Kia ceed alinmalimi?

Berkan

New member
led sunroof onemli diyorsanız plusu ı alın daha ferah olur içi.

aracın torku hiçde az degil 260 gayet yeterli hatta iyi seviyede. 1- kasanın agırlıgı ve torkun astradaki gibi 2000d gelince kıcına tekme yemişşşin gibi gelmemesinden 2-aracın rijitligi ve lineer tork dagılımdan dolayı olusan hissayttan oturu azmıs hissi gelebilir. 5000 km kadar yakıcak(7.5-8.5lt) 5000 de bnm aracıma bişey oldu diyeceksiniz kendi kendine düştü biranda :)

Cuma edirne- istanbul - izmit körfez gittim geldim bir gram yormadı araç. istanbul edirneye gidişim tamamen allah ne verdiyse modu sürekli hızım 140 altına inmeden 200 km hızlar arasında oldu(nekadar bassamda üstüne cıkmadı limitor/sınırlayıcı var heralde 200 de) bu halde ortalamam 7.5 lt idi. dönüşte yine sıfırladım 130-140 cıvarıydı nerdeyse bütün yol. arkadasıma vermiştim donuste 10-15 dksı templu aracı gormek için cok hosuna gitti devirlenmesi (6.5lt).burdanda körfeze pistine gidip gelmem yine 110-130 arasında 5.9lt ile son buldu.şehir için işe git gel trafinde ise 28-30 kuruşlarda geziyorm yine

renk olarak bende sizin gibi siyah beyaz istiyodum kadın zorla gümüş griyi sattı bana :D fiyatı 2000 tl daha indirince .ilk basta çok sinmesede içime rengi sonax nano cila yapımından sonra kir tutmasında aşırı azalma ve gümüş gri oluşundan ötürü hafif kirlense bile tertemiz gözükmesi aşırı kirlenirse normal kirlenmiş gibi duruyor . bu huyunu cok sevdim kirli aractan nefret ettigim ve takık oldugumdan .

eski aracım siyahtı. ayrıca siyah araba herkesin dedigi gibi bakım özen ister yıkatırsın garajına koyarsın garajın tozu saniyede yapısınca belli eder kuş pisliği isabet ederde hemen gorup temizlessen boyası yanarsa o düstügü yer gözüne batar mis gibi parlayan siyahlıgın ortasında. kromaj parçalarla beraber bir okadar güzel durur ama bir okadarda hatları belli piano black ızgaranın ve arka tampondaki siyah cıta dikizlerin güzelligi kapanır gibi gibi sayabilirm kendimce

@Emre Akçay edirnede dolanırken senin aracına denk geldim heralde park halinde çok hoş duruyor maşallah. :)

By_Cesar

Active member
Bende kia markasına ön yargıyla yaklaşıyordum mercedes A serisi ve BMW 1 serisi araç bakarken kendimi kia ceed concept plus sahibi olarak buldum. herşey 2 günde oldu bitti. Sana tavsiyem at o marka sorununu bir kenara hiç düşünme al geç bu aracı. Ekim ayından beri kullanıyorum 11.000kmde aracım ilk başlarda biraz fazla yakıt tüketimi vardı aracın ama oda düzene girdi bunu dışında şu sorun var arabada demek mümkün değil inan! Sorunsuz kaliteli konforlu karizmatik bir otomobil ceed. Dedim ya hiç düşünme al bu aracı sonrasıda sür keyfini :cool:

dellobaltino

New member
tabi biraz yol sesi alıyor içeri az daha sessiz olsaydı iyi olurdu

mangusta

New member
Arkadaşlar araci aldim..consept plus cam filmi ve trafik sigortası şirketten...p.tesi teslim alacagim kismetse
emei geçen vakit ayırıp aracın bana + ve - yönlerni anlatan herkese çok teşekkürederim..

p.tesiden itibaren ceed le yeni bir dönem başlıyor benim için...

Allah utandırmasın..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkan

New member
Arkadaşlar araci aldim..consept plus cam filmi ve trafik sigortası şirketten...p.tesi teslim alacagim kismetse
emei geçen vakit ayırıp aracın bana + ve - yönlerni anlatan herkese çok teşekkürederim..

p.tesiden itibaren ceed le yeni bir dönem başlıyor benim için...

Allah utandırmasın..

hayırlı olsun ozaman beyaz olan concept plus'a

rayen

Super Moderator
Hayırlı olsun.
İlk işin boya koruma yap(tır)mak olsun.

Emre Akçay

New member
Evet siyah concept var sağolsun tolga bey ilgileniyor..corluda beyaz concept plus varmis onunla ilgileniyorum..bakalim yarin netlesecek sizde edirnedemisiniz

Tolga Bey'e selam söyleyin :) Evet Edirne'denim bende.

c@n

Super Moderator
Hayirli olsun.. kazasiz belasiz...

TeamPASAOGLU

Serkan OĞUZ

New member
Kazasız belasız güzel günlerde kullanın hayırlı olsun.Pişman olmayacaksınız hatta keşke daha erken alsaydım bile diyebilirsiniz:)

berkan1981

New member
Dostum iki aracda mevcut bende consept ve consept plus sw biri manuel biri otomatik rahatima duskunum dersen yakıtı sikinti etmem dersen yapistir otomotigi he dersenki yakit beni uzer ozaman al manueli ne seni ne cebini uzer bak otomotik olan ceed consept plus sw km 16000 ortalama yakit 7 ile 8 arasinda gidip geliyor consep manuel olan arac ise 34000km ortalama yakit 4 ile 5 arasi gidip geliyor :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mangusta

New member
Manüel aldim...p.tesi teslim alacagim insallah

icmumcu

New member
Benim aracim concept plus manuel ve dizel. Kesinlikle oneririm. 50bin kmyi yeni gectim. Surekli yollardayim. Cok da memnunum. Cam tavandan gelen ses diye ilk defa duydum ama benim aracimda boyle bir ses yok. Alip almama konusunda bir de sunu dusunun en cok ozelligi ve kaliteyi en uygun fiyata kim veriyorsa onu alin derim. Ben oyle yaptim. Fiyat konusunda ben alirken 55500tl olan araci 50bine aldim. 2012 aralikta.

Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın...

Berke

New member
Cevap: Ynt: Edirneden Merhaba

Araç gerçekten klasmanındakilere göre hem performans hem de dizayn olarak 1-0 önde bence.Bana göre tek sorunu içeriye fazla ses alıyor.Onun çözümü de forumdaki arkadaşlar sağolsun yazmışlar.Renk ise bence beyaz iyidir