Sizinle tartışmaya girmek istemiyorum. Citroen hayranı ve geçmişinden bu güne kadar çıkarttığı araçları takip eden, bir yıl yeni kasa otomatikbence gözünü kapayıp al peugeotu abi çokca otomatigini kullanım 307den beri hatta bir tanasi tam essek niyetineydi 190binde satıldı ama birşeyi yoktu.halada cok arkadasımda var citroende ve pejo otomatigi olan hiçbirnde sorun yok. yenilerinde simdide sorun yapcagnı sanmıyorm sonucta garanti altında uzatılmısta olursa cicek olur.
meksika jettasına okadar para akıtıp dogusa mecbur olup dsg sıkınıtısıyla ugrasıcagma gözüm kapalı 308i alırım ne yalan soyliyim.
jettada (ledli bixenon varmı buarada abi) tam sirket aracı oldu. gözümde azcık lüks symbol bneim için. makyaj diye iki farını oynadılar bitti yine saldılar piyasaya 308 yepyeni valla mis gibide
arkadasımın babasında cc var mesela nekadar düzgün kullanır adam 1 ayda 2 kere dsg arızası verdi birinde 1 hafta kaldı serviste, arkadasımın a1'i gecen mekatronik değişti garantisi bitmek üzereyken yırttı oda.
astra 1.4 140lıkta aynı dedigin degerlerde abi asagısı zor arada kalmıs gitmekle gitmemek arasında bir motor![]()
307 kullanmış, 2006 yılından beri 170.000 km dirde bacanağımın ilk sahibi olarak kullandığı ve halen peugeot forumunu kullanan biri olarak şunu belirtmek istiyorum.
Benim aracım öğretmenden almıştım ve 75.000 km dedeydi. Boyasızdı pırıl pırıldı. Hemde rasim abinin sevdiği gibi SW du.
Uzun yolda termostadın bozulması, fan motorunun sigorta atması ve bobinin bozulması sebebi ile yolda perişan oldum.
Bir defa abs sensörü bozuldu 50 km yolu tın tın gitmek zorunda kaldım.
Bir defa marş motoru bozuldu yolda kaldım.
Korna bozuldu, camlar kendi kendine açılıp kapanıyordu, bagaj kapağı kildi vs....
Son olarakta şanzuman arızası verince 4000 tl ılzarar ederek sattım.
Bacanağım ilk sahibi ve aracını sadece yetkili servise götürür. 5500 tl verdi ve şanzumanı revizyona soktu. oda bir defa yolda kalmış.
İş arkadaşımın C5 i var ve sanroof kendi kendine açılıyor.
Girin forum.peugeotturkey.com adresine ve ne demek istediğimi anlayın.
Peugeot ve citroeni çok seviyorum ama elektronikte çok başarısızlar. şanzuman desen rezalet. Googleye bir defa Al4 şanzuman problem yazın bakın neler çıkıyor. Siz sorun yaşamamışssınız ama kullanıcıların çoğu bu sorunları yaşıyor. İstanbulun en meşhur otomatik şanzumancılarını bu araç sayesinde tanıdım