31 binde araç...Ama merak etme 15000 bakımdan hemen sonra benim de tüketimim armıştı. Onu da filtrelerin değişmesine bağlıyorum. 1 ay içinde araç kendini bulursenin araç kaç binde @pepe bakımdan sonra bendede artış oldu üzerine birde havalar soğuyunca şuan 6.8dün biraz zorladım yani agresif kullandım 6.9 oldu
![]()
Keşke benimde öyle olsa evet araç otomatik dur kalkım da çok oluyor ama 11.1 yinede fazla değil mi yaBenim de ortalama yakıt tüketimim 6'dan 6.2'ye çıkmış durumda...Yaklaşık 1 aydır 6.1-6.2 arası yakıyorum![]()
Erbek aslında bakım esnasında aracın yanına kadar sokulmaya izin veriyor. Hatta benustyala baya muhabbet ettim son gittiğimde...bakımda aracın yanına almadılar ya acayip bozuldum açıkcası tüketimde artınca kıllanmadım değilama faturada castrol kullnıldığı yazıyor benden 1 saat önce sen çıkmışssın bakımdan
![]()
Erbek aslında bakım esnasında aracın yanına kadar sokulmaya izin veriyor. Hatta benustyala baya muhabbet ettim son gittiğimde...
Sabah 9 d aoradaydım ben 12'de de işim bitti bekledim ama gelmedin![]()
Bilgisayara çok takılmayın aldıgınız mazot ve gittiginiz km üzerinden hesap yapın. ben mesela bıraktım sıfırlamayı2015 concept plus dizel manuel aracım (makyazsız kasa)
bugün itibariyle 8 bin kmyi devirdim. ancak karma tükekimim hala 7 litrenin altına inmedi. 8 bin km'nin nerdeyse yarısınıda şehirdışı (ist-fethiye, ist-bodrum) yaptım. uzun yol yaptıgım zaman gösterge 6.9 a düşüyor şehir içi kullanınca iki gün sonra yine 7 ye çıkıyor. sıfırlamaya korkuyorum ortalama tüketimi 7,5-8 lt çıkacak diye![]()