ERGE
New member
sanirim sizden paspas aldisalih yıldız 40 tlye aldı +5 kargo ücreti
sanirim sizden paspas aldisalih yıldız 40 tlye aldı +5 kargo ücreti
200 TL verdiğine göre almışsın demektir.abi ucundan kenarından bulastım ben şu detailingin en kolay ve basit kısmına 200lük oldum cokda hosuma gitti parlayınca falantehlikeli zehri aldımmı acaba
![]()
Berkan gri bir araç ancak o kadar patlatılırdı sanırım...beyazda nasıl durur merak ettimabi ucundan kenarından bulastım ben şu detailingin en kolay ve basit kısmına 200lük oldum cokda hosuma gitti parlayınca falantehlikeli zehri aldımmı acaba
![]()
Demek dikkatimi cekmemişYeni aldığım bagaj havuzumun resmini paylaşıyorum. Önce H.B. dadan aldım ve alakasız bir ürün geldi. Arac ölçüleri ile uyumsuzdu. Sonra forumdan bir arkadaşın tavsiyesi ile YPS plastik diye bir yer buldum ve bu ürünü aldım. Aracıma tam oturdu. Fiyatı 80 ₺ Kargo ücretsiz.
SALİH YILDIZIN MESAJI BU ABİ![]()
Demek dikkatimi cekmemişsen umarim 80 TL eder deyince Ona gore cevap yazdim
) ihtiyarladik artik
selektif hafiza bu olsa gerek
Woowwww. Gel kardeşim gel, bu yana gel.Demek dikkatimi cekmemişsen umarim 80 TL eder deyince Ona gore cevap yazdim
) ihtiyarladik artik
Ben memnunum ustelik buradan bu paspasi almami sen soyledin. Fiyat neden pahali dedin anlamadim. Hepsiburadada ayni para. 50 tl olani ni aldim ve ayni gun iade ettim. Berbatti. Neyse ben yinede tavsiye ediyorum.Demek dikkatimi cekmemişsen umarim 80 TL eder deyince Ona gore cevap yazdim
) ihtiyarladik artik
resim aradımda bulamadm örneklerini çok gördüğüm için söylüyorm oda gayet başarılı oluyor ayna gibi oluyor beyazdaBerkan gri bir araç ancak o kadar patlatılırdı sanırım...beyazda nasıl durur merak ettim![]()