Yeni yıl zamları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

c@n

Super Moderator
Konu takibimde... siyaset isin icine girerse konuyu kilitlemek zorunda kalirim... lutfen yorumlara dikkat... tesekkurler...

ServicePASAOGLU

huss25

New member
Devlet bizi dusunuyormus. evet dusunuyor ben bu vatandaşa daha ne kadar yerleştirebiliyorum diye düşünüyor! Adliye önünde bildiri dağıtmış da onu görmüyomuşuz da kur o yüzden yükselmişmiş. Vay be öyle iki savcı iki avukat bildiri dağıtınca ulke ne hale geliyomuş meğer. Adamlar çalsın soysun ben bildiri dağıtan savcıyı suclayayım. Bırakın bu yargılama bitmeden kimseyi suclamayalım ayaklarını. bakan cocugu evinde 6 tane boyum büyüklüğünde kasayla yakalansın banka müdürü ayakkabı kutusunda milyon dolarlarla yakalansın ben de senin gibi parti sempatizanları gibi üç maymunu oynayıp bildiri dağıtan savcıyı suçlayayım öylemi. Senin zihniyetin mahkeme mahkum etse ona da bir kulp bulur!
şimdi ben burda kendime göre bir ikii şey yazmışım fikirlerim birilerini çok rahatsız etmiş bu ülkenin gerçeklerini yazsam demekki rahatsızlık hat safhaya ulaşacak inilen seviyeler çok daha kötü yerlere gidecek böylemi ilerleyecek demokrasimiz alay eder gibi mişmişde mışmışda mahallede misket oynamıyoruz biraz saygılı olun.

inimicus

New member
Sen en iyisi kilitle bu konuyu [MENTION=164]can[/MENTION]; yoksa durduramayacağım kendimi. Saçma sapan bir hal alıyor inceden.

akrepkral86

New member
Arkadaşlar abartmayalım lütfen ben onun için işin siyasi kısmına girmeyelim dedim herkes belli şeyleri görüyor ama bizim cahil milletimiz herşeyi hakediyor anlayan anladı konuyu uzatmaya ve gereksiz tartışmaya gerek yok

bir.mann

New member
Bu arada fiyatlar 2013 model araçlar için, yani 2014 modeller geldiğinde bunların üstüne bir %5 daha eklemek lazım en az.

rayen

Super Moderator
Ben de henüz ileri demokrasi denen pişkinliğe geçiş yapamadığım ve kendime olan saygımdan dolayı bu konuya yazmayayım bari.

c@n

Super Moderator
En iyisi konuyu kilitleyelim... bu is uzamasin...

ServicePASAOGLU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...