şimdi ben burda kendime göre bir ikii şey yazmışım fikirlerim birilerini çok rahatsız etmiş bu ülkenin gerçeklerini yazsam demekki rahatsızlık hat safhaya ulaşacak inilen seviyeler çok daha kötü yerlere gidecek böylemi ilerleyecek demokrasimiz alay eder gibi mişmişde mışmışda mahallede misket oynamıyoruz biraz saygılı olun.Devlet bizi dusunuyormus. evet dusunuyor ben bu vatandaşa daha ne kadar yerleştirebiliyorum diye düşünüyor! Adliye önünde bildiri dağıtmış da onu görmüyomuşuz da kur o yüzden yükselmişmiş. Vay be öyle iki savcı iki avukat bildiri dağıtınca ulke ne hale geliyomuş meğer. Adamlar çalsın soysun ben bildiri dağıtan savcıyı suclayayım. Bırakın bu yargılama bitmeden kimseyi suclamayalım ayaklarını. bakan cocugu evinde 6 tane boyum büyüklüğünde kasayla yakalansın banka müdürü ayakkabı kutusunda milyon dolarlarla yakalansın ben de senin gibi parti sempatizanları gibi üç maymunu oynayıp bildiri dağıtan savcıyı suçlayayım öylemi. Senin zihniyetin mahkeme mahkum etse ona da bir kulp bulur!