Fiyat fazlamı ???? Bence şuanki araç fiyatlarından haberiniz yok gibi...hayırlı satıslar ama fıyatınız bıraz fazla degılmı acaba
Abi gönlüm senden 50.000 çıkmasına razı olmaz gel beleşe vereyımHayirli satislar, 50.000 veriyim mi ?![]()
Eyw kardesim, sen birtanesin, soforu gonderiyorum, vekaleti verdim, bir zahmet anahtarlari ve ruhsati verirsin !Abi gönlüm senden 50.000 çıkmasına razı olmaz gel beleşe vereyım![]()
Kafam öyle bi karışıkki şeytan diyor al bi stı gece çıkar gazla gazla koy garajaHayirlisi olsun...)) gelecek araci dort goz ile bekliyorum..
TeamPASAOGLU
Çıkıcam da herkes beni öpme derdinde.Su potensiyel alici modundab tez zaman da ciksan artik abi...
TeamPASAOGLU
500 km de audi a5 var onu verelim. 188000 tl cikBütcem araca göre değişir belki yeni 2014 c seriside olabilir amg paket nisanda ilk parti geliyormus Türkiyeye
beni tanıyanlar standartın bile beni tatmin etmiceğini biliyorlar, onu alsam bile yükleme derdine düşerim 2.günündeStandart bir Wrx STI fazlası ile beni tatmin ederdi![]()
Yaa tabii ki bakma tatmin eder diyorum ama bir süre sonra insanı kesmiyor, hep bir adım öteye gitmek istiyor insanbeni tanıyanlar standartın bile beni tatmin etmiceğini biliyorlar, onu alsam bile yükleme derdine düşerim 2.gününde![]()