Pro Ceed GT Kullanildi...:D

c@n

Super Moderator
Bugun proceed gt kullanma sansina eristim... kisa bir tur oldu gaz ile fazla hasir nesir olamadim ama kia nin ilk hot harch denemesi olarak alet gayet basarili... 18 jantlara ragmen araba cok sessiz ve alet tok.. evet normal ceed den bile tok... benden gecer not aldi...

Alette direksiyon isitma koltuk isitma dahil bir cok ozellik var.. hele o koltuklar.. recaro alkantra deri karisimi muhtesem tek kelime ile.. onlara oturmak bile ayri zevk.. gosterge paneli hele cok zevkli degistirebilme fonksiyonu super.. ister hiz ister turbo boost ve torque gorebiliorsunuz...

Araci kullanirken kendinizi ayricalikli hissediyorsunuz...

Donanimlarina ve size verdiklerine gore bence fiyatida cok kotu degil...

Resimleri aksam yukleyecegim...:)

TeamPASAOGLU

deadgarden

New member
şimdiden heyecanlandım. fiyatı neydi abi çabuk söle:D

Emre Akçay

New member
Hızlanma deneyebildin mi abi? Birde fren sistemi nasıl gelişme vardır mutlaka sanırım.

rayen

Super Moderator
Koltukları ayrı satılıyorsa alalım Can. :D

Rayen tarafından gönderildi.

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Bugun proceed gt kullanma sansina eristim... kisa bir tur oldu gaz ile fazla hasir nesir olamadim ama kia nin ilk hot harch denemesi olarak alet gayet basarili... 18 jantlara ragmen araba cok sessiz ve alet tok.. evet normal ceed den bile tok... benden gecer not aldi...

Alette direksiyon isitma koltuk isitma dahil bir cok ozellik var.. hele o koltuklar.. recaro alkantra deri karisimi muhtesem tek kelime ile.. onlara oturmak bile ayri zevk.. gosterge paneli hele cok zevkli degistirebilme fonksiyonu super.. ister hiz ister turbo boost ve torque gorebiliorsunuz...

Araci kullanirken kendinizi ayricalikli hissediyorsunuz...

Donanimlarina ve size verdiklerine gore bence fiyatida cok kotu degil...

Resimleri aksam yukleyecegim...:)

TeamPASAOGLU
beklıyoruz bır degısıklık :;)

akrepkral86

New member
Abi yüklede resimleri aracın Türkiye'deki halini görelim çok merak ettim doğrusu

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Bu Arac sıfır alınırsa yüzde 30 deger kaybını göze almak gerekir malesef
Sıfır b segment araçlara bakarak değerlendirirsek
208 gti ye göre ucuz bile :)
Ama polo gti Cupra vrs tarzı b segment icin bile c segmenti oldugu icin uygun
Ama tr de bu Arac dct sanziman olsa daha cok satar diye düşünüyorum ...

ERDOGAN golf r 2011 60-85 arasına cillop olur :)
2 sene sonra fiyat daha iyi olur :)

c@n

Super Moderator
2010 model 60 bin de r var sahibinden de onla bunu kiyaslamak bence yanlis... hele o arabanin halini gorunce komple parmakli... ben hayat ta almam oyle bir r... onun yerine gt yi alirim...

TeamPASAOGLU

c@n

Super Moderator
Ve resimler...

Gostergeler...

Direksiyon..

Teyp ama etrafi piano balck degil...:(

Vites...

Disardan devam..

18 jantlar cok yakismis...

Deri alkantra recaro koltuklar..

TeamPASAOGLU

josefsalvatini

Yasaklı Üye
dct olmadıgı surece benım ıcın almak imkansız hele hele sıfır almak imkansız ötesi. dct olsa ikinci ele düşünce 45 e düşünürdüm :)

golf r hedefım 2 yıl sonra oldugu için o zamana oynanmamıs golf r 60-65 bandında olur diye dusunuyorum...
ha hıc olmadı r olmaz da 2.0 tfsi dsg bır arac olur ...

deadgarden

New member
yusuf abi sana katılıyorum. şuna baksanıza. gene navigasyon yok çıldıricimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. 1 tane rr gördunuzmu navisiz hepsi koca koca ekranl neyden çalacağını şaşırmışlar:S. bıkerem dsg şanzıman olacak abi direksiyondan kumandalı böyle bi araçda. vitesle uğraşmayacak ınsan o gaza basarken.

c@n

Super Moderator
Dsg iyidir cok guzeldir ama bir hot hatch tabir edilen aracta duz vites secenegi kesin olmalidir.. zaten dct secenegi 2014 yilinda sunulacak, velostar da bu secenek var... bunda da sunulacaktir.. ama ilk uretim duz vites... zaten rakiplerinden sadece golf te dsg secenegi var su an... megane rs te sadece duz vites secenegi var...

Aracta onca ozellik varken navi ye takilmak neden diye sorasim geliyor..?? Hangi rakibinde direksiyon isitma vat standard olarak..?? Hep kotuyu degil dw biraz da iyi taraflarindan bakmak bence daha dogru olur... birde isin parasal boyutu var.. bu ozelliklerde sc ya da golf u kac paraya alirsiniz...?? Her halde 100 bin lere yaklasir fiyat... ama navigasyonlu olur orasi ayri...;)

TeamPASAOGLU

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Dsg iyidir cok guzeldir ama bir hot hatch tabir edilen aracta duz vites secenegi kesin olmalidir.. zaten dct secenegi 2014 yilinda sunulacak, velostar da bu secenek var... bunda da sunulacaktir.. ama ilk uretim duz vites... zaten rakiplerinden sadece golf te dsg secenegi var su an... megane rs te sadece duz vites secenegi var...

Aracta onca ozellik varken navi ye takilmak neden diye sorasim geliyor..?? Hangi rakibinde direksiyon isitma vat standard olarak..?? Hep kotuyu degil dw biraz da iyi taraflarindan bakmak bence daha dogru olur... birde isin parasal boyutu var.. bu ozelliklerde sc ya da golf u kac paraya alirsiniz...?? Her halde 100 bin lere yaklasir fiyat... ama navigasyonlu olur orasi ayri...;)

TeamPASAOGLU
Abi bu araba Malesef golf yada megane rs le aynı klasmanda degilki
Düz seçeneği elbette olmalı
Bu motor rio da olsa iste o zaman kendi sınıfına rakip bulur
Tr de 1.6 motor ile rs ve r a asla alternatif olamaz bence

Arac kötü mu asla değil cok sık bir araba ve 208 gti alana kadar bu araba alınmalı derim
Tamam performans beklenin altında ama unutulmamalı bu Arac Gt zaten gti degil zamanla 2.0 274 ler gelince (tr icin hayal ama :). ) Avrupa'da yerini alacaktır

Benim golf 5 Gti dsg 5 kapı yada golf r 5 kapı seçeneğini istememedi ki en büyük etken 5 kapı ve çift kavrama sanziman

Gt tr ye 5 kapı dct geldiginde almak isterim ama hep dediğim gibi sıfır degil az km de ikinci el :)
Ornegin optima listesi 105 ikinci el 1000 km de 83 :)

Bizlerin rs leri aldığı gibi ikinci elde sor olan arabalar sıfır alınmamalı temiz ikinci el alınmalı diye düşünüyorum :)

c@n

Super Moderator
Abi bu araba Malesef golf yada megane rs le aynı klasmanda degilki
O zaman rakibi kim abi? Sınıfında rakipsiz oluyor bu durumda? Sırf motoru 1.6 diye rs ve gti a rakip değil dememiz bence yanlış olur... Netice de hepsi c sınıfı hot hatch... Tamam gidiş olarak onların gerisinde kalır, öyle rakibi olamaz dersen doğru.. Ama bu araca verilen para ile rs ve gti a verilen para da belli... Aradaki farkın %20 ile bu araba motor olarak da onlara rakip olabilir.. parmak olayı... :)

omurkadir

New member
bence baya güzel bir araç olmuş
fiyatı da normal piyasaya göre çok abartı değil.
düz vites olması da normal sonuçta 200bg üstü keyif spor arabası.
alanlara hayırlı olsun

akrepkral86

New member
Araç çok güzel olmuş fakat çelik motor her zamanki gibi yine aracı kırpıp getirmiş araçta xenon ve navi yine yok maalesef yani şu araçta bence navi olmasa da xenon mutlaka olması gerekirdi buda çelik motorun işgüzarlığı işte kardeşim bu araca 70 yerine 72 bin iste hiç olmazsa tam getir ya

ceronimo1978

New member
Mevcut ceed'e aksesuar olarak bu jantları ve ön arka tamponu uygulayıp yola devam diyorum. Benzin olmuş 5 tl. Bu saatten sonra turbo benzinli bir araç benim bütçeyi aşar. Ama parası olanda buyursun alsın diyorum kupon araç olmuş.

6 lt / 100 km ceed 1.6 2012 diesel crdi