Anahtar Teslim 63.000 TL..kaç papel???
Rasim Abi navi yok ki üzerinde normal premıumdakı dokunmatik ekran ve geri görüş kamerası.. navigasyon çok büyük sıkıntı oldu bizim içinde sorma.. 6 ay önce araba alan müşterim hala bekliyo..Janjanlı görünüyor. Turgay navi üzerinde miydi? yoksa sonradan mı taktınız? Sonradan taktıysanız yer göster, sakıncası yoksa fiyat ver. Millet yeni ceede navi diye debeleniyor.
o zaman işin renginin değişmesine çok az kaldı Berkay.. birçok kişi heyecanla bekliyor..fiyat güzelmiş fakat benim arabadan çok ahım şahım fazlası olmadığı için sanırsam dizel düşünmem ama GT gelirse o zaman işin rengi değişir
valla Ömür araç dışarda olsa 2.elden bi fiestayla yanyana fotoğraf çekerdim aradaki farkın anlaşılması için..yandan tam bir fiesta.
hep tek donanım mı gelecek Turgay Bey
yo gerek yok sadece anımsattı fiestayı önemli değil.valla Ömür araç dışarda olsa 2.elden bi fiestayla yanyana fotoğraf çekerdim aradaki farkın anlaşılması için..
donadım olarakta sadece premıum gelecek araçlar..
Düz vitesi gelmeyecek mi?valla Ömür araç dışarda olsa 2.elden bi fiestayla yanyana fotoğraf çekerdim aradaki farkın anlaşılması için..
donadım olarakta sadece premıum gelecek araçlar..