vay be ceed sınıf atlamış adeta şu donanımlara bakıyorum da...
bizimkiler resmen şahin yanında![]()
hemde hem beyaz şahin ....
vay be ceed sınıf atlamış adeta şu donanımlara bakıyorum da...
bizimkiler resmen şahin yanında![]()
Lastik basinc sensoru calisiyor...tamam şimdi oldu
ordan da hatırlıyorum çünkü
Anladım teşekkür ederim, karşıdan gelen için iyi ama benim rahatımı etkiliyo maaleseffarlar mercekli vede doğal olarak sol farınız daha aşağıya bakar ( karşıdan gelen aracın sürücüsünün gözünü almaması adına ) buda size gözünüzün önünde bir bombeli ışık hüzmesi oluşturur çünkü mercek olduğu için ışıkları çizgi halinde görebiliyorsunuz
Sizin rahatınız için insanların hayatını tehlikeye atmak hoş birsey değil merceğin en güzel yanı budur bence. Farınızın ayarını yükseltenilirsiniz ama yinefe o far diğerinden kısa düşer.Anladım teşekkür ederim, karşıdan gelen için iyi ama benim rahatımı etkiliyo maalesef![]()
Selamlar, öyle bir seçenek ne yazık ki yokArkadaşlar merhaba...
Benimde sorum olacak. Arka park sensörünün sesini arttırma imkanımız varmı.. ?
UPYeni ceed'lerde otomatik buğu çözücü olduğunu duymuştum, onu nasıl devreye alıyoruz?
Buğu çözücü bildiğim kadarıyla çok dikkat etmedim ama buğulanma olduğunda kendi kendine devreye giriyor ben hiç müdahale ettiğimi hatırlamıyorum yada max tuşuna mı basıyordum emin olamadım.
Hocam once bluetooth eslestirmesini tamamla. Ardindan telefonda muzigi ac aractada bt audio ile dinle. Muzikleri direksiyondan degistirebilirsin selamlar