abi emin ol senden o bilgileri soran adam bayiye gitsin yarısını öğrenebilirse bende bir şey bilmiyorum.Ne alaka?
Benimle kim tartışabilir ki?
Hatta yengen satma durup dururken masrafa girmeyelim diyor. Ben yeni kasaya taktığım için, satıyorum. Yine ceed alacaksan bu kadar laf niye diyebilirsin. Ama dikkat et arabaya laf etmiyorum, Çelik motora ve servislere laf ediyorum. Doğru ya doğru. Ben şimdi bu aracı sahibiyim diye, Kia'yla ortaklık mı kurdum?
Marka imajını ben mi geliştiricem? Biz burda bir yerimizi yırtalım, sonra pazarlığa oturduğumuzda koy g.tüne rahvan gitsin muamelesi görelim. Bu lafım bana fiyat verenlere değil, Çelik motora. Hangi markanın aracı 3 yılda 20 bine yakın değer kaybediyor. İstanbul'dakiler daha iyi bilir bu mevzuyu. Aracı bugün al yarın sat en az 10 bin kayıp. Bunun sebebi ne? Söyleyeyim marka imajı. Satılmaz mı? elbette satılır ama satarken resmen bayi satış elamanı kıvamında bir performans sergiliyoruz. Bu da olacak şey değil.
Bu kadar lafı yazdım 1 dakika sonra biri arabaya görmeye geleceğim diye aradı.![]()
Haklısın abi çelik motor bu konuda çok zayıf