araç test

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

c@n

Super Moderator
Ben 15 bin bakimini 330 tl ye yaptirmistim 6 ay once... simdi de bence en fazla 370 verilmeli.. Mehmet Ali ye selamimi soyle... valla tazminat konusunda birsey diyemiyorum.. ondeki arac ile mesafeyi arttirin bir sure daha da bu konuyu hic ogrenmeyelim.. :) fren problemi yasayan cogu kisi yeni ceed kullanicisi, ama eski kasada da sikinti yasayan var.. ama bu uazilim yeni kasalar icin benim anladigim...

Celik motor bu konu karsisinda ilgisiz davrandi dersek yanlis soylemis oluruz.. celik motora yasananlari bildirdigimden itibaren konu ile ilgilendiler.. ve gerekli aksiyonlari cok cabuk aldilar...

Bilgilendirme konusunda nasil bir yol izleyeceklerini bilmiyorum ama ben bizzat konunun takipcisi olacagim ve bilgileri aninda burdan paylasacagim daha once de paylastigim gibi..

TeamPASAOGLU

Srhn

New member
15.000 bakımı için bende gül al da yaptırmıstım haziran ayında 340 tl mehmet ali bey ve cemil bey baya ilgililerdi. Bu yazılım işi için eski kasalar içinde bi gelişme olursa paylaşırmısın Can abi

amorusso

New member
TSB yayinlanmasi biraz daha surer, sorun yasayan ve kaza geciren Herkes hakkini mutlaka arasin, tazminat ve dava hakki sakli Kalmak kaydiyla cozumler simdilik kismen makul.

Demekki neymis Euroncap sonuclari fren problemini cozmuyor mus, Celik Motor SSH MT lerine sevgiler :)

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Can uğraşların icin teşekkürler ..

Bence Ceed sahiplerini diğer markaların Yaptıgı gibi Servıs geri çağırması ile çağırıp güncellemeyi yapmaları gerekmektedir
Bi süre icin de oluşabilecek her türlü sorundan aslında Kia ve ÇELİK motor sorumludur . Tabiki bu benim fikrim kanuni dayanağı varmıdir bilinmez

Sonucda kaza geçiren arkadaşların Arac degeri düşüyor bu maddi zarar
Ama manevi olanı daha cok aracı kullanmaya korkan arkadaslarımız var ,özellikle çocuklu olanlar ,aracı esleri kullananlar :(

Allah düşük hızlarda bu problem ama düşük hızda cocuk kemer takmamışsa ciddi yaralanma oluyor 10 km hızda bile :( ama ya bir yaya ya çarparsak ::(:(

c@n

Super Moderator
Arkadaşlar, yazılımın bayilere gelmesi 3 hafta ile 1 ayı bulacağını Çelik Motor'dan teyit ettim. BU sürenin, fabrikanın onay süreci, yazılımın diyagnoz cihazına uyarlanması gibi konuları içerdiğinden daha önce gelmesi mümkün olmayacak. Yazılımın getirisi ise: ABS hassasiyetinin kısmen azaltılması. Belli şartlarda (ABS nin devreye girdiği) fren mesafesinde duruma göre %15-20 mertebesinde iyileşme sağlayabiliyor. %18 denen değişiklik aslen frenaj mesafesi. İşaretlediğim kısım Çelik Motor'dan gelen yazıdan kopyaladım.. Yazılım gelene kadar daha önce de dediğim gibi biraz daha dikkatli kullanın araçları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...