katılıyorum. excellium ile motor azda olsa daha sessiz. bende aynı şeyi farkettiğimden total excellium diyorum. tüketimde aralarında bir fark yok. ilk dizel aracı aldığımda yılların dolmuş şöförü babam dedi ki mazotu nerden alırsan al bildik bir istasyondan al. Bende altunizade de TOTAL in kendi istasyonu( isim hakkı değil) vardır. Hem Capitol, hem de arkasındaki paralel Kısıklı caddesi üzerinden giriş yapılabilir. Tavsiye ederim. Birde ne zaman gitsem istasyonda tam karşıdaki OPET deki gibi aşırı yoğunluk olmadığından camlarımı hiç aksatmadan temizlerler,şu ana kadar hiç yaptırmasam da her defasında yağı, motor suyu, silecek suyu kontrol edelim mi diye sorarlar sağolsunlar.Opet denemedim ama eskiden Shell Gtl vardı ve gidişteki farkı ciddi şekilde hissettim ve memnundum sonra bu yakıtı kaldırıp nitro denen yakıtı çıkarana kadar çevremde Total kullanan ve çok memnun olanları görünce Total kullanmaya başladım performans açısından hissedilir bir fark görmedim ancak motorun biraz daha sessiz çalışması ilgimi çekti hala aynı yakıtı kullanmaya devam ediyorum.Alışkanlıklarımdan kolay vazgeçemem ama denk gelirse Opet deneyeceğim.
ilk depom haricinde bende hep excellium alıyorm .yanlzı sadece sunu merak ediyorm kendi bayisi olup olmadıgnı nasıl anlıyoruzkatılıyorum. excellium ile motor azda olsa daha sessiz. bende aynı şeyi farkettiğimden total excellium diyorum. tüketimde aralarında bir fark yok. ilk dizel aracı aldığımda yılların dolmuş şöförü babam dedi ki mazotu nerden alırsan al bildik bir istasyondan al. Bende altunizade de TOTAL in kendi istasyonu( isim hakkı değil) vardır. Hem Capitol, hem de arkasındaki paralel Kısıklı caddesi üzerinden giriş yapılabilir. Tavsiye ederim. Birde ne zaman gitsem istasyonda tam karşıdaki OPET deki gibi aşırı yoğunluk olmadığından camlarımı hiç aksatmadan temizlerler,şu ana kadar hiç yaptırmasam da her defasında yağı, motor suyu, silecek suyu kontrol edelim mi diye sorarlar sağolsunlar.
şöyle total sayfasına gir . istasyonların cinsinde TYPE : DOCO yazanlar kendi istasyonu. TYPE: DODO yazanlar isim hakkı. Ama ben sağlama almak için açıp telefon Total e de sormuştum.ilk depom haricinde bende hep excellium alıyorm .yanlzı sadece sunu merak ediyorm kendi bayisi olup olmadıgnı nasıl anlıyoruz![]()
Usta onu soracaktım unuttum valla yazdığın çok iyi olduBu arada Serkan arkadaşım. Sende Total ciysen TEB TOTAL Cardını çıkart daha yapmadıysan...Az önce kart eksremi inceliyordum da baktım da son 1 senede 4140 TL lik yakıt almışım. Oda 207 TL indirim yapmış. Neredeyse 1 depoya yakın mazot![]()
benimde 20 yıldır hep tek kredi kartım vardı. 1 sene önce 2 kartım oldu. Aslında çalıştığım şirket maaş ödemeleri konusunda TEB ile anlaşınca onlarda geldi size kredi kartı verelim dedi. Denk düştü bende totale girip çıktığımda yakıt da %5 indirim yapan kart diye gözüme çarpıyordu. O zaman bana bu kartı yollayın dedim. Maaş hesabı olduğundan kart ücretide ödemiyorum nasıl olsa. Sende kart ücreti yazdıklarında arar müşteri hizmetlerini iptal edersin. Uğra bir TEB şubesine Bonus özellikli TEB TOTAL kartınızı istiyorum diyi ver. Zaten biliyorsun kredi kartı vermeye can atıyorlar.Usta onu soracaktım unuttum valla yazdığın çok iyi olduBundan önceki mazot alışımda sordum ama dediğin gibi TEB falan birşeyler dedi,zaten tek banka,tek kart,limitide yeterli diye ekstra bir kart istemediğim için kredi kartı almam gerekiyor diye düşündüm birazda acelem vardı tam anlayamadım.1 depo bedava mazot bence hiç fena değilmiş
Zaten araç kendi şirketimin üstüne mazot maliyeti iyice düşer benim için.Biraz daha detaylı bilgi verebilirsen ne gerekiyor vs verdiğin bilgiler doğrultusunda bende temin edeyim.Şimdiden teşekkür ederim.
Olmadı dediğin gibi kart ücreti almayacaklarsa sırf yakıt için kullanacağım ve otokontorlünü rahat yapacağım bir kart edineyim kart ücretine fena takıntılıyım çünkübenimde 20 yıldır hep tek kredi kartım vardı. 1 sene önce 2 kartım oldu. Aslında çalıştığım şirket maaş ödemeleri konusunda TEB ile anlaşınca onlarda geldi size kredi kartı verelim dedi. Denk düştü bende totale girip çıktığımda yakıt da %5 indirim yapan kart diye gözüme çarpıyordu. O zaman bana bu kartı yollayın dedim. Maaş hesabı olduğundan kart ücretide ödemiyorum nasıl olsa. Sende kart ücreti yazdıklarında arar müşteri hizmetlerini iptal edersin. Uğra bir TEB şubesine Bonus özellikli TEB TOTAL kartınızı istiyorum diyi ver. Zaten biliyorsun kredi kartı vermeye can atıyorlar.
İstanbulda DOCO lar var ama İzmirde pek olmayabilir doğrudur.Olmadı dediğin gibi kart ücreti almayacaklarsa sırf yakıt için kullanacağım ve otokontorlünü rahat yapacağım bir kart edineyim kart ücretine fena takıntılıyım çünküBilgi için çok teşekkür ederim, bu arada İzmirde baktığım 10 istasyonun 9 tanesi Dodo
![]()
Duser dostum benimde duz 31000kmde sehir ici 4.5 ile5.7 arasi değişiyorarabam düz vites dizel 3400 km yi geçti su anda sehir içi kullanıyorum hep 7,8 gösteriyor sizce bu ortalama düşermi