir yazılım güncellemesi ile navigasyona sahip olabileceğini söylemişler.
"Bize toplantıda bu şekilde söylediler ama ne zaman bu gerçekleşir bilmiyorum" dedi.
Bana pek mümkün değil gibi geliyor ama iç donanımı bilemem tabiki
TeamPASAOGLU*
Çelik Motor a sordum ve mevcut dokunmatik ekrana bir yazılım yüklenerek navigasyon sistemi oluşturmanın mümkün olmadığını söylediler. Yani daha önce bayiden aldığım duyum yanlış.Ben yeni aracım için servisle konuştuğumda, kendilerine Çelik Motor toplantısında Kia Ceed Premium modellerinde bulunan dokunmatik ekranlı teybine Navigasyon özelliğinin ekleneceğinden bahsetmişler. Bir yazılım güncellemesi ile navigasyona sahip olabileceğini söylemişler.
"Bize toplantıda bu şekilde söylediler ama ne zaman bu gerçekleşir bilmiyorum" dedi.