katılıyorum mehmet sana. İtina ile alınırpremiumcular çıkan jantları da bize satsalar ya
Tabii ki yolum düşerse muhakkak arar bir çayını içmek isterim.Servis konusunda birşey diyemem ancak benim ikili ilişkilerim ilk günden beri Özdemirler ile oldukça iyi şekilde devam ediyor tavsiye ederim.İstediğin zaman çeşme ye beklerim. Misafirim olursun.. Hafta içi işlerin yoğunluğundan benim gelmem biraz sıkıntı şu sıralar İzmir'e. Gelmem de gerek aracın bakımı geldi. Bakalım ne olacak
Dün gece replika jantlar ile ilgili bir konu açtım ordaki sebeplerden ötürü her ihtimale karşı orjinalleri elimde tutmaya karar verdim yoksa satmayı düşünüyordum ama bu şartlarda saklamak benim için çok daha hayırlı olacak.premiumcular çıkan jantları da bize satsalar ya
Yardımcı olmayı çok isterim ama dedigim gibi günün birinde orjinallere dönüş yapabilirimkatılıyorum mehmet sana. İtina ile alınır
Tabii ki yolum düşerse muhakkak arar bir çayını içmek isterim.Servis konusunda birşey diyemem ancak benim ikili ilişkilerim ilk günden beri Özdemirler ile oldukça iyi şekilde devam ediyor tavsiye ederim.
Sportage' ı Özdemirlerden almıştım. Abdullah Usta gerçekten iyi. benimde aram iyi onlarla. Ama cee'd alırken mercanlardan aldım ve bazı garantiler vermişlerdi. Bu sebeple oraya gideceğim. Ama olurda garanti ile ilgili sıkıntı çıkarırlar ise çıkar Özdemirlere giderim kesinlikle.
Selam Erkancım gerçekten ucuza gitmiş ama sebeplerin varmış kısmet böyleymişZaten satmayı şu anda düşünmüyorum mümkün olduğu kadar arkadaşımın mekanında saklıyorum orjinal yayları ile beraber.Serkan selam dostum. Orginallari saklayacak yerin varsa zaten sakin satma derim. Zira ben yerim olmadigi icin elden cikartmak zorunda kaldim. Zaman sikintim oldugu icin jant lastik 1000 tl ye gitti bu arada consept plus idi.
O zaman riske girme usta dediğin şekilde devam et,bu arada Abdullah abi geçen gün yanıma geldi görüştük artık Özdemirlerden ayrıldı kendi rent a car şirketini kurdu bilgin olsunTabii ki yolum düşerse muhakkak arar bir çayını içmek isterim.Servis konusunda birşey diyemem ancak benim ikili ilişkilerim ilk günden beri Özdemirler ile oldukça iyi şekilde devam ediyor tavsiye ederim.
Sportage' ı Özdemirlerden almıştım. Abdullah Usta gerçekten iyi. benimde aram iyi onlarla. Ama cee'd alırken mercanlardan aldım ve bazı garantiler vermişlerdi. Bu sebeple oraya gideceğim. Ama olurda garanti ile ilgili sıkıntı çıkarırlar ise çıkar Özdemirlere giderim kesinlikle.
logolu aydınlatma güzel olmuş Bornova da 6. sanayi de mi yaptırdın montajı kolay mı ? güle güle kullan kazasız belasızTümüyle yapmak istediklerimi bitirmeden resim koymak istemedim ancak daha yapacak çok şey var ve siftah olsun bende birkaç tane resim atayım dedim canım çekti.Bu da benim hatun
Ekli dosyayı görüntüle 1330Ekli dosyayı görüntüle 1331Ekli dosyayı görüntüle 1332Ekli dosyayı görüntüle 1333Ekli dosyayı görüntüle 1334
Merhaba Nurşen,teşekkür ederim cümlemiz kazasız belasız güzel günlerde kullanalım.Aracın bir tek aydınlatmalı logosunu ben yaptırmadım pekte sevmiyorum gece vakti ışıl ışıl görünmeyiAracı sıfır alan kişi serviste taktırmış.Montajı sanırım pek zor gibi görünmüyor ama olmasaydı taktırmazdım.Genelde 2. Ve 3.sanayide oluyorum büyük aksesuarcılarda vardır muhakkak ve internette çok çeşitli ürünler var ( sahibinden ve sanal pazar olması lazım ) Yinede bir yerde denk gelirsem fiyat konusunda bilgilendirme yaparım.logolu aydınlatma güzel olmuş Bornova da 6. sanayi de mi yaptırdın montajı kolay mı ? güle güle kullan kazasız belasız
forumda yeni oldugum için tabi kim ne yapmış ne zaman nasıl yapmış bilemiyorum yoksa sıkı takipciyimdir teşekkür ederim ilgine bende bayan olarak ışıl ışıl seviyorum sanırım kapı eşiği cıtası aldım ışıklı yaklaşık 2 ay oldu taktıramadım daha yoğunluktan bunu da görmüştüm ama montajı sıkıntılı olur diye düşündüğümden hiç bulaşmym demiştimMerhaba Nurşen,teşekkür ederim cümlemiz kazasız belasız güzel günlerde kullanalım.Aracın bir tek aydınlatmalı logosunu ben yaptırmadım pekte sevmiyorum gece vakti ışıl ışıl görünmeyiAracı sıfır alırken aldığım kişi serviste taktırmış.Montajı sanırım pek zor gibi görünmüyor ama olmasaydı taktırmazdım.Genelde 2. Ve 3.sanayide oluyorum büyük aksesuarcılarda vardır muhakkak ve internette çok çeşitli ürünler var ( sahibinden ve sanal pazar olması lazım ) Yinede bir yerde denk gelirsem fiyat konusunda bilgilendirme yaparım.
Rica ederim her zaman yardımcı olmaya çalışırım.Işıklı kapı eşiği güzel aksesuar ama yakından görmek nasip olmadı daha,bu logoyu iyi bir elektrikçi çok kolay halleder diye düşünüyorum çok zor değil biraz araştırdıktan sonra kayda değer birşeyler bulursam mesaj olarak linki gönderirim.Taktırma kısmını pek düşünme içine sinen bir logo bulursan her halukarda güzel işçilik yapacak kişilerde var çevremde.forumda yeni oldugum için tabi kim ne yapmış ne zaman nasıl yapmış bilemiyorum yoksa sıkı takipciyimdir teşekkür ederim ilgine bende bayan olarak ışıl ışıl seviyorum sanırım kapı eşiği cıtası aldım ışıklı yaklaşık 2 ay oldu taktıramadım daha yoğunluktan bunu da görmüştüm ama montajı sıkıntılı olur diye düşündüğümden hiç bulaşmym demiştim
teşekkürler vakit bulup ben taktırabilirsem paylaşcam resimleri cok aradım buldum ama taktırıp banada görmek nasip olmadı eskisi kadarda üstüne düşmüyorum nazara geliyoruz yoksaRica ederim her zaman yardımcı olmaya çalışırım.Işıklı kapı eşiği güzel aksesuar ama yakından görmek nasip olmadı daha,bu logoyu iyi bir elektrikçi çok kolay halleder diye düşünüyorum çok zor değil biraz araştırdıktan sonra kayda değer birşeyler bulursam mesaj olarak linki gönderirim.Taktırma kısmını pek düşünme içine sinen bir logo bulursan her halukarda güzel işçilik yapacak kişilerde var çevremde.
Boşver bir tanede nazar boncuğu takarız olur biterVakit olayına birşey diyemiyorum tabii ki ama zaman bulduğun anda bir elektrikçi ile ilgili yapılacakları bir araya toplayıp tek hamlede bitirirsen güzel olur.teşekkürler vakit bulup ben taktırabilirsem paylaşcam resimleri cok aradım buldum ama taktırıp banada görmek nasip olmadı eskisi kadarda üstüne düşmüyorum nazara geliyoruz yoksa