Teşekkürler Atalay bey,Sadık bey;
Öncelikle geçmiş olsun,haklısınız ve hakkınızı aramanız gerekir.Özellikle pasta cila yapacağım diye araca verdikleri zarar asla kabul edilmez.Asıl sizi asıl kızdıran firmanın pişkinliği,en başta meseleye Nurbanu hanım gibi yaklaşsalar belki buraya yazmayacaktınız bile.
İnanın pasta ciladan sonraki hali içler acısı. Ben 2 sene kullandım aracımı. 2 günde bagaj ve tamponda oluşan hareleri ben yapamadım bu süreçte. Ustanın(!) yeni boyanmış aracı nasıl bu şekilde kılcal çiziklerle doldurduğunu çok merak ediyorum.dostum geçmiş olsun.
insan bu şekilde onarıp teslim etmeye utanır kör mü yaptı bu işlemleri?
sinek küçük mide bulandırır ne kadar acemi işi bir yer olduğunu gördük buranın da maalesef...
Ama şikayet ettiği yer KIA MOTORS olacağı için bence sesini duyuracaktır.KIA gelişen ve müşteri memnuniyetine önem veren bir marka.Eğer şikayeti görmezden gelirse uzun vadede kendisi kaybeder.Biz KIA'yı maksimum müşteri memnuniyetini amaçladığını düşündüğümüz için de tercih ediyoruz.Hakkınızı aramanız kadar onurlu bir durum yok. Moralinizi bozmak istemem ama Türkiye'de adaletmi var?
Kia motorun size söyleyeceği en fazla aracınızı onaralım olur? Sizin bu konudaki beklentiniz nedir?
Ben Koç firmasında çalışıyorum. Arkadaşım indirimli sıfır Ford c max satın aldı. Altı aylık bir kullanımdan sonra aracın yolcu kapısının alt iç kısmının boyanmadığını, unutulduğunu farketti.
Sonuç : Getir boyayalım.![]()
Erbek oto ile bağlantınız nedir bilmiyorum. Ben konuda açıkça belirttim. Bu servisten bir beklentim yok ancak şikayet etmek en doğal hakkım. Orta yoldan kastınız nedir? Aracımın 2 gün önce boyanan parçalarının tekrar boyanması mı? Yoksa pasta ile yanan boyadan arta kalan sağlam kısımların da pasta ile tekrar yakılması mı? Ya da unutulan logolar dışında aracın kritik parçalarının montajının yapılmadan teslim edilmesi gibi mi?Elbette hata yapılabilir hepimiz bu kadar kötümser bakmamaliyiz. Nurbanu hanım son derece yardımcı olmaya çalışan bi arkadaşımız. Çözüm olarak tekrar onarım yapmak istemesi gayet normal. Ancak sizde doğal olarak bir daha aracınızı erbek otomotive vermekten çekiniyorsunuz. Bence bi orta yol bulunmalı ve sizin mağduriyetiniz giderilmelidir
Basimiza gelen her olumsuz durumu elbette burada yazmiyoruz. benimde daha once erbek oto da xenon montajinda sorunlarim oldu yine can sikan durumlar yasadim o zaman Semih bey calisiyordu Erbek otoda. Bir sekilde sorunu cozduk ve ben bakimlarimi da surekli bu serviste yaptirdim.Sadık hocam öncelikle çok geçmiş olsun...Allah cana vereceğine mala versin diyoruz ama kaza sonrası güvenerek teslim ettiğimiz servisin göz göre göre aracın durumunu getirdiği bu hâli görünce insanın midesi bulanıyor açıkçası...
Nurbanu hanım çok iyi bir insan ve çok iyi niyetli ama onun tüm iyi niyetine rağmen ben de çok memnun ayrılmadım servisten...keşke bu hizmet bilinci tüm servis elemanlarına aşılanabilse
Sonuç bu adam birdaha erbek otomotive gitmeyecek, erbek 1 müşterisini daha kaybetti , damlaya damlaya göl oluyorsa , o gölde selde olur batarsınHakkınızı aramanız kadar onurlu bir durum yok. Moralinizi bozmak istemem ama Türkiye'de adaletmi var?
Kia motorun size söyleyeceği en fazla aracınızı onaralım olur? Sizin bu konudaki beklentiniz nedir?
Ben Koç firmasında çalışıyorum. Arkadaşım indirimli sıfır Ford c max satın aldı. Altı aylık bir kullanımdan sonra aracın yolcu kapısının alt iç kısmının boyanmadığını, unutulduğunu farketti.
Sonuç : Getir boyayalım.![]()