..:: Günlük Sohbet ::..

inimicus

New member
Yine çalışma yine çalışma. Hafta sonu boş olanlar şükretsin vallahi. Kasım bir Haziran yirmi arası sadece iki hafta sonu boş :-(

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

inimicus

New member
Yaşar Kemal de göçtü :( Koca bir çınarı kaybettik, başımız sağ olsun.

aLi

Yönetim Ekibi
Ben o elbiseyi 4 gündür mavi siyah goruyorum. 1 kere beyaz sari goremedim.

anemon

New member
ben elbiseyi her renk gördüm. hepimize iyi haftalar diliyorum...

unalks

New member
günaydın hayırlı haftalar bu ay yoldaki çift katlı kedilere dikkat edelim :cool:

43YD620

New member
Günaydın herkesin güzel bir hafta geçirmesini diliyorum:)

Berkan

New member
Günaydın

benim aracım hala ersu yurtta :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Berkan

New member
Nolmus Berkan bitmedi mi isi?
cuma aksama dogru sarj dinamosu geldi cumartesi takıldı (söylediklerine göre konusuyorm) ve teslim alıcaktım. ama araç yüksek sarj cektigini belirtti servis danısmanı özellikle ve haliyle teslim etmediler aracı bakmamız lazım etmemiz zaman lazım vs diye haklılarda bişey demiyorum ama en son günlerdir arabasız kalınca.
cumartesi patladm alın sizde yapana kadar kalsında bana araç tedarik edin ,ne ben sizle nede siz benle ugrasın dedim onun kavgasındayım hala. bıktım telefon açmaktan sevgilim gibi canım sıkıldıkca kiaya sarıyorm :cool: bugunku son konusmamızda yine ya çözün sorunu bana arabamı verin, veremiyosanız araba verinle bitirdim ogleden sonra durum kesinlesir teslim edicez dedilerde bakalım zerre güvenmiyorm yine biteceginede görücez

Palermo75

New member
cuma aksama dogru sarj dinamosu geldi cumartesi takıldı (söylediklerine göre konusuyorm) ve teslim alıcaktım. ama araç yüksek sarj cektigini belirtti servis danısmanı özellikle ve haliyle teslim etmediler aracı bakmamız lazım etmemiz zaman lazım vs diye haklılarda bişey demiyorum ama en son günlerdir arabasız kalınca.
cumartesi patladm alın sizde yapana kadar kalsında bana araç tedarik edin ,ne ben sizle nede siz benle ugrasın dedim onun kavgasındayım hala. bıktım telefon açmaktan sevgilim gibi canım sıkıldıkca kiaya sarıyorm :cool: bugunku son konusmamızda yine ya çözün sorunu bana arabamı verin, veremiyosanız araba verinle bitirdim ogleden sonra durum kesinlesir teslim edicez dedilerde bakalım zerre güvenmiyorm yine biteceginede görücez
@Kiaerbek in gozunu seveyım aracımı alır almaz ücretsiz ikame araç verdiler.
2 gun araçsız bırakmadılar beni.

Bu arada geçmiş olsun üstad

Berkan

New member
erbek hem çok uzak bana hemde araçtaki o sesle gidene kadar kafayı yerdim heralde .

şu zamandan sonra butarz bir sorunda ugramayacagım yer olcak bunu anlıyorm galiba :)