..:: Günlük Sohbet ::..

slhyldz

New member
[MENTION=214]rayen[/MENTION] İstanbul bayi Elmas ile izmir bayi Çakırlar'ı fiyat konusunda iyi diye okudum. Buraları bir ararmısınız. Ne verecekler.

rayen

Super Moderator
Arayayım da, Ankara dedim mi buz gibi oluyor adamlar. :)

rayen

Super Moderator
Elması aradım. Sigorta hariç 69950. İzmiri aramaya ihtiyaç duymuyorum. :)
Ne varsa Ankara'da var yahu. :D

rayen

Super Moderator
Fiyatlar Ankara'dan yüksek de ondan. ;)

slhyldz

New member
Az önce Hunkodan beni aradılar. Fiyatlarınız yüksek. Cazip bir teklif yapın alayım dedim. Kemkum etti. Şubatta yeni i30 lar geliyormuş. Bu durum avantajda olabilir, dezavantajda. Yeniler geldiğinde fiyatlar çok yüksek olursa eskiler peynir ekmek gibi ucuza gider ve bulunmaz. Yenilerdeki fiyat farkı fazla olmazsa bayiler ellerinde kalanı indirimli satabilirler. Zira eskiden çok yenilere talep olur. Birde aracı ay sonuna doğru teslim alıp 2015 vergisini ödettirmek lazım. Geçen sene bir arkadaşım yaptı aynısını.Aralığın son haftasında almıştı. Makyajlı i30 larda ne gibi değişiklikler var acaba bir araştırayım.

Berkan

New member
Az önce Hunkodan beni aradılar. Fiyatlarınız yüksek. Cazip bir teklif yapın alayım dedim. Kemkum etti. Şubatta yeni i30 lar geliyormuş. Bu durum avantajda olabilir, dezavantajda. Yeniler geldiğinde fiyatlar çok yüksek olursa eskiler peynir ekmek gibi ucuza gider ve bulunmaz. Yenilerdeki fiyat farkı fazla olmazsa bayiler ellerinde kalanı indirimli satabilirler. Zira eskiden çok yenilere talep olur. Birde aracı ay sonuna doğru teslim alıp 2015 vergisini ödettirmek lazım. Geçen sene bir arkadaşım yaptı aynısını.Aralığın son haftasında almıştı. Makyajlı i30 larda ne gibi değişiklikler var acaba bir araştırayım.
bir önceki sayfada koydum makyajlı i30u. yenide hem fiyat farkı hemde otv binerse cok uçar tek temenni kimsenin sw almayıp ellerinde kalması :)

slhyldz

New member
O zaman iki seçenek var. Ya şimdi alıp arkana bakmayacaksın. Yada riske girip bekleyeceksin. Ama 2015 ilk taksidini kesinlikle bayiye hallettir.
Elması aradım. Sigorta hariç 69950. İzmiri aramaya ihtiyaç duymuyorum. :)
Ne varsa Ankara'da var yahu. :D

Berkan

New member
lukoilden almaya başaldım üstüne bide %4 taraftar kart indirimi koydunmu cicek oluyor :D.benzinde sıkıntı yok gibi ama 2-3 depo kullanıyım tam net söyleyecem azmı cokmu km yaptırıyor falan diye ama hem kışın ve kış lastigimin etkiside olucak yaza göre

ayrıca :)

Motordan elde edilen bu güç 6 ileri manuel veya 7 ileri çift kavramalı robotik mekanize bir otomatik şanzıman ile yere aktarılacak. 1.6 litrelik 110 bg ve 136 bg sunan iki turbo dizel motor ile gelecek olan motorun 280 Nm’lik torku, otomatik şanzımanla tercih edilmesi durumunda 300 Nm olacak.
http://www.otopark.com/2014/12/11/i30-makyajlaniyor/

inimicus

New member
Bu akşam üstü ani bir kararla bir aydır kullanan ve memnun olan bir arkadaşın da referansıyla 1.4 Astra hb Active select için kapora yatırdım sport donanım. Umarım hayırlısı olur.