Ahmet_Ugurlu
New member
eğer gördüğünüz arac 77 AG 711 palkalıysa o ben olabilirimPremium paket kırmızı ceed mi ikea kavşağında![]()
eğer gördüğünüz arac 77 AG 711 palkalıysa o ben olabilirimPremium paket kırmızı ceed mi ikea kavşağında![]()
Arac benim dehset trafik vardi07 GT plakali proceed gt aksam 18 gibi yeditepe uni kapisinda gordum , burdansa selamlar![]()
Tabii olur o yolda son bi haftadır anlamsız bi trafik var normalde orası bomboş olurduArac benim dehset trafik vardi![]()
Sende kayisdagindan inerken ben karsindan geliyodum uzunlari yaktim amaTabii olur o yolda son bi haftadır anlamsız bi trafik var normalde orası bomboş olurdu![]()
Şahinin uzunları senin uzunlarından daha belirgin atma kardeşim uzun falan atma senSende kayisdagindan inerken ben karsindan geliyodum uzunlari yaktim ama
gormedin bugun![]()
Olum koprude yanina geliyorum farketmiyosun sen kendine bakŞahinin uzunları senin uzunlarından daha belirgin atma kardeşim uzun falan atma sen![]()
panpa hatırlarsan ışıklarda yan yana geçiştik korna basınca arkadaki basıyor sanıp devam ettinŞahinin uzunları senin uzunlarından daha belirgin atma kardeşim uzun falan atma sen![]()
Bayılmışım trafikten seni kim farketsinOlum koprude yanina geliyorum farketmiyosun sen kendine bak![]()
Ben 5 gibi aşağı doğru iniyodum trafik fındıklı civarındaydı muhtemelen ceyhunumda o arada gördü beni ama sen 6'da girdiysen o trafiğe şu an hala orda olabilirsinBende 18:00 gibi o yoldaydim hic birinizi gormedim neden acaba
Sende mi dün gördün panpik herkese yakalanmışız plakayı mı değiştirsekpanpa hatırlarsan ışıklarda yan yana geçiştik korna basınca arkadaki basıyor sanıp devam ettinpeco 508 die mi bakmıyon lan
![]()
Saat 6da okuldan ne zaman ciksam kayisdagdan cikis feci trafik varbu arada yeditepe bulusmasi yapalim herkes oralardaysa
![]()
8'den sonra yeditepe mi kalıyo o saatte sahile palace'a gidelim daha güzelakşam 8den sonra yeditepe bulusması banada uyarçotlanın yanındaki otoparkta bulusma için müsayit baya
![]()