yeni ceed navigasyon

asil

Yasaklı Üye
s.a Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar aranıza yeni katıldım bende sizler gibi yeni ceed kullanıcısı olarak ceedclubtr ye üye olmalıyım dedim,bildiğiniz gibi benimde sizler gibi sabırsızlıkla beklediğim navigasyon türkiyede artık aslında ben arabayı alalı 10 ay oldu avrupadaki modelleri kıskanmadım değil tabi sadece ekran olarak nihayet orjinali gibi olmasada necvox marka'sı ile artık bayilerden sipariş edilebiliyor bugün çelik motorla görüştüm ürün nasıl olduğuna dair mail istedim ve gelen mail sizinle paylaşıyorum aracın resmini çekip gönderdiler...hayırlı akşamlarEkli dosyayı görüntüle 399

maximous

New member
Güzelmiş. Fiyatı hakkında bilginiz var mı ?

asil

Yasaklı Üye
çelik motor fiyat bilgisi vermiyor ama bazı servislerle görüştüm fiyat 1,250 tl artı montaj oda 100 tl flandır sıkı pazarlık olursa onuda almazlar herhalde

Brkcn

New member
Kartal tekkarda var-di olani ben aldim sali gunu montaj yaptiracagim :)

Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

deadgarden

New member
geçen gun bakım yaptırırken aracıma. yenı ceed li abi geldi. navigasyonu nekadara taktırabileceğini sordu 3 bın tl demişti yetki servisde:D bu 1500 lüğün 3 bınlıkle aradakı farkına iyice araştırtmak gerekir.

akenatons

New member
Markaya dikkat çekmek isterim. Necvox dan ben dahil ağzı yanan çok kullanıcı var.

huss25

New member
bu navi çindeki navinin aynısı necvox alıp üzerine markasını vurmuş fiyat ne verdiler acaba alan arkadaşlar bilen arkadaşlar fiyat bilgisi olan varmı bayi nekadar pahalı veriyor bi görelim

berkan1981

New member
Tv varmi bu navigasyon da önerirmisiniz bu markayi yada önerceginiz bi marka varmi arkadaşlar

bilgin

New member
bugün bu mesajı gördükten sonra bende antalya daki servisimizi aradım evet geldi dedi ama fiyat söyleyemediler daha şimdi geldi takalım deneyelim öyle satışına başlıcaz çok sürmez 1-2 gün içinde fiyatını söyleriz dediler

tufkan

New member
tekkarda 1250 nav + 200 geri görüş kamerası fiyat veriyor

bilgin

New member
1500 tl ye taktırdım. Bu rakamlara göre gayet iyi. bir tek navi calismiyordu yazılım beklemek gerekiyormuş onuda kadir kurt halletti sagolsun. Fena değil alınabilir

bilgin

New member
1500 tl ye taktırdım. Bu rakamlara göre gayet iyi. bir tek navi calismiyordu yazılım beklemek gerekiyormuş onuda kadir kurt halletti sagolsun. Fena değil alınabilir

TolgaAksu

New member
Kar Elektronik bu cihazı 1500 TL civarında veriyor. Bence bir farkları yok. Tüm fonksiyonlarda sorunsuz çalışıyor.

Tevfik

New member
abi ben kia yla görüştüm sportywagon var bende taktırdım kamera problem oluyor diye söktürdüm . Ama 17.09.2013 de gidip plakalığın tek lambasını iptal edip kameraya bağlatıcam . Ön konsolda harika duruyor yeni cihaz

Tevfik

New member
Tv si var necvox u bayiden taktırıcam ben adam zaten 2 sene garanti veriyor bir şey olursa getir falan diye garanti veriyor.

Snaan

New member
hmm bunun arkasındaki piano siyahı lake boya olan kısım auto start stoplu araçlara göre mi geliyor? o zaman benim araçta orası boşluk kalacak pek de hoş durmayacak. sadece premiumlara uyumlu olmuş olur.

akrepkral86

New member
Arkadaşlar ben aracıma Navigasyon taktırmayı düşünüyorum fakat bazı çekincelerim var çünkü bildiğiniz üzere servislerde necvox'un kia ceed için özel ürettiği navigasyonlardan var bu cihazın ekran kalitesi malzeme kalitesi ve navigasyonun çalışması nasıldır taktırmak arkadaşlar bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim ayrıca bu cihazı kaça taktırdığınızı öğrenebilirmiyim ben oğuşlar kia'dan en son 1750 tl bir fiyat aldım bana çok geldi

akrepkral86

New member
Arkadaşlar bu cihazdan aracına taktıran yok mu görüşlerinizi paylaşın lütfen