..:: Günlük Sohbet ::..

Berkan

New member
Berkanım çok geçmiş olsun yaa noldu yaptırabildiniz mi arabayı inş başka bi yerde bişey yoktur
dün oglen gittim ersu-yurtda hemen ellerinde yoktu istediler. bugun gelmiş boyandı yarın sabah takılacak.
ön kelebek camının altında bir kısım vardı meg. 105 ile ovaladım 2 dakika çıktı bide aynanın kırılınca düşüp kapıya captıgı noktaya aynı sekilde lekemsi birşey olmus, güneş altında fark ettim onuda müsait bir ara cıkartcam onun harici neyseki onemli bişey yok

ceed34

New member
durdugu yerde hemde yolda bile olmadan. kamyoncunun gazabına ugradım sabah sabah:mad: arkadasın trafik sigortasına saygılarımı sunar aynalarınza dikkat etmenizi tavsiye ederim 1300 küsür + boya + işçilik

geçmiş olsun Allah beterinden saklasın....

aLi

Yönetim Ekibi
Herkese selamlar.
[MENTION=1547]Berkan[/MENTION] gecmis olsun.

Berkan

New member
Herkese teşekürler tekrardan.

Bugün takıldı yeni sol dikiz aynam ama onunda motoru bozuk cıktı acarken yarım kalıyor elle itelemek gerekiyor aynı sekilde kapatırkende. oyüzden haftaya garantiden degişecek yeni ön panjurumla beraber aynayıda birdaha değişicekler :)

Buarada kasko yada trafik sig olmayanı varsa birdaha düşünsün sol komple ayna+boya+işcilk-iskonto(125tl) = 1281 lira

slhyldz

New member
Berkan oda birşeymi. Yeni kasa ceratonun cam açma kapama düğmesinin yayı bozulmuştu. Kia tekkarda değiştirelimmi dedim. Dörtlü set olarak satılıyor dedi ve 500 tl bir fiyat verince kalsın böyle iyi dedim. :)

slhyldz

New member
@rayen @Serkan OĞUZ

Yeni passat (2015 yeni kasa) 1.4 tsi manuel 68.000 tl liste fiyatıyla kampanyada.
Eski kasadan 150 kg. daha hafif ve çok daha kaliteli. Ayrıca yakıt olarakta daha az yakıyor.
Güvenlik olarak ful donanımlı.
Elektronik park fireni, anahtarsız giriş ve çalıştırma, nevigasyon, alüminyum alaşımlı jant, gündüz led farlar vs. gibi belli donanımlarda standart :D

http://www.youtube.com/watch?v=yWrMFeT1BZw

rayen

Super Moderator
Bana otomatik lazım, dsg'nin baş ağrıtma ihtimali yüksek. 3 aylık bekleme de beni gerer. :D