Bak abi herkes reno diyo dci diyo...Reno Olmaz. Alerjim var.![]()
Ben 0 sırayı savdım. Aldım, 9 yıl bindim| bitti.Öğretmenler genelde toyota alıyorİstanbulda okul bahçelernde bol bol corolla var
Lay lay lay. Mini mini bir kuştu, pencereMe konmuştu.Bak abi herkes reno diyo dci diyo...![]()
Bu sefer yakit rekoru kirdim.. Full depo ile 880 km sehir ici...225 tl ye fullemestim...
biral alerjileri kenara, pisman olmazsin...
..
![]()
sizede hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.@deadgarden hayırlı olsun. Ben de bugun nihayet teslim aldım yeni aracı.
sağol abim. sattık gitti walla. 2001 model 1.7 dti opel astra aldım@deadgarden hayirli olsun...
Buradaki hayranligim yakit tuketimi degildi. Psa, tdi, crdi ve dci motorlarin, bos bir kagida sikistirma oranlarini, cap, strok, vites araliklari ve max. guxlerini yazarak yaptigim karsilastirmalar. Burada 1.6 dci ile ile renault arkasindanda wolsvagen in motorlari mukemmel.Aslında megane sport tourer yeni kasayı çıkartsa, alınabilecek en iyi sw lardan biri. Özellikle yeni Dci motorunu inceledim. Kağıt üzerinde hayran bıraktı. Konfor zaten iyi.
225 liraya 880km az değilmi 58 59 litreye mazota .Bak abi herkes reno diyo dci diyo...![]()
Bu sefer yakit rekoru kirdim.. Full depo ile 880 km sehir ici...225 tl ye fullemestim...
biral alerjileri kenara, pisman olmazsin...
..
![]()
Ben 500 km gidiyorum o mazota ?225 liraya 880km az değilmi 58 59 litreye mazota .![]()
yaz lastikleri ve shell nitro ile 720-740 gidiyodum. kış lastigi ve lukoile donmemden dolayı olanı ilk depomda 650 660 lı birşey oldu ikinciyi görücez 150 gittim 590 daha gosteriyorBen 500 km gidiyorum o mazota
Sent from my iPhone using Tapatalk
İstanbul şehir içi, otomatik bir araca göre çok değil, hatta az bile...225 liraya 880km az değilmi 58 59 litreye mazota .![]()
öğlen arasında arkadasın gazına gelip 1-2 deneme yapmıştım 0-100 için koyiyim dedim![]()
hem vites at hem kamerayı tut direksiyonu tut yaparken ilk basta kaydırmısım biraz
aracım kışlık lastiklerim ve agzına kadar dolu depomla bukadar. dahada asagı olmaz heralde yazılımsız
[video=youtube;oXaGcO5_54M]http://www.youtube.com/watch?v=oXaGcO5_54M[/video]
İstanbul şehir içi, otomatik bir araca göre çok değil, hatta az bile...![]()