..:: Günlük Sohbet ::..

pepe

Active member
yine ilkleri buldum sarj dinamosu hatası çıktı araç ersu-yurtta parça vs vs beklenecek

sen karda çok gezmiştin şarj dinamosu bildiğim kadarıyla aşağıda kalıyor...acaba ıslandı da kar nedeniyle tam kurumadı mı?

Berkan

New member
Ohaa yani afedersin Berkan. Ne alaka sarj dinamosu ya.Gecmis olsun vallahi.Yatiyo mu simdi arac
evet yatışlarda malesef:mad:

sen karda çok gezmiştin şarj dinamosu bildiğim kadarıyla aşağıda kalıyor...acaba ıslandı da kar nedeniyle tam kurumadı mı?
kaputun önünde tepeden bakınca cama yakın kısımın en altında. diger taraftan sag ön diskin hizası ordan baya bir kol sokmak gerekiyormuş. valla bilmiyorm niye altında kocaman koruma bakaliti var ama noldu etti görücez

berkural34

New member
Dün çevirmeye girdim , aracın muayenesi bitmiş olduğunu öğrendim. Ben tescil tarihinden 3 yıl sonra diye biliyordum , o durum değişmiş. Şimdi üretim tarihine yada uygunluk belgesine göre düzenleniyormuş. Şimdi randevu aldım cumartesiye yaptırcam. Belki haberi olmayan vardır , dikkatli olun :))

Palermo75

New member
Dün çevirmeye girdim , aracın muayenesi bitmiş olduğunu öğrendim. Ben tescil tarihinden 3 yıl sonra diye biliyordum , o durum değişmiş. Şimdi üretim tarihine yada uygunluk belgesine göre düzenleniyormuş. Şimdi randevu aldım cumartesiye yaptırcam. Belki haberi olmayan vardır , dikkatli olun :))
ruhsatta yazıyor zaten muayne bıtısı dıye ? onumu dıkkate almayalım tam anlamadım

Berkan

New member
doğrudur aracı satın aldıgın tarih değil aracın üretlidiği tarhi baz alır. ben 2013 kasımda aldım mesela muaynem 2016 nisan. aracın icindede etiket söktüm üretim tarihi nisan olan :)

berkural34

New member
ruhsatta yazıyor zaten muayne bıtısı dıye ? onumu dıkkate almayalım tam anlamadım
Hayır ruhsatta yazan bitiş tarihi doğru. Benim söylediğim Eskiden aracı aldığınız yani tescil ettirdiğiniz tarihten 3 yıl sonraydı ilk muayene. Birkaç sene önce sistem değilmiş , artık üretim tarihinden sonra 3 yılmış . Ben ruhsatta bitişe bakmamıştım hiç, ondan geçtiğini farketmedim . Belki başka arkadaşlar da vardır bilmeyen diye uyarmak istedim :)

Berkan

New member
Günaydın
[MENTION=54]batkurnaz[/MENTION] teşekürler 2 gündür serviste araç, şarj dinamosu garantiden değişiyor

anemon

New member
Günaydın, bende dun farkettim sanroof zor kapanıyor. Yarin bayraktar yada Erberk'e ugrayacagim