Valla Berkan bey tebrik ederim,bu değerleri izlemek hoşuma gittiSana dedim kadir yaptiralim diye
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam öncelikle eger bu degeri yakalamak istiyorsan fazla gaz pedaliyla işiniz olmiycak cruise control kullanicaksiniz aracınızı 1700 devire sabitleyin ve mumkunse pazar sabahı 7 civarinda aracinizi test edin o saatte hic bi yerde trafik sorunu olmaz diye düşünüyorum .Valla Berkan bey tebrik ederim,bu değerleri izlemek hoşuma gittiGüzergah çok iyi o dikkatimi çekti bende kendim bir video çekip paylaşmak istiyorum ama trafikten ötürü 10 dakikada gittiğim yol 2km bile olmayacağı için olduğu yerde duran bir aracın videosunu çekip yakıt konusunda kötü örnek olmak istemiyorum
Sizin ki gibi bir güzergah yakalayabilirsem aracımda soft bir yazılım olmasına rağmen bu değerleri yakalarım diye düşünüyorum.Şu anda hep trafik içinde dur kalk pozisyonunda 7.9lt ortalama yinede çok kötü değil sanırım.
Valla abi biraz asılmak istiyorum hiç fırsat olmuyor araba dur kalk dur kalk hep yükte zaten bu değerler çıkıyor.Fırsat bulup biraz asıldığımda totalde yarım litre anca farkediyor.Ben takıldım kaldım 7.8-8.2 aralığına hayırlısı bakalımValla 5_6 lt sehir ici basbassan benim videodaki gibi gidersen yakiyorum ama bastim mi aninda 8lt
--- | ceedclubtr.com Ozel Android Beta V1.01 programindan gönderilmistir. | ---
Ondan dedim senin deger iyi diye kadir senin arac yazilmla pastanin üstündeki çilek gibi olurAma bi husus var benimki otomatik sizinki sanirim manuel
Üstad yol olsa zaten inan ayakla bile çok rahat yakalarım güzel değerleri.Denemek için 1 defa yolu uzatıp rahat bir güzergah kullandım direk rakamlar 4-5.5 aralığına düştü ancak şöyle 300-400km yol yapmak istiyorum o da olmuyor.Hocam öncelikle eger bu degeri yakalamak istiyorsan fazla gaz pedaliyla işiniz olmiycak cruise control kullanicaksiniz aracınızı 1700 devire sabitleyin ve mumkunse pazar sabahı 7 civarinda aracinizi test edin o saatte hic bi yerde trafik sorunu olmaz diye düşünüyorum .
Kadircim senin aracin değerleri cok iyi ama daha iyide olabilir yazilimla
Ozaman tatil zamanini bekliyceksiniz sanırımÜstad yol olsa zaten inan ayakla bile çok rahat yakalarım güzel değerleri.Denemek için 1 defa yolu uzatıp rahat bir güzergah kullandım direk rakamlar 4-5.5 aralığına düştü ancak şöyle 300-400km yol yapmak istiyorum o da olmuyor.
Yok Kadir bey benimkide otomatik,zaten Premium paketlerde başka seçenek yok.Ama bi husus var benimki otomatik sizinki sanirim manuel
Berkan bey 1300km bence çok çok ciddi şaşırtıcı bir rakam gerçekten tebrikler diyorum fazla söze gerek yokUzun yolda basmassan serkan bey 1300 km gidiyor araclarimiz bizzat test ettim
Sanırım tatili falan bekleyemeyeceğim.Babam İstanbulda yaşıyor aslen İstanbulluyuz,kız kardeşimde orda yaşıyor,eşim Eskişehirli,hal böyle olunca özlem çekiyorum bahanesi ile her an çıkıp gidebilirimOzaman tatil zamanini bekliyceksiniz sanırım
Zordur tabi gelirseniz tanisma firsati bulmus oluruzSanırım tatili falan bekleyemeyeceğim.Babam İstanbulda yaşıyor aslen İstanbulluyuz,kız kardeşimde orda yaşıyor,eşim Eskişehirli,hal böyle olunca özlem çekiyorum bahanesi ile her an çıkıp gidebilirim![]()
Kadir bey yazılım sonrası son sürat konusunda değişiklik olmuyor bildiği kadarı ile.Sadece son hızlara daha kısa sürede ulaşıyorsunuz ataklık konusunda ciddi fark hissediliyor ancak aracın dişli oranları oldukça kısa bu yüzden son sürat konusunda bir beklentiniz olmasın.Berkan ben yazilimla kac gorurum peki