c@n
Super Moderator
Ben 15 bin bakimini 330 tl ye yaptirmistim 6 ay once... simdi de bence en fazla 370 verilmeli.. Mehmet Ali ye selamimi soyle... valla tazminat konusunda birsey diyemiyorum.. ondeki arac ile mesafeyi arttirin bir sure daha da bu konuyu hic ogrenmeyelim..
fren problemi yasayan cogu kisi yeni ceed kullanicisi, ama eski kasada da sikinti yasayan var.. ama bu uazilim yeni kasalar icin benim anladigim...
Celik motor bu konu karsisinda ilgisiz davrandi dersek yanlis soylemis oluruz.. celik motora yasananlari bildirdigimden itibaren konu ile ilgilendiler.. ve gerekli aksiyonlari cok cabuk aldilar...
Bilgilendirme konusunda nasil bir yol izleyeceklerini bilmiyorum ama ben bizzat konunun takipcisi olacagim ve bilgileri aninda burdan paylasacagim daha once de paylastigim gibi..
TeamPASAOGLU
Celik motor bu konu karsisinda ilgisiz davrandi dersek yanlis soylemis oluruz.. celik motora yasananlari bildirdigimden itibaren konu ile ilgilendiler.. ve gerekli aksiyonlari cok cabuk aldilar...
Bilgilendirme konusunda nasil bir yol izleyeceklerini bilmiyorum ama ben bizzat konunun takipcisi olacagim ve bilgileri aninda burdan paylasacagim daha once de paylastigim gibi..
TeamPASAOGLU