EmreTasan
New member
Kazasız belasız....
Kazasız belasız....
![]()
APP şart sordum 120 liraya mühürlü ap yapıyorlar.
Ben 100 tl ye yaptirttim kendi plakalarimi.. istersen vereyim telefonunu cocugun sana da yaptirsin...![]()
APP şart sordum 120 liraya mühürlü ap yapıyorlar.
Ben 100 tl ye yaptirttim kendi plakalarimi.. istersen vereyim telefonunu cocugun sana da yaptirsin...
TeamPASAOGLU
Seat forumundan bir arkadas. Ek is olarak yapiyor. Ben sana ozelden atacam telefonunu. Beni soyle Sana yardimci olur.. Benim aracin fontlarin da alirsan sikinti olmaz. Benim konuda bak resimlere gorursun. Orjinale cok yakin. Zaten problem cikarmayan fontlar bunlar.olur abi alayım numarasını. yeri nerde arkadaşın. mühürlümü yapıyor?
@Srhn knka nabıyım heryerde oğuşlar karşıma çıkıyorapp den sonra oguşlardanda kurtulmuş olurum.
Can abi app yaptırırken dikkat etmem yazı kalınlığı. yazı formatı varmı.?
Seat forumundan bir arkadas. Ek is olarak yapiyor. Ben sana ozelden atacam telefonunu. Beni soyle Sana yardimci olur.. Benim aracin fontlarin da alirsan sikinti olmaz. Benim konuda bak resimlere gorursun. Orjinale cok yakin. Zaten problem cikarmayan fontlar bunlar.
TeamPASAOGLU
Güle güle kullan Erman hakikaten güzel olmuş.Şimdi bütün camlar tek parça tek renk.Güneş konusunda da faydasını göreceksin 2 saatte gözün alışıyor zaten.Ekli dosyayı görüntüle 1393Ekli dosyayı görüntüle 1394Ahmet usta yine yapacağını yaptı. 3M ön cam filmi çekti sıfır hata on numara beş yıldız. çok yakışıklı oldu beyazım.
Alıştı bile serkanGüle güle kullan Erman hakikaten güzel olmuş.Şimdi bütün camlar tek parça tek renk.Güneş konusunda da faydasını göreceksin 2 saatte gözün alışıyor zaten.
Alışır alışırAlıştı bile serkanumarım polis amcalar sıkıntı yaratmaz
![]()
ya ön cama yaptırmak güneşli havalarda on numara fayda eder ama gece sürüşte sıkıntı yaratmıyor muGüle güle kullan Erman hakikaten güzel olmuş.Şimdi bütün camlar tek parça tek renk.Güneş konusunda da faydasını göreceksin 2 saatte gözün alışıyor zaten.
Eski aracdada vardı. Aksine kullanım kolaylığı bile sağlıyor. Karşıdan uzun farla gelen sürücülere göre. Tabi en açığını yaptırırsanya ön cama yaptırmak güneşli havalarda on numara fayda eder ama gece sürüşte sıkıntı yaratmıyor mu
Mehmet güneşli havalarda faydası oluyor ama bir o kadarda gece rahat ettiriyor.Ermanım dediği gibi görüş sıkıntısı hiç yaşamadım hemen alışıyorsun ama en açık filmden bahsediyorum,diğerlerini hiç denemedim açıkçası.Mesela kararan iç dikiz aynası görüş açısından tabii ki ön cam kadar önemli olmuyor ama o daha karanlık olmasına rağmen hiç sıkıntı yaratmıyor onun gibi düşünebilirsin.ya ön cama yaptırmak güneşli havalarda on numara fayda eder ama gece sürüşte sıkıntı yaratmıyor mu
Güle güle kullan Erman hakikaten güzel olmuş.Şimdi bütün camlar tek parça tek renk.Güneş konusunda da faydasını göreceksin 2 saatte gözün alışıyor zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 1410Ekli dosyayı görüntüle 1372
Buda sokağımızdaki çocuklardan birinin arabaya taktığı nazarlık.