berkan1981
New member
Ali bulusma noktasi ikeami oldu simdi ona gore oraya gelirim
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
Buyur gel kardes nerde oturuyorsun avrupaysa avrupa yakasindan gelceklerle toplanma noktasina gelirsin anadolu yakasindaysan umraniye ikea otoporkinda toplancazMerhaba ismim Musa;
Daha önce hiç biriniz ile tanışma imkanım olmadı ama yarın aranızda olmayı çok isterim.
Syg..
Ikeayami gelicen kardes ona gore bekleriz senideBeykoz'dan gelicem, tam saatin de ordayımTeşekkürler
Anadolu yakası ikea otoparkındamı buluşuyor iletişime geçeceğimiz cep numarası varmı ? 0553 533 61 56 numaramGözüm enfeksiyon kaptı arkadaşlar ben gelemiyorum, başka sefere inşallah.
Zafer numaram yaziyor yarin ararsin abicim konudaAnadolu yakası ikea otoparkındamı buluşuyor iletişime geçeceğimiz cep numarası varmı ? 0553 533 61 56 numaram
Tamam abicim kaydettim yarın saat 09:30 ikea otoparktayım gelmeden ararım seni iyi geceler.Zafer numaram yaziyor yarin ararsin abicim konuda
09-09.30 arası ikanın otaparkındayız sizde oraya gelirsiniz.Ben Beykoz'da oturuyorum zaten. Direk Erbek'e geçilecekse sizi Kavacık bağlantısında beklerim.
can abi saat en geç 09.30 da ika otoparkda ol. konvoy başı lazım gt line D:Yazdım kendimi...![]()
Ben gelirsem direkt erberke gelirim.. Araba ile gelmeyecegim...can abi saat en geç 09.30 da ika otoparkda ol. konvoy başı lazım gt line D: