Servis paşaoğlu kalite ve güvencesi ile yazilim

• Konbuyu başlatan Josefsalvatini
  • Başlangıç tarihi

c@n

Super Moderator
Re: Servis Pasaoglu güvencesi ve kalitesi ile yazılım

Eger tum yazilimi tekrar yukledilerse orjinal 115 headline donmustur....

Sent from my HTC One X using Xparent ICS Tapatalk 2

fırtına_55

New member
Ynt: Servis Pasaoglu güvencesi ve kalitesi ile yazılım

Bunu tam olarak nasıl tespit edebiliriz dyno da test mi yapmak lazım yoksa buna gerek kalmadan yazılımı kontrol ederek de anlaşılabilir mi? tşk..

c@n

Super Moderator

Kullanirken hissetmen lazim, ama dyno da kesin anlasilir....

hakanuzun

New member

115 bg manuel Pro ceed Icin fiyat alabilir miyim bide kaç bg olur?

BerkayKRC

Moderator

[quote author=hakanuzun link=topic=552.msg43217#msg43217 date=1344334264]
115 bg manuel Pro ceed Icin fiyat alabilir miyim bide kaç bg olur?
[/quote]
kendinizi tanıtınız...

macblind

New member

herkese selamlar, saygılar.

Benim merak ettigim, arabayi sahlandirip yakıt tüketimini (aynı kullanımla) düşüren br yazılım neyi sıkıntıya ugratıyor ki fabrikada direk yapıp piyasaya aracları bu sekilde piyasaya sürmüorlar. MAlzeme limitlerini falan mı zorluyor?

c@n

Super Moderator

Egsoz emisyonlarından dolayı....

ahmet50

New member

Otomatik viteste gaz biraz sağır gibi sanki.

Logaritmik olması lazımken lineer olmuş. Bunu yazıluımla düzeltmek gerek.

Sadece yazılılmla yapilsa Sprintbooster gibi olur(mu acaba)?

c@n

Super Moderator

Olmuyor malesef....

Zafercet

New member
Servis Pasaoglu güvencesi ve kalitesi ile yazılım

[quote author=c@n link=topic=552.msg1#msg1 date=1344870830]
Olmuyor malesef....

[/quote]

Can yazılım yaptırdın mı yeni araca?
Yaptirdiysan herhangi bir farklılık yok di mi?

macblind

New member

[quote author=ahmet50 link=topic=552.msg43461#msg43461 date=1344868882]
Otomatik viteste gaz biraz sağır gibi sanki.

Logaritmik olması lazımken lineer olmuş. Bunu yazıluımla düzeltmek gerek.

Sadece yazılılmla yapilsa Sprintbooster gibi olur(mu acaba)?
[/quote]

Sağır derken ne kastediyorsunuz ? Şu anda (orjinalinde) da sağırın önde gideni zaten.

Bir de emisyon değerleri değişecekse muayenede sıkıntı çıkarmıyordur inşallah.

Ayrıca bende otomatik 2008 115hp için fiyat alabilirmiyim? Bu kadar insan yanılıyor olamaz sanırım...

ahmet50

New member

Aracı park ederken güzel hassas oluyor. Fakat yol boş. Aniden hızlanmak istediğimizde gaza bassak bile önce bunu bir sindirmesi gerekiyor. Reaksiyonu biraz geç oluyor sanki. Belki de bana öyle gelmiş olabilir, bu durumlar otomatik vitesin şânından olabilir. Ama yine de şu şekil olsa fena olmazdı. Gazın ilk %5 kısmı yine aynı hassaslıkta kalsın. Sonraki bölümde duyarlılık ivmeli olsun. Mesela 1 basayım 5 hızlansın.

BerkayKRC

Moderator
Servis Pasaoglu güvencesi ve kalitesi ile yazılım

[quote author=ahmet50 link=topic=552.msg1#msg1 date=1344975128]
Aracı park ederken güzel hassas oluyor. Fakat yol boş. Aniden hızlanmak istediğimizde gaza bassak bile önce bunu bir sindirmesi gerekiyor. Reaksiyonu biraz geç oluyor sanki. Belki de bana öyle gelmiş olabilir, bu durumlar otomatik vitesin şânından olabilir. Ama yine de şu şekil olsa fena olmazdı. Gazın ilk %5 kısmı yine aynı hassaslıkta kalsın. Sonraki bölümde duyarlılık ivmeli olsun. Mesela 1 basayım 5 hızlansın.
[/quote]
Devir cok onemli somucta arac turbolu arac turbonun once bir dolmasi gerekiyir ve ondan sonra gucu verebilir araba bu durum tek turbolu butun arabalar icin gecerlidir. Zaten otomatik vitesin gec algisi ve turbo dolum suresini birlestirirsek sizin sagir dediginiz tabir oluyor diye dusunuyorum ben

boca

New member

başıma gelen bir olayı anlatıcam arkadaşlar hem bilginiz olur hemde paranız haybeye gitmez.arabayı sıfır aldıgımda daha km yapmadan mehmet gazihana götürdüm aracı yazılım attırdım.arabayı ilk seferinde pik yaptı sonuna kadar açtı araba titriyordu sonra düşürdü ayarı bi sorun olmadı yanlız arabadaki limitörü kıramıyor yanı 200 ü geçmiyordu araba onu çözemedi birde gazihanın yazılımları demo bunuda ordayken duydum söylicem herseyi çünki bana çok büyük yanlış yaptı.herneyse 200 geçmesi limitörü kırmak için 2 hafta ugrastı beyine baktı vs ama yapamadı ben 34 sam plakalı arkadastan paşaoğlunu ögrendım gazihana dedim paşaoğlu kırıyormuş limitörü bana dediği lafı direk yazıyorum yanımda kayınçoda vardı senın arabanın yazılımını siliyim sen ordan yaptır ee dedım usta onun parası ne olcak sen ödersın dedı bana ben kabul etmedım sonra dediği cevaba bakın hele araba kirala ozaman ona yaptıro programı alalım dedi dedım abi sen sil yazılımını ben senle alışveriş yapmıyorum daha .ESNAF DEĞİL. formlara yazın zaten kaç arabanın motorunun bitirdi.650 tl öyle yalan oldu geri alamya gittigimizde mır mır yaptı bende lanet ettım böyle insana . 2.000 iş yaptı faturalı anlaştık fatura istedgimde de çamura yattı dedım oda kalsın maliyeye şikayette bulunacam.biraz zaman geçti ama olsun. her neyse ordan direk paşaoğluna geçtim bekirle tanıştık yardımcı oldu baya bi ama olayı anlatınca biraz çekindi haklı adam çünki onun yazılımı alıp gazihana gitsem onun çözemedıgını çalmış olurdum.ama o kadar ucuz bi insan değilim anladılarda zaten güzel bi şekilde sorunsuzca aracın limitör sorunu ortadan kalktı ve 40 yıllık dost gibi ilgi alaka yani kısacası adamın ATATÜRK ü derlerya o biçimde .

yani nasıl adamlar var anlayın arkadaşlar .iyi günler herkese :)

boca

New member

[quote author=boca link=topic=552.msg44409#msg44409 date=1346411827]
başıma gelen bir olayı anlatıcam arkadaşlar hem bilginiz olur hemde paranız haybeye gitmez.arabayı sıfır aldıgımda daha km yapmadan mehmet gazihana götürdüm aracı yazılım attırdım.arabayı ilk seferinde pik yaptı sonuna kadar açtı araba titriyordu sonra düşürdü ayarı bi sorun olmadı yanlız arabadaki limitörü kıramıyor yanı 200 ü geçmiyordu araba onu çözemedi birde gazihanın yazılımları demo bunuda ordayken duydum söylicem herseyi çünki bana çok büyük yanlış yaptı.herneyse 200 geçmesi limitörü kırmak için 2 hafta ugrastı beyine baktı vs ama yapamadı ben 34 sam plakalı arkadastan paşaoğlunu ögrendım gazihana dedim paşaoğlu kırıyormuş limitörü bana dediği lafı direk yazıyorum yanımda kayınçoda vardı senın arabanın yazılımını siliyim sen ordan yaptır ee dedım usta onun parası ne olcak sen ödersın dedı bana ben kabul etmedım sonra dediği cevaba bakın hele araba kirala ozaman ona yaptıro programı alalım dedi dedım abi sen sil yazılımını ben senle alışveriş yapmıyorum daha .ESNAF DEĞİL. formlara yazın zaten kaç arabanın motorunun bitirdi.650 tl öyle yalan oldu geri alamya gittigimizde mır mır yaptı bende lanet ettım böyle insana . 2.000 iş yaptı faturalı anlaştık fatura istedgimde de çamura yattı dedım oda kalsın maliyeye şikayette bulunacam.biraz zaman geçti ama olsun. her neyse ordan direk paşaoğluna geçtim bekirle tanıştık yardımcı oldu baya bi ama olayı anlatınca biraz çekindi haklı adam çünki onun yazılımı alıp gazihana gitsem onun çözemedıgını çalmış olurdum.ama o kadar ucuz bi insan değilim anladılarda zaten güzel bi şekilde sorunsuzca aracın limitör sorunu ortadan kalktı ve 40 yıllık dost gibi ilgi alaka yani kısacası adamın ATATÜRK ü derlerya o biçimde .

yani nasıl adamlar var anlayın arkadaşlar .iyi günler herkese :)
[/quote]

onun parası ne olcak dediğim yerde yanlış anlama olmasın para verseydı paşaoğlunda yaptırıp gazihana geçme durumunda değil ana paramı kurtarmak için öyle söyledım.

c@n

Super Moderator

Demek o sendin.... ;D Valla biz hepimiz Bekir'den çok memnunuz.... Hem ilgili hem bilgili.... ;D

boca

New member

demek o sendın :D woow duyuldummu bu kadar:D bekir ustaya selam olsun:D

c@n

Super Moderator

Böyle bir olayın duyulmaması mümkün mü...?? ... ;D ;D ;D ;D ;D

boca

New member

yani ;D en azından burdakı tum arkadaşlar benım basıma gelen olaydan ders alıp ona göre hareket ederler :) ( bekir usta reklam parası alıcam. :p

ali gürbüz

New member

vayyy demek o arkadaş sendin hee. tamam taşlar iyice oturuyo yerine..
kardeş geçmiş ile ilgili yorum yapamam gazihanı tanımıyorum etmıyorum yanlışlarını duyuyorum ama onu geçelim.
paşaoğlundan hepimiz çok şükür memnunuz ilgilenıyorda sagolsun.