servis önerisi

e.t.

New member
Selam arkadaşlar, benim ceed 15000 olacak yakında ama arabayı aldığım gebzedeki yer kapandığından istanbul anadolu yakasinda bir yere götürücem mecburen.sizden bunun icin iyi bir servis tavsiyesi istiyorum.yorumlarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

c@n

Super Moderator
Selam tekkar ya da gul al a gidebilirsiniz...

ServicePASAOGLU

berkan1981

New member
Kia erbek siddetle tavsiye ederim kavacikta

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

e.t.

New member
Kia erbek siddetle tavsiye ederim kavacikta

Kavacık bayağı uzak acaba oraya kadar gitmeme değermi? Biraz araştırdım kimisi tekkrar kimisi de gül al tavsiye etmiş. Ben ilgili ve sorduğum sorulara doğru dürüst cevap verebilecek bir yer istiyorum. Bu arada sağ taraftan gelen bir ses var kasislere girdiğimde sinirimi bozuyor umarım onuda çözecek..

berkan1981

New member
O hepimizde var kardeş bende bi gittigimde baktircam sol on kelebek camin ordan geliyor bence deger semih beye adimi verin özel olarak ilgilenir servis danışmanı

trburock

New member
erbek servisi bende öneririm berkan abının dedıgı gıbı semıh bey cok guzel ılgılenıyo

trburock

New member
Cevap: Ynt: servis önerisi

iyiyim berkan abi seni sormalı valla gayet memnunum bı sıkıntı yok çok şükür kavramada bı sıkıntı var ses gelıyo sagolsun semih bey ilgileniyo onunlada :)

berkan1981

New member
Ynt: servis önerisi

iyiyim berkan abi seni sormalı valla gayet memnunum bı sıkıntı yok çok şükür kavramada bı sıkıntı var ses gelıyo sagolsun semih bey ilgileniyo onunlada :)
Rölantide çalışırken titreme sorunu çözüldü haberin olsun abicim

trburock

New member
Cevap: Ynt: servis önerisi

evet abı okudum onu semih beye söyledim onada baktırcak gene bı bulusma ayarlayalım :)

sefaam

New member
Benim aracım Ceed Consept Plus, Sağ arka taraftan geliyorsa ses arka tavan sabit camından geliyordur. sabit camın karoser ile birleşim noktasın da kullanılan kavuk esaslı fitilin, dış ortam ısısının düşmesi ile sertleşmesinden kaynaklanıyor tahminim, araç sağa sola doğru hareket ettiğinde karaser esniyor ve fitil çamın altında oynuyor buda çıt çıt ses yapmasına sebep oluyor.

dellobaltino

New member
arkadaşlar ben aracımı geçen sene ramazanın sonunda almıştım. 1 yıl dolmasına az kaldı. aracım henüz 7000 lerde. Ögrendiğime göre 15000 bakımı gelmese de bir yıl dolduğu için bakıma götürmeliymişim yoksa garantiden çıkarmış. Doğrumudur.?

khan

Member
[MENTION=1354]dellobaltino[/MENTION] Km. veya yıl; hangisi erken dolarsa ona göre bakım yapılıyor.