bir önceki sayfada koydum makyajlı i30u. yenide hem fiyat farkı hemde otv binerse cok uçar tek temenni kimsenin sw almayıp ellerinde kalmasıAz önce Hunkodan beni aradılar. Fiyatlarınız yüksek. Cazip bir teklif yapın alayım dedim. Kemkum etti. Şubatta yeni i30 lar geliyormuş. Bu durum avantajda olabilir, dezavantajda. Yeniler geldiğinde fiyatlar çok yüksek olursa eskiler peynir ekmek gibi ucuza gider ve bulunmaz. Yenilerdeki fiyat farkı fazla olmazsa bayiler ellerinde kalanı indirimli satabilirler. Zira eskiden çok yenilere talep olur. Birde aracı ay sonuna doğru teslim alıp 2015 vergisini ödettirmek lazım. Geçen sene bir arkadaşım yaptı aynısını.Aralığın son haftasında almıştı. Makyajlı i30 larda ne gibi değişiklikler var acaba bir araştırayım.
Elması aradım. Sigorta hariç 69950. İzmiri aramaya ihtiyaç duymuyorum.
Ne varsa Ankara'da var yahu.![]()
bir önceki sayfada koydum makyajlı i30u. yenide hem fiyat farkı hemde otv binerse cok uçar tek temenni kimsenin sw almayıp ellerinde kalması![]()
yok gibiGördüm. Şuan için biryerde detay bulamadım. İçi değiştimi acaba?
Gayet güzel olmuş... motorda güzel, çift kavrama otomatik de yaparlar buna büyük ihtimal...
lukoilden almaya başaldım üstüne bide %4 taraftar kart indirimi koydunmu cicek oluyori30 motuz hikaye...indirime gel...
Benzin ve motorine bir indirim daha - Trkiye'nin bir numaral finans ve ekonomi portal uzmanpara.com.
http://www.otopark.com/2014/12/11/i30-makyajlaniyor/Motordan elde edilen bu güç 6 ileri manuel veya 7 ileri çift kavramalı robotik mekanize bir otomatik şanzıman ile yere aktarılacak. 1.6 litrelik 110 bg ve 136 bg sunan iki turbo dizel motor ile gelecek olan motorun 280 Nmlik torku, otomatik şanzımanla tercih edilmesi durumunda 300 Nm olacak.