Pro Ceed GT Kullanildi...:D

deadgarden

New member
aynen tamponları ve jantı değiştirerek. çakma gt yapabilirsiniz:)

ceronimo1978

New member
Arkadaşlar bu hafta sonu eresinler topkapıda proceed gt'yi yakından görme fırsatım oldu. Bizim araçlar GT'nin yanında resmen "ezik" duruyor. Ön /Arka Tampon, jantlari, lastikler, gündüz farı ve arka stopları beni kendimden aldı götürdü. Aracın iç donanımında ceed premium paketle çok büyük farklılıklar olarak; koltuk, gösterge, direksiyon ve tavan döşeme rengi dikkatimi çekti. Uzun, ağır ve tok sesle kapanan kapılar güven veriyor. Açıkcası bu şahane aracın bu haliyle zor satılmasının tek sebebi benzinli olmasıdır. Aynı donanımın diesel versiyonu sciroccoyla kafa kafaya gider. Sonuçta Türkiye'de yaşayan insanların çoğu benim gibi benzin fiyatlarından şikayetçi. Belki Çelik Motor yada Kia'nın ileriye dönük bu konuda planları vardır.Selamlar

Serty86

New member
Abi GT Dizel araba alınır mı ya:) Belki 2.0T 180hp bi dizel güzel olurdu:) Bu aracı alıp kapının önüne koysan hergün bi çizik atarlar. Tr de pahalı araca binmicen, binersende çok zengin olcan takmican.

ceronimo1978

New member
Abi GT Dizel araba alınır mı ya:) Belki 2.0T 180hp bi dizel güzel olurdu:) Bu aracı alıp kapının önüne koysan hergün bi çizik atarlar. Tr de pahalı araca binmicen, binersende çok zengin olcan takmican.
Sertan 2.0 olunca vergiden fiyatların nerelere öteleneceğini düşünmek bile istemiyorum. 1.6 128 HP Yazılımla 180'e çıkarıp devam diyorum. Sadece manuel olsun yeter !!! Selamlar

Snaan

New member
bence az kullanacaklar için harika bir araba. uzun yolda falan bayağı rahatlık olur. ben gdi motor konusunda tereddütlerim olmasa alabilirdim bundan. özellikle öndeki gündüz farları, jantlar ve recaro koltuklarla çok cezbedici bir araç.

Serty86

New member
senede 10bin yapabiliyoruz ama genede benzinli almam. bu araba 1 depoyla ist da 500km gitmez.