araç test

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkan1981

New member
Koreden gelen mühendisler tarafindan bugün aracim incelemeye alindi
Sonucu sizlerle paylasicam arkadaşlar burdan

Levend

New member
Hayrola aracınızda ne sorun vardı da koreden mühendisler geldi.rica etsem sorunu buradan paylaşabilir misiniz?

babıesrar

New member
Helal valla berkan.. Bize örnek olsun bu mucadelen. Hayırlı olur inşaallah

berkan1981

New member
Sadece bu mucadele benle olmadi sitedeki arkadaslarinda yardimiyla oldu fatihcigim

Tesla

New member
İnşallah olumlu sonuçlanır, hem senin için hem bizim için. Takipteyiz.

c@n

Super Moderator
Insallah sorun cozulecek... buhun celik motor un yapmis oldugu hareket cok hosuma gitti... onu da ayrica belirtmek istiyorum burda...

TeamPASAOGLU

gorkemsin

New member
Sonucu sizlerle paylasicam arkadaşlar burdan[/QUOTE

Berkan kardeşim bir araba onları ikna etmezse benimkinide getiririm. 4 gün önce Bodrum' dan dönerken nasıl bir kaza atlattığımıda anlatabilirim :) Viraj arkasında bir baktım trafik durmuş. Işıklar 100 metre kuyruk yapmış. Hızım 50-60 km. Frene asıldım tabi. ABS devreye girdi ve araba istenilen seviyede yavaşlamadı. Öndeki araca vuracağımı anlayınca ve sağımdaki tırın arkada kaldığını görünce hemen sağa kaçarak kurtardım. Sağ sıradaki araçlar 3-4 metre önde durmuştu Allahtan. O üç dörtmetre arabayı kurtardı ve sağa kaçmakla beraber frenden ayağımı çekip yavaşça tekrar bastım. O sırada hızım tahmini 25-30 km ye kadar düşmüştür. Zınk diye çakıldı durdu araba bu sefer. Düşünüyorumda 20 yıldır araba kullanıyorum. 15 yıl önce bunu yaşasaydım direksiyon tecrübem yetmez, belki tekrar freni pompalayacak kadar soğukkanlı davranamaz ve kaza yapardım.

Senden gelecek haberleri dört gözle bekliyorum. Bizimde yapabileceğimiz bir şey varsa her türlü desteği vermeye hazırım.

c@n

Super Moderator
Sonucu sizlerle paylasicam arkadaşlar burdan[/QUOTE

Berkan kardeşim bir araba onları ikna etmezse benimkinide getiririm. 4 gün önce Bodrum' dan dönerken nasıl bir kaza atlattığımıda anlatabilirim :) Viraj arkasında bir baktım trafik durmuş. Işıklar 100 metre kuyruk yapmış. Hızım 50-60 km. Frene asıldım tabi. ABS devreye girdi ve araba istenilen seviyede yavaşlamadı. Öndeki araca vuracağımı anlayınca ve sağımdaki tırın arkada kaldığını görünce hemen sağa kaçarak kurtardım. Sağ sıradaki araçlar 3-4 metre önde durmuştu Allahtan. O üç dörtmetre arabayı kurtardı ve sağa kaçmakla beraber frenden ayağımı çekip yavaşça tekrar bastım. O sırada hızım tahmini 25-30 km ye kadar düşmüştür. Zınk diye çakıldı durdu araba bu sefer. Düşünüyorumda 20 yıldır araba kullanıyorum. 15 yıl önce bunu yaşasaydım direksiyon tecrübem yetmez, belki tekrar freni pompalayacak kadar soğukkanlı davranamaz ve kaza yapardım.

Senden gelecek haberleri dört gözle bekliyorum. Bizimde yapabileceğimiz bir şey varsa her türlü desteği vermeye hazırım.
Gecmis olsun.. Berkan'in arabasindan gelecek haberlere gore hareket ederiz.. ama benim anladigim yurt disindan muhendisler geliyorsa bir sorun var ve bu sorunu cozmeye calisiyorlar.. kisa surede sorunun cozulecegini umuyorum..

Bu arada arkadaslar, araclari lutfen dikkatli kullanalim ondeki arac ile mesafeyi gereginden fazla birakin.. dikkati elden birakmamakta fayda var...

TeamPASAOGLU

berkan1981

New member
Arkadaslar çelik motor yeni opel astra verdi ikame arac olarak ciddiyim bizim araba bu araba yaninda ucak gibi kaliyor ve bu astra 2013 ;) ah birde su fren problemi ortadan kalksa tadindan yenmez araclarimiz

Tesla

New member
Şehir içinde 50 civarı giderken arkadaki kornalara ya da yandan makaslayanlara aldırmadan takip mesafesini 10 metrede tutuyorum. 50km'den sıfıra 9,7 metrede iniyor bizim araçlar.

berkural34

New member
Arkadaslar çelik motor yeni opel astra verdi ikame arac olarak ciddiyim bizim araba bu araba yaninda ucak gibi kaliyor ve bu astra 2013 ;) ah birde su fren problemi ortadan kalksa tadindan yenmez araclarimiz
Dizel mi verdiler 1.3 ? O 1.3 motoru insanlar nasil kullaniyor anlamiyorum , stajda sirketin 1.3 doblosunu kullandim , hayatimda ilk defa gitmeyen araba gordum :) hemde yuk falan tasimiyorduk , git-gel icin . O arabaya yuk koysan klima acsan yokusta kaldiramazsin .

berkan1981

New member
Yokusu gorsun bayiliyor araba ya :) klima acik olsa yurumez herhalde :)

gorkemsin

New member

katılıyorum. ceedin yerini tutacak bir araba yok. piyasaya çıksan insanların çoğu 10000 tl de fazla verip golfü tercih edebilir. ama bence arabda tip yok ya...dış tasarım özellikle bence yerlerde...( bana zevkime göre :) )

bilgin

New member
Berkan benide bilgilendir aynı sorun bendede var biliyosun hemde benim araç düşük hızda her panik frende yapıyo olurda seninkine bişey yok kardeşim normal bu derlerse yolla bana

Srhn

New member
Ynt: araç test

Yazilim hepsinemi gelio abi onuda ogrenirmsn eskilerdede bu tur sorun var

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Srhn

New member
Ynt: araç test

Anladm insallah gelirde bi an once herkes rahatlar artik

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...