kış/kar lastik seçimi için öneri

yncburak

New member
tüm arkadaşlara selamlar , malum kış lastiklerini kullanma zamanı yaklaşıyor. özellikle 17' jant kullanlar; gecen kış tercihlerini hangi markalarda kullandılar ve memnuniyetleri nedir? yanak ölçüsünün düşük olması(45) kışın delik deşik olan yollarımızda kolaylıkla lastiklerin balon yapmasına yada kesilmesine yol açabileceğini düşünüyorum. herhangi bir olumsuzlukla karşılaştınız mı acaba?? tesekkürler

Snaan

New member
goodyear ultragrip öneririm. çok çok iyi bir lastik.

berkural34

New member
Biz diger aracimizda ( 205/55/16 ) goodyear ultragrip 8 kullanmistik gecen kis , babam oldukca memnundu. Simdi bu kis benim ceed e bakiyoruz . Ben nokian ile goodyear arasinda kararsiz kaldim . Ayrica gecen sene goodyear tanesine 205 lira vermistik , gecen hafta sordum 255 lira fiyat cekti lastikci !

amorusso

New member
yillarca goodyear ultragrip kullandim, ama gecen seneden itibaren nokian'a gectim, siddetle tavsiye ederim.

ben geçen sene starmaxx kullanmıştım çok memnun kaldım ne yol sesi nede olumsuz bir durum yaşatmadı.

sana tavsiyem 17" için lastik değilde mesala 15" jant + kış lastiği daha verimli olur.

By_Cesar

Active member
Ben 2005 yılından beri Goodyear Ultragrip Kış lastiklerini kullanıyorum. O kadar memnunum ki Goodyear'ın lastiklerinden tavsiye ettiğim ve alan herkes ilk kullanımdan sonra bana allah senden razı olsun diyorlar. Bolu gibi bir yerde yaşıyorum malum burda kar kış uzun süre devam eder. Özellikle kış mevsimi nedereyse yılın 7 ayı (- dereceli havalar-buzlanma-kar) hüküm sürer.

Benim nacizane tavsiyem Hiç başka lastik aramadan Goodyear Ultragrip serisi lastik almanız olur. Emin olun çok memnun kalacaksınız. Ben bu lastlikleri alırken aracıma engelimden ötürü yolda kalmam durumunda büyük zorluklar ve sıkıntılar çekeceğimden ötürü lastikcimden şöyle bir söz almıştım. Bu lastiklerle değil zincir takmış bir halde zincirsiz yolda kal seni olduğun yerden gelip alacağım üzerine paranı geri iade edip istediğin lastiği sana hediye edeceğim demişti. Ve inanın 2005 ten bu yana bir kere bile yolda kalmadım.

Bence kış lastiğinde goodyear. 17 inch değilde 16 inch jant ve lastik kullanmanızda da yarar olucaktır :)

aLi

Yönetim Ekibi
3000 km kullanilmis goodyear ultragrip extreme var.400 TL

omurkadir

New member
her sene alıcam diyorum almıyorum şu kış lastiğini :D
15" sac jantlar var hazır aslında alıp takmak lazım kara janta :D:D