berkan1981
New member
Arkadaslar yeni ceedlerde gördüğünüz en yüksek hiz ne kadar ben 200 gecemedim hiz kesicimi var araclarda merak ediyorum
Can bunu iptal etmenin bi yolu varmiHiz kesici var... 200 un ustune cikmaz ceedler...
TeamPASAOGLU
Can bunu iptal etmenin bi yolu varmiHiz kesici var... 200 un ustune cikmaz ceedler...
TeamPASAOGLU
Şu anda kendi sınıfındaki dizel araçlarda en yüksek Hp ve tork seviyesine Cee'd sahip ama torku dağıtarak kullanıyor. Yani 3000 devirde maximum torka erişip sonra kalmak yerine 4000-5000 devirlere kadar hızlanma devam ediyor. Bu da diğer araçlara ilk kalkma anında bir artı sağlıyor. Tabi sonrasını bilmiyorum. Cee'd'in kendi sınıfı içerisinde (Astra,C4,Golf vs.) hangi araçları geçebileceği konusunda yapılmış bir test var mıdır?230 olsa bile ihtimal yokeski kasalar dahi 160dsg yi geçemiyordu ki zaten onlarda 230-235 yapabiliyorlardı yazılımla
![]()
Valla gecen yaz bende mondeo 2.0 tdci 163 hp arac varken, bir tane 130 hp miydi bilmem ama bir tane Megane sportDizel olarak bakarsak alayını geçiyorHatta Renonun çok abarttığı 130hp 320tork lu meganı dahil geçiyor...
Test 'e gerek yok jetta , golf 140 tsi + 1.6 tdi ,(astrayı sayamıyorum gaz basmaya gerek yok),Megane coupe chipliydi arac bi boy önde yürüdüm,c5 hdi içinden geçtim,yeni kasa vtec sedan civic e5 de 100 160 arası yaklaşık 2 boy ayrıca arac egzozlu ve tahminimce yüklü bir araçtı geçtiğimde adamın bakışlarını unutmuyorumŞu anda kendi sınıfındaki dizel araçlarda en yüksek Hp ve tork seviyesine Cee'd sahip ama torku dağıtarak kullanıyor. Yani 3000 devirde maximum torka erişip sonra kalmak yerine 4000-5000 devirlere kadar hızlanma devam ediyor. Bu da diğer araçlara ilk kalkma anında bir artı sağlıyor. Tabi sonrasını bilmiyorum. Cee'd'in kendi sınıfı içerisinde (Astra,C4,Golf vs.) hangi araçları geçebileceği konusunda yapılmış bir test var mıdır?
Paylaşım için teşekkürler. Birileri trafikte zorlarsa bu bilgilere göre hareket ederiz artıkTest 'e gerek yok jetta , golf 140 tsi + 1.6 tdi ,(astrayı sayamıyorum gaz basmaya gerek yok),Megane coupe chipliydi arac bi boy önde yürüdüm,c5 hdi içinden geçtim,yeni kasa vtec sedan civic e5 de 100 160 arası yaklaşık 2 boy ayrıca arac egzozlu ve tahminimce yüklü bir araçtı geçtiğimde adamın bakışlarını unutmuyorum..scirocco 160 lık tsi da bir boy arkasından takip ettim onuda trafik yogunlasınca yardım orası ayrıdır
Dipnot:Aracım stock
Araç kesinlikle trafikte oynamaya cok müsait göğüs uzun olduğundan aracın burnunu kestirmek ilk evrede zor oluyor aralara sokarken carptımı carparmı diye düşünüyorsunuz ancak bir süre sonra aracın görüş açısından mesafe tahminini yaptıkdan sonra daha heyecanlı ve keyifli bir hal alıyorPaylaşım için teşekkürler. Birileri trafikte zorlarsa bu bilgilere göre hareket ederiz artıkStock olmasına rağmen gayet başarılı performanslar çıkartmış araç. Valla helal olsun.
Eski kasalarda limitor iptal ediliyor ancak yeni kasalarda iptal edilmiyor daha.. sadece 211 e kadar cikartilabiliniyor...Can bunu iptal etmenin bi yolu varmi
Tesekkurler can ilgin icin ben yakin zamanda yazilim olayini yapicam kafaya koydumEski kasalarda limitor iptal ediliyor ancak yeni kasalarda iptal edilmiyor daha.. sadece 211 e kadar cikartilabiliniyor...
TeamPASAOGLU
Eminmisin 3.20 dizel olduguna 3.18 benzinli olmasin oKartal Üsküdar sapagi arasinda 3.20 dizel bmw yi dikiz aynasinda izlemenin zevki bi baska oluyor gerci acik trafikte ne yapar orasi malumaraba kadar soforde onemli bu hususlarda.
Arabasi yazilimliysa 3.20d olabilir ben 163 luk e90 ve 184 luk f30 u baya baya yiyorum ikiside arkadasimin araci rolling yapiyoruz basta hacimden hizlansada guc kaybindan geride kaliyor arac.Eminmisin 3.20 dizel olduguna 3.18 benzinli olmasin o
GT-P6800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi