gökhan bey tanıtım bölümünde kendinizi tanıtırsanız sevinirizIstanbul şehir içi 9 - 8,8 lt arasinda.ama daha 1000km.'deyiz.umut ediyorum ki ilerde bu değerlerde düşüler olacaktir.
8 lt lere duser ama yazılım yaptırısanız daha cok duserIstanbul şehir içi 9 - 8,8 lt arasinda.ama daha 1000km.'deyiz.umut ediyorum ki ilerde bu değerlerde düşüler olacaktir.
Ozgur anlik tuketimi sifirla ve sonra bir daha dene okabi evim gaziosmanpaşada okulum eyip sütlecede onun dışındada zaten işim gereğide çok gezen biriyim ama yok inat etti yakıt düşmüyp
Ozgur anlik tuketimi sifirla ve sonra bir daha dene okabi evim gaziosmanpaşada okulum eyip sütlecede onun dışındada zaten işim gereğide çok gezen biriyim ama yok inat etti yakıt düşmüyp
ortalama yakit sifirlanmali.anlik yakiti sifirlamak mumkun diilOzgur anlik tuketimi sifirla ve sonra bir daha dene ok
Katolog değerlerine göre pek bir fark yok. 0.8 sn daha yavaş kalıyor otomatik.Ama hissedilen ivmelenme dersen manuel daha iyi.Yakıt tüketime konusunda otomatikte bir şey diyemem.Tork con. olduğu için otomatiğin konforu iyi fakat sanki arabada bir kasıntı var.Motor bırak gideyim diyor tork con. dur bakalım nereye diye cevap veriyorArkadaşlar bende yeni kasa manuel vites ceed almak istiyorum, özellikle şehiriçi trafikte yakıt değerleri nasıl. Birde kullanım açısından sıkıntı çekiyormusunuz kavrama olsun, yokuş kalkış desteği olsun. Birde otomatiklere göre gücü yere dahamı iyi aktarıyor. 0-100 değerleri dahamı iyi ?
Teşekkürler